30

Анонимен

преди 1 година

До ИВАН 39. Би ли обяснил какво и е великото на Русия. Да Украйна я чака тежка зима, може и да са тежки 2-3 години. Русия я чакат тежки десетилетия. "Великата" Русия е в компанията на други "Велики " държави - Беларус, С Корея, Сирия и Венецуела и с голяма скорост се е засилила към тотална изолация и връщане във феодализма (ако въобще някога е излизала от феодализма)

29

Анонимен

преди 1 година

Военното положение е индиректно признание, че не си сигурен в позициите си сред населението на дадена територия. Нямаш им доверие просто, това е. Уж те обичат, уж русский мир, ама дай едно военно положение, че не се знае, знае ли се.

28

Анонимен

преди 1 година

Щом наричаме неуспех, че за 6 месеца тънка война си анексираш 20% от нечия територия---Успехът има простичка дефиниция - какво си искал да постигнеш, срещу това, което си постигнал. Искал си Ферари, купил си Дачия... В случая на Путин - искал си цяла Украйна, без примерно Лвовска област, а си взел 20%, които се и смаляват всеки ден. И колко да е тънка тая война, като сривът в икономиката на Русия дотук е 20%, а загиналите десетки хиляди и унищожена техника не ги и броим?

27

444

преди 1 година

Тоя изтрещя. Сега остава да въведе военно положение на Марс, в Нарния и в Средната земя. Безсилието води до ужасни глупости.

26

ИВАН

преди 1 година

ПУТИН МОЖЕШЕ ДА СИ ВЗЕМЕ МИЛИОНИТЕ И ДА ИДЕ В НЯКОЕ РАНЧО В ЩАТИТЕ, НАЛИ!? КАКТО ГОРБАЧОВ НАПРАВИ! ДА, НО ПУТИН Е ВЕЛИК! С РИСК ЗА ЖИВОТА СИ, ТОЙ ПРАВИ ОТ РУСИЯ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА! УКРИТЕ ГИ ЧАКА ТЕЖКА АМА МНОГО ТЕЖКА ЗИМА! ГОСПОД ДА ИМ Е НА ПОМОЩ!

25

до и какво от това

преди 1 година

Нищо викаш..Само с едната чест ще си живеят украинците..може, но ако успеят първо да преживеят зимата..

24

Анонимен

преди 1 година

Военни неуспехи, повтарят си лъжи . белким си самоповярват. Щом наричаме неуспех, че за 6 месеца тънка война си анексираш 20% от нечия територия здраве му кажи.

23

Анонимен

преди 1 година

Вижте му физиономия на плeшивия сурикат! Има ли капчица оптимизъм...? Ха-ха-ха!

22

Въх

преди 1 година

какви дълбоки познавачи на руската душа са се навъдили тъдява

21

Анонимен

преди 1 година

Атаката на ВСУ в Харкив явно е била преломна, защото след нея руското нахлуване изведнъж спря. Морално и физически руснаците се предадоха и сега само се отбраняват и се оптитват да запазят позициите, до които са стигнали.

20

Анонимен

преди 1 година

Това винаги е лоша стъпка. Не знам какво му става на Путин, но грешка след грешка.

19

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите много нервни пак:)

18

До Плющи та се не тр

преди 1 година

И какво от това! Важното е че 9 месеца не се дава на агресор, който е 10 пъти по-силен от нея! Тя ще загуби материалното, но ще спечели уважение!А Русия ще загуби своята чест, не зависимо как ще свърши войната

17

Анонимен

преди 1 година

Това са излишни мероприятия , лудите украинци въобще не им е на оная работа какво казал Путин . С доставката на Ф15 и АТАКМС войната ще свърши .

16

:-)

преди 1 година

ВОЕННАТА ЦЕНЗУРА АКО Е ЕЛЕМЕНТ ОТ ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ, ТО И ТУКА СИ ИМА ТАКОВА НЕЩО....

15

Руснак

преди 1 година

Евала на нашият ВЕЛИК лидер,Владимир Путин е на могъщият лидер в света!!!

14

Плющи та се не трае

преди 1 година

Загуби най-голямата си АЕЦ, излаза на Азовско море 1/3 от енергийната си система и половината от индустрията..Верно тежки загуби, мани другото ами предстои да загуби и излаза на Черно море..

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя ще ги върне 100г назад! Имам чувството, че сме 1940г!Хитлер каза това, Хитлер каза онова!

12

Анонимен

преди 1 година

Плющи плющи, освен да губи територии друго не прави Путин.. Нали беше руска мечта, щеше да вземе Киев за 3 дена. Озгърмяха им ръждясалите танкове на руснака и ги изпратиха обратно в Беларус. Ахахахахахахахахахахаха.

11

ГРАД ВАРНА

преди 1 година

Комунизмът е измислен и създаден от Владимир Ленин!Той е перла в короната на комунизма !