207

Откъде идва проблема

преди 1 година

От партия Възраждане. Силите на ГЕРБ-ДПС-Възход от една страна и ПП, ДБ и БСП от друга са почти изравнени, но нито едните, нито другите събират 121 депутати. От Възраждане се иска само да не се явят на едно заседание и тогава се събира мнозинство от присъстващите и председател ще бъде избран.

206

Никакво

преди 1 година

Гласуване повече. Това е подигравка. Защо да ходя да гласувам, ако те са толкова некадърни, че дори парламента не могат да свикат. Защо се дадоха 160 милиона за избори. Съд за безстопанственост на всички . Така че, никакво гласуване за никой. Да настане тотален хаос, а после тези да бъдат..........

205

Анонимен

преди 1 година

Аре е Бойко ! Кога ще пада бензина с левче ? Инфлацията ще си ходи ли ? Кралицата ще възкръсва ли скоро ?

204

Анонимен

преди 1 година

Хванете един от майсторите на жълтите павета и го качвайте горе че Веждито е пътник.

203

Рашидката

преди 1 година

"Алоу , шшш , пръххх , грухх....айде по-бързо , че ми пресъхна кладенеца, алкохолното Ph е на минимума...."

202

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ знаят да управляват само в условия на монопол, когато всичко им е поднесено на тепсия. Сега не могат дори да открият нов парламент като хората

201

Анонимен

преди 1 година

В предния парламент ПП успяха да формират кабинет с 65 депутата - точно колкото имат ГЕРБ в момента. Ред сега е на ГЕРБ, които свалиха редовния кабинет и ни вкараха в тази ситуация по време на кризи и война да поемат отговорност и да осигурят мнозинство по същия начин както го направиха ПП, а не да си измиват ръцете с тях.

200

Анонимен

преди 1 година

Време е коалицията, която свали предишното правителство да предложи ко-лидера си Шиши да оглави лично парламента. Като гледаме, той отново е в топ форма, пак е качил 30-40 кила и е запълнил костюма си. Преди няколко месеца бяхме почнали сериозно да се притесняваме за него, като беше отслабнал от тревоги...

199

Какво следва

преди 1 година

Няма проблем. Ще председателства Вежди Рашидов като най-възрастен депутат. Прецедент е, но НС все пак ще трябва да функционира.

198

Анонимен

преди 1 година

Негласувалите ги избраха, пич! Гласувалия поне е отишъл и ИМА право да се ядосва, поне е направил нещо!

197

Lina

преди 1 година

Трагикомедия. Веждито вече е истерия, накара им се, че няма да стои 4 дена там.И някой да му поръча едно малко , не се издържа вече. Пред разпад е

196

Анонимен

преди 1 година

Не е пАтова ситуация, а пУтова ситуация в НС

195

герб да се махат

преди 1 година

и всичко ще е по-добре.

194

Анонимен

преди 1 година

"събра подкрепата на 103 депутати. 86 бяха против, 81 се въздържаха"Откога депутатите са 270?

193

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ + ДПС са престъпни ОПГ-та и нямат место в НС ! КАК ЩЕ СЕ РАЗБИЕ МОДЕЛЪТ ГЕРБ КАТО ТОЙ ДЪЛБОКО СЕ Е ВКОРЕНИЛ В ДЕПУТАТСТВАНЕТО ЗАРАДИ ОПСАНОСТТА ОТ СПРАВЕДЛИВ СЪД И ЗАТВОР ! БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА БЕДНОСТ ЗАЩОТО НАРОДА Е ПRОСТ ДА ОПРЕДЕЛИ ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ КАТО ДЕПУТАТИ С ИМУНИТЕТ - ГЕРБ/ДПС !

192

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, Възраждане и умрялото ИТН свалиха предното добре работещо правителство! Сега защо упорстват и не се вземат? Или не могат да се разберат кой да бъде булката?

191

Анонимен

преди 1 година

Компютърният плъх Божанов, пак е възложил задача на своите мишки, да пипат софтуера на депутатските машини за гласуване. Ще гласуват, докато го изберат и той трябва да е от ГЕРБ, тай-голямата политическа сила.

190

Анонимен

преди 1 година

Точно заради негласувалите гледаме този цирк. Заради негласувалите тези са в парламента и се гаврят с цялата държава. Благодарим ви, братя, че ви домързя да отидете за 5 Мин до училището. Факт.

189

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор за България са крадливите и лъжливи комунистически партии БСП, ПП и ДБ водещи ни към тотална разруха!

188

Васил

преди 1 година

ЗАКРИВАЙ