56

Анонимен

преди 1 година

тежък оли__френ, не посочили кандидатура, за да не гласува ГЕРБ за нея....

55

Анонимен

преди 1 година

На жените най - много им се иска да им искат. Така и на ДБ, но не си признават.

54

Анонимен

преди 1 година

Комунистическия прокурор сега Велик демУкра - генерал Гном пазителя на интересите на мафията, цункащия за*ка на капиталци нямал да се прегръща с ББ претрябвалисте им.

53

Голям лъжец

преди 1 година

Много насериозно се е взел Атанасов с един файтон привърженици и купен вот от машините на Мадуро! Върнат ли хартията както е НАВСЯКЪДЕ в Европа, няма и да влезе в Парламента!

52

пена

преди 1 година

Когато партията ти се основава единствено на хейта срещу Бойко и те е страх, че ще изчезне ако не поддържаш непрекъснато въпросната омраза... Иначе, държавата да го ду... Няма значение, че от две години се разпада...

51

Калеко Алеко

преди 1 година

Никой не ще да се прегръща с теб, нито пък с мравояда ... дори не сте дясна партия след като се съвкуплихте с БКП-БСП, истинското СДС е в коалиция с ГЕРБ, а политически отломки като вас никуму не са нужни, дори ПеПе-тата отказаха да се коалират предизборно с Вас ... !!!

50

анонимен

преди 1 година

Прегърнахте се с ПП и унищожихте държавата. Некадърници и лъжци

49

Minuva42

преди 1 година

Този е там, не да свърши нещо за България а за да остане там възможно най-дълго! Хаха! Чакайте от умрял писмо! Тези си гледат само кариерата, не задълженията.

48

Анонимен

преди 1 година

Тая мумияяяяаа защо още го показват по ТВ 2022 година? Какво се случва какво е това безвремие веееееееее

47

Кико

преди 1 година

Бойко обича животните,но не и маймуните!

46

Анонимен

преди 1 година

Тоя фалшивв демократ се прегръща само с крадлата корнелия!

45

toti

преди 1 година

ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ГЕРБ ЗА ДА РАЗБЕРЕ И ПОСЛЕДНИЯ ПРОФАН,ЧЕ РАБОТИ ЗА ЖЪЛТ СТОТИНКИ И СЕ РАДВА ЧЕ ОХРАНЯВА ВСЕВДО БОГАТАШИ .ВРЕМЕТО ДОЙДЕ БЪЛГАРИЯ ДА ОПРЕДЕЛИ КОИ СА ГРАДОВЕТЕ НА БОГАТИТЕ И БЕДНИТЕ !!!

44

Анонимен

преди 1 година

Умрял Борисов да ви прегръща. Особено пък теб, какъвто си противяга. Иска човекът да се хванете и да свършите нещо най-после. Иначе, вие и без да ви прегръща Бойко, сте по пътя на ИТН, и не заради него. Стига приказки, нещо направете, да има с какво да ви запомни човек.

43

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

Един евроатлантически Демократ , НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕГЪРНЕ С КОМУНИСТ/СОЦИАЛИСТ/, пък бил и от "Дай България" на Прокопиеффф!

42

Без упойка

преди 1 година

Радев ще управлява 4 г.,а после ще си направи партия и пак ще управлява. Ерата Борисов си отиде,но остава мафиотско олигархична -костовистка България. Така е създадена тази държава.И днес ще видите,че корените й са далеч назад в социализма.Онази номенкшатура днес е наследствена олигархия,покрай която живуркат всякакви медии,политически партии,социолози,лекари,професорчета и литературни драскачи за пари.Днес покрай поклонението и безмислените приказки за Дончев ще се убедите!

41

бг

преди 1 година

пазете се от бойко изотзад когато иска да ви прегръща

40

Антонии

преди 1 година

Вече почти 2 години ни досаждате, колко е виновен Герб, а през това време вие от ДБ и Бсп управлявахте България. Разбира се и служебните правителства на президента Радев Решетников и неговия токсичен и кагабейски екип. Засрамете се генерал Атанасов, стига с тази глупава риторика. Стига сте се прегръщали с най старата и кагабейска партия Бсп, Дс. А защо вие не издигнахте кандидат за шеф на парламента, а само лаете и си търсите поводи да не подкрепите достояние от Герб. Стига сте обслужващи Бсп.

39

Васко

преди 1 година

Този Гном не му ли е малко неудобно, а???

38

Стамат

преди 1 година

Да е така е ! Боце яко се е разгонил! На мен ми звъня да ми го лапне за да гласувам за Гроп ама и аз му отказах !

37

Анонимен

преди 1 година

На снимката виждаме коалиционния партньор на Корнелия Нинова.