140

Анонимен

преди 1 година

Едно време 70 и 80 год. имаше Кинопреглед по кината преди филма. Показваха и точно там видях как загиват хора в Япония от атомните бомби над Хирошима и Нагасаки. Не знам кой ги е снимал. Може би който е пуснал бомбата. Това е САЩ. Но винаги като видя как сегашното ръководство на Япония другарува със САЩ се сещам за Кинопрегледа.

139

Анонимен

преди 1 година

Браво на Сателитните канали на Вашингтон. Показват ли как украинците се гаврят с пленниците защото ние го видяхме в мрежата. Показват ли снимката на Мадоната от Горловка щото гледката не е много добра разкъсана на две жена с убито в тоя миг дете а устата и още му говори. Интересно 3000 канала показаха ли как беше потушен похода на мира в Канада една такава чиста като сълза страна ами убитите в Ирак деца ами хората страдащи от войни в Африка ами американците дето стрелят по деца в родината си....

138

Анонимен

преди 1 година

То има една стара поговорка че от едниго кавга не става.

137

Анонимен

преди 1 година

До До 222. Никъде не виждам 222 да е казал това което му приписват. Нарочно прочетох 222 критикува двуличните писания където един ник да кажем се използва от две лица. Има ли го това , да има го факт.Не нападай.

136

Анонимен

преди 1 година

Няма абсолютно виновни и няма абсолютно невинни. За всичко в този свят си има причинноследствена връзка.Всеки с повече от две гънки между ушите може да отсъди сам.

135

От Вашингтон

преди 1 година

Не ни трябват радио и радиоточки! Имаме сателитна ТВ с повече от 3000 канала и повече гледаме какво става на фронта и докъде я докараха руснаците...

134

(-_-)

преди 1 година

Само да ви открехна - 'мpъсна бомба' се прави и употребява от такива, които нямат чиста.. Тури му пепел, оня ден четох, че Путин имал някакво петно на ръката, такова като на анг. кралица преди да хвърли топа..

133

Анонимен

преди 1 година

До "едно говори друго върши" ами че то това за теб се отнася едно към едно. Хайде да отидем в другия форум и да видим че там същия ник пише точно обратните неща ама точно обратните на 180 гр. Освен че не ти одобрявам тона и разбиранията. Няма такива неща че някой преди години си дал ядрените оръжия на друг.Това са измислици премислици. Инсинуации.

132

До 222

преди 1 година

Много е лошо да си русофил в 21 век и да ръкопляскаш на северовасточните престъпници, когато виждаш как укритие ги удариха по цялата фронтова линия и до 7 дни Херсон е отново украински и т.н. до пълния разгром на азиатско-муслиманските орди. Здрасти, русофили и червеножопи самонадейци.

131

(-_-)

преди 1 година

Тоя е готов за поредния 'Дърти Санчес' от братския запад..

130

Русороб

преди 1 година

Твърде странна изява на русоробите тази следобед. Скоро ще кажете: "здравствуйте укри" в Херсон. Щурмът на укритие е неспирен. Язък за "обнародваните" от джуджетата вилаети. Lol

129

Няма дим без огън

преди 1 година

Не може Русия да е виновна за всичко, а нато и Украйна да са кристално чисти. За танго трябват винаги двама. Ако всичко беше почтено, нямаше да се стигне дотук.

128

Анонимен

преди 1 година

Лесно се слагат минуси но аргументите са в обратен знак. Войната стана точно за това защото срещу Русия имаше и продължава да има словесна агресия. Пуснете си радио и слушайте. Ами че то по форумите се чете. Има агресивен тон не само срещу Путин и Кремъл а и срещу руския народ но и срещу Чечня и дори Китай.

127

Анонимен

преди 1 година

До Факт ти кой Факт си.Очевидно си русофоб но има един друг Факт който е така да се каже русофил. Или от един ник пишеш по две различни поръчки или се объркваш или сте двама. Същото е и с някой си Българин. Те също са двама различни. Морските и те са двама, но защо го правите това не разбирам. Да не би да се страхувате .

126

Анонимен

преди 1 година

Много сте малки да плашите някого с нещо. Но щом ви харесва са ядете бой, моля.

125

Анонимен

преди 1 година

Украйна се милитаризира и е много агресивна. Имам чувството че самата тя би нападнала някоя страна която не и играе по свир ката например нашата Бг. Същото се отнася и за Полша и Прибалтика те вече заедно с Украйна на практика нападат Русия и Брс. САЩ непрекъснато тормози и напада Иран. Ние сме на прага на ТСВ. Това е мое лично усещане.

124

ХАИТИ ПОЛЯК Е ТОЯ

преди 1 година

КЮРДИТЕ наистина говорят на някакъв АРИЙСКИ то ест ПЕРСИЙСКИ европейден ЕЗИК и както ТЕ твърдят турският език е азиатски език чужд на ЕВРОПА....ФАКТ.....След 9 май 1945 основателя на Израел АЛБЕРТ АЙНЩАЙН се разболява от ЦИКЛОФРЕНИЯ и твърди че абсолютно цялата БЯЛА раса са РАСИСТИ без изключения........ЗНАЧИ АЗИАТСКИЯТ АДОЛФ ХИТЛЕР Реджеп Тайп Ердоган ще изтребва Евреите,Арабите,Източно и Западно Европейците,Руснаци и Англичани и ЦЯЛАТА бЯЛА РАСА?......защо сякаш е вярно И НЕ Е виц?

123

Факт

преди 1 година

И още по важното което е ..тази *** бомба ако я готви Зеленски значи трябва да падне в Москва така е логично... обаче ,ако падне пак в Украйна ..ще е много странно как Зеленски си пуска бомба в своята си държава ..защото от началото на войната русия обвинява Украйна за Нещо си...само че ракети и бомби падат в Украйна а в русия и автомат не се е чул..а и какво коментираме глупости тука като никой не го интересува нашето мнение....

122

6557454

преди 1 година

Май Херсон ще излиза от състава на Руската Федерация. Да не повлече крак, че в Грозни има едни брадати...

121

Факт

преди 1 година

За едно е прав Зеленски ако русия твърди че Украйна готви нещо лошо ,това значи че русия вече го е планираха да го извърши и за това се застрахова предварително,.когато го свършат да кажат,беше Украйна,преди години русия принуди Украйна да си предаде ядрения арсенал на русия в замяна на това русия да даде на Украйна ядрените централи и житниците..само че се оказва че това беше ход пре..би другарче..нещо типично за комунизма.Типично за Путин..едно говори други върши .лъжа след лъжа .