9

Анонимен

преди 1 година

Стигнах до DW и загубих интерес.

8

анонимен

преди 1 година

Не лезли би поперед батьки в пекло (украинска поговорка), нямаше сега да берат срам по бойните полета и в света.

7

Хах

преди 1 година

Тукашните чугунени пропутински глАви обаче още си мислят, че Могучая напредва. Обаче нема да питат Кадиров що кара Мерцедес и носи Лагерфелд. :))

6

Анонимен

преди 1 година

Алоо редактора, генерал Картаполов не е бивш генерал, все още си е генерал полковник, никой не го е разжалвал. Може би имате предвид бивш зам. министър на отбраната, а понастоящем е депутат, и шеф на комисията по отбрана на Парламента.

5

Турчин

преди 1 година

Ами тази "операция" в Украйна беше грешка. Русия можеше да продължи да продава газ и петрол и да увеличи стандарта на гражданите на Руската Федерация. Но пустия му национализъм и мания за величие им изядоха главата. Да бяха увеличили стандарта и самите украинци щяха да искат да бъдат част от Русия. Ако Русия загуби тази война и Запада спечели това не означава триумф за европейци и американци. Еднополюсния свят е диктатура. Бяха превзели и Крим. Путин няма да ползва Атом но има вероятност американците да ползват и да го обявяват като "превантивно" защото руснаците не трябва да бъдат първи.

4

Анонимен

преди 1 година

иска ви се ама няма как да стане !

3

Анонимен

преди 1 година

Ако има някакво Пропукване по руските телевизии то е,че все по често се чуват призиви за по твърда и безпощадна реакция от страна на Русия към Украйна!Критиките на хората с по твърди виждания за водене на военните деиствия почват да стават все по срещани!

2

никой не ви вЕрва

преди 1 година

Русофобията води до оскотяване !

1

?

преди 1 година

Ако не лъжат хората ще се настроят по-бързо срещу властта. Къде е логиката на заглавието тогава?