92

Вуте

преди 1 година

Който се държи като жертва, ще бъде третиран като жертва.

91

Рико

преди 1 година

Ех как ми се иска Това да беше истина и да третиране рсм както Русия третира Украйна.Да ги избием тая *** Албано-сръбска ***

90

Анонимен

преди 1 година

Ето, значи и македонците се сравняват с украинците, някой друг им е виновен.

89

Анонимен

преди 1 година

Еми няма проблем да коригираме грешката. Гласуваме до дупка срещу приемането им в ЕС и всичко ще бъде точно. Както може от години Нидерландия да се противопоставя еднолично на нашето влизане в Шенген, така и ние може безкрайно да проточим влизането на нашите западни приятели. Ние не бързаме, но те явно бързат да награбят европаспортите и да се разбягат от държавата си, защото албанците са ги притиснали до стената и съвсем скоро ще ги завладеят. Но другаря Мицкоски проблем с това няма.

88

Анонимен

преди 1 година

Македонски език! - "мачка руча поганци"(котката яде мишки)... "пазарувай паметно" (пазарувай умно).

87

8888

преди 1 година

ВИЗАНТИЯ Е И МАКЕДОНОИЯ ***,НА *** КАКВО ДА СЕ ОБЯСНЯВА

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92Чувал съм за киевска Рус, ама те са били варяги, тоест викинги, не са измислените славяни от немкинята Екатерина Велика :))))

85

Пич

преди 1 година

Още ли ще ме занимавате с изкривените мисли на няколкостотин хиляди промити мозъци? Даже не си направих труда и да прочета статията. То и никой друг освен българските медии не пишат за това.

84

чшшш

преди 1 година

айде избирайте дали да сте българи или албанци бе мицкоски .

83

Анонимен

преди 1 година

Искаш да кажеш, че даваме десетки хиляди паспорти на македонски граждани, че НЕ палим вашите знамена по улиците, не ви наричаме фашисти и не тормозим вашите сънародници в странта ни, ама някак си все едно ви пращаме армия и дронове, или поне така се чувствата? Ново дъно ...

82

анонимен

преди 1 година

И дори да са били македонците преди нас, какво от това, постоянно има смесване на народите. Според мен основната грешка е на Великите сили, които на Берлинския конгрес просто са отрязали Македония от нашата страна, и от там тръгва лошото.Така че това е един насилствен процес, а не нормално протичане и създаване на нови народи и държави. Ето защо македонците са нагли, неблагодарни и не ги чака нищо добро.

81

тоя е за цирка

преди 1 година

клоун и идиод в едно

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен----92 За теб 1300 години история, разкопки, запазени документи в чужди държави нищо ли не значи бе нихилист. Плод на 33 годишната разруха какво освен последен модел БМВ или телефон те интересува. И образованието ти е като света в който живееш - менте.

79

За благодарност,

преди 1 година

Че България първа ги призна за държава! Фолям грях на Ж. Желев. Че и напи и подлъга Елцин да ги признае.

78

Анонимен

преди 1 година

А не е ли обратното? Руснаците да произхождат от Украинци и част от азиатскитв народи? А какво ако се окаже,ако ние произхождаме от Македонци и част от други народи? Лесно да твърдиш и да казваш,а друго е да го докажеш.Преди да дойдат Българите на тези земи имало Македонци.Само науката може да докаже кое какво е.Не историята,не медиите,не Вие ,а генетичните проучвания и науката.

77

Анонимен

преди 1 година

Човекът носи и маска. Нормално е. Кой иска да му се вижда лицето докато говори такива глупости.

76

Анонимен

преди 1 година

До МКубрат е християнин, още преди Борис да покръсти болярите и останалото население, но Раша си има своя версия, която ни е втълпена в главите :))) Такава история като нашата е трудно да се опише, но византийските историци не споменават макета въобще, само нас )))

75

анонимен

преди 1 година

Не се занимавайте с тези. Ясно е, че албанците се точат и за тях. На предателите, защото те са такива, се пада точно това. И преди да ни плашат с ромите, ще им обясня, че това е преувеличено, защото самите роми се изнасят, а и ние сме доста повече от македонците, и така или иначе историята ни е такава, че оцеляваме напук на съдба ли е, какво е не знам вече.

74

Анонимен

преди 1 година

Човека казва какво мисли.Който иска го приема,който не иска да не го приема.Без значение от къде си и кой си.

73

М

преди 1 година

Значи Русия е права. Самите Макета правят сравнението. С исторически документи е доказано че македонците са българи по произход а украинците руснаци. Всичко друго е плод на политически намеси в историческото минало на народите.