28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22ей уинър ,20 процента от Украйна вече е руска.Догодина още 20 процента.Ако украйнците продължават с победите след 4 години Руската федерация ще граничи с полша.

27

пуйката

преди 1 година

От толкова време като никой руснак не иска да се бие там за Путин срещу кого воюва украинската армия?Да не са влезли американци начело с Бен Ходжис и той да е усетил украинския устрем отблизо?

26

Малееее СТРАХ

преди 1 година

Удрииииии удрииии.....удри муйооо.Брал съм им лайката....жендърята с У.......

25

Рафаел Нинов

преди 1 година

Мамо Корни аз от Щатите не мърдам каквото и да стане камо ли в Русия.Елате пак за Коледа с татко в Ню Йорк като всяка година.

24

Анонимен

преди 1 година

e.ka пише глупости на кило! Все пак за това и палащат!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Фалшивите новини достигнаха невиждани размери. Например вчера ме убеждаваха, че Русия била използвала модифицирани ракети С-300 за атаката ахаха хаха х. Това само някой изключително неграмотен човек може да го изтърси. Въпросните С-300 са украински, само че техните не са пригодени за градска среда и някои от тях директно са се забивали в сградите вместо да поразят руските ракети .

22

АРЕ БЕ КИФЛИ И ГЕВРЕ

преди 1 година

СЕГА Е МОЕНТА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ РУСИЯ И ДА Й ПОМОГНЕМ! МОБИЛИЗАЦИЯ И НА ФРОНТА ЗА ВСИЧКИ ОБИЧАЩИ РАША! САМО С ДРАСКАНЕ ПО ФОРУМИТЕ НИЩО НЕ СТАВА.

21

АлкашРассия

преди 1 година

Моста в Крим там ли е още?

20

г

преди 1 година

Генерал Армагедон го оставихте без играчки, кво ще прай там той ся?

19

1

преди 1 година

Ми щото толкова си могат. Те затова досега не го правеха, ама *** е като Оня с мустачките. Слуша само ли.зачи.те, пък те ако ставаха за нещо щяха ли да са ли.зач.и.

18

Анонимен

преди 1 година

Запада от 8 месеца разправя, че Русия привършвала ракетните си запаси.

17

Анонимен

преди 1 година

До Активист БСП(к) а представяш ли си ако резнат кабелите без да бомбят аецовете какво ще стане. А ако треснат трансформаторите, знаеш ли колко бавно и трудно се възстановява това. Пък аеца да си прави каквото ще

16

Анонимен

преди 1 година

Украински комедианти правят за смях руската непобедима армия. Мобилизирани руснаци напредват бягайки в съседните държави. Магазините в Москва изпразнени като през 1992. Българските "лузери" продължават да поддържат Русия, защото надеждата умира последна...

15

Браво

преди 1 година

След истрелването на тези ракети и според статията те не са и али никакъв ефект защото са прехванати. В цяла Украйна си има ток , ама друг път. Абе една феик статия не можете нормално да напраеите!

14

Активист БСП(к)

преди 1 година

Доста ще им е трудно на руснаците да оставят Украйна без ток. Освен ако не са напълно полудели и да започнат да бомбят им АЕЦ-овете което автоматично би довело до военна намеса на НАТО.

13

Анонимен

преди 1 година

За два дена рашистите са изтреляли ракети над 100 ракети 4 типа:Калибър",,, Искендер",,, Оникс, и ракети от С-300, на стойност 800 млн.$ за да убият 19 човека и да нанесат материални щети за 100млн.$! Междувременно украинската армия освободи още 5 села. Ефектът от тези удъри е, че Путинската мафия набира черни точки за пред Хага.

12

Анонимен

преди 1 година

САЩ са готови да изпратят военна помощ на Русия само и само да не се отказват от войната с Украйна.

11

ВЪЖЕТО И ТЪРСИ КЛОН!

преди 1 година

МНОГО Е ГАДНО, ДА ИМАШ РАКЕТИ, А ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАШ И НЯКАКВО СИ ЗЕЛЕНО ЧОВЕЧЕ ДА ТЕ ПРАВИ ЗА СМЯХ! СЕДИШ В БУНКЕРА С ПРЪСТ НА ЯДРЕНОТО КОПЧЕ И СЕ ПРЪСКАШ ОТ ЯД, ЧЕ ВСИЧКИ ТИ СЕ СМЕЯТ И ВОЙСКАТА ТИ ОТСТЪПВА ПАНИЧЕСКИ. ВЗРИВЯВАШ СИ МОСТА, СТРЕЛЯШ ПО ГРАДОВЕ И.... НИЩО? ПЕЧЕЛИШ САМО СМЯХ И ПРЕЗРЕНИЕ!

10

Анонимен

преди 1 година

Материалът е пълна глупост. Щателният анализ на ударите на Русия по украинските ТЕЦпоказва,че са ударени такива, които изнасят предимно ток за ЕС, поради което Украйна спря износа на ток. Така с един удар се убиват два заека- няма ток за Украйна и ЕС.

9

Активист БСП(к)

преди 1 година

Бойната глава на една такава ракета е между 500-1000 кг. Това не е много като се има предвид цената на ракетата. Например един Су-24 носи 8000 кг бомби което по мощност се равнява на 8-16 ракети. Отделно голям процент от ракетите не достигат целта по една или друга причина. Ракетите с конвенционални бойни глави не са икономически ефективни и се използват за поразяване на стратегически, силно защитени цели а не за бомбене на мирни градове. Друг е въпроса ако се използва специална бойна глава.