27

Анонимен

преди 1 година

Герб и Дпс са бандитски организации. Видяли сме ги достатъчно. Да се ориентират към затвора. Крайно време е да видим осъдени за грабежа и геноцида в България.

26

герберски трол

преди 1 година

До сата нато. А ти пък кой си и какъв си? Вероятно оххлюв невзрачен, който сега умира от завист и злоба. Защото това лъха от твоя коментар.

25

Анонимен

преди 1 година

Правителството ще е на ГЕРБ и ДПС. Плюс новият им проект БВ на русофил Янев, чиито резултат здраво напомпаха в последния час на Изборния ден.

24

Анонимен

преди 1 година

По-нагли парчета от ПП както и журналистите които им подгъзуват 24/7 и по трите национални телевизии не е имало през целия преход.

23

Карадайъ

преди 1 година

До 21. И какво му е интересното на това? Това ли е най-важното за теб? Баси.

22

гербер

преди 1 година

До 17. Ама нали тези, същите, управляваха в последната година и половина? Защо не разбиха модела Борисов, ами разбиха себе си и народът ги отритна? И за тези 18 месеца коя от корупциите на ГЕРБ доказаха? Коя?

21

Анонимен

преди 1 година

Ей, добре че го бутнаха това правителство на БСП и ПП. Трудно е сега, но все пак една злина, която ни водеше към фалит на държавата, е преодоляна. Може сега да е трудно, но поне има надежди. Онзи хамелеон вече се спомина, да не допускаме повече лъжи и подмяна на ценности - гласуваш за ЕС - получаваш Корни от БСП.

20

Анонимен

преди 1 година

Нещо щатните писачи на партийката /ПълнаПpocтoтия/ почнаха да се повтарят и да изсмукват от пръстите си овехтелите опорки на др. Корнелия. Нещо спонсорите са ги насмели много, че резултатите не отговарят в пъти на инвестираните пари. Тоест това са просто пропилени пари потънали в нечии джобове. Е, ако крадеш от спонсорите може и бой да ядеш, Ей така за назидание на колегите

19

гледна точка

преди 1 година

До 10. Е, добре де, ако ГЕРБ са лошите защо не изчезват те, а тези, които си изброил?

18

Джeнgи Пpaйд, ДБ

преди 1 година

Hanpaвил e gжykи тия kokoшo gyne... Yes! Oohh, Yeah!

17

Анонимен

преди 1 година

Лойко и Славуца бутнаха правителството, сега Лойко иска да се коалира с тия, който бутна.

16

Анонимен

преди 1 година

Гербаджии веднага се захванаха като махленски клюкарки кусурите на името му да нищят.Не чуват и не виждат от злорадите.Какво им казва Че за никъв ч'п не стават..

15

Анонимен

преди 1 година

поцинкованата пак не влиза в Кърджаали! 4 мандата за ДПС и 1 мандат за Възраждане. Толкоз!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Не му се сърдете, де. Какво може момчето? Ако не плюе по врага на спонсорите - няма да има какво да папка, а разполага с добър апетит. Е още гони Дамаджанов по имоти, ама ако се докопат и сега до властта може и да го изпревари. Та, наздраве информирани и мислещи българи!

13

Анонимен

преди 1 година

Гербаджии веднага се захванаха като махленски клюкарки кусурите на името му да нищят.Не чуват и не виждат от злорадите.Какво им казва Че за никъде ,,,*** не стават..

12

Със барутев

преди 1 година

Аз пък съм пил газ.

11

Анонимен

преди 1 година

И трите партии изтъкнаха, че основната разделителна линия е корупционният модел на управление по времето на Борисов и твърдото им убеждение, че този модел трябва да бъде разбит, а не легитимиран.Бойко Борисов обаче упорито се прави, че не е чул това послание. Той настойчиво продължава да измества темата на разговора от въпроса за корупцията.

10

Анонимен

преди 1 година

Верно е....Какво му стана на Валери Симеонов От сдържан и разумен политик се превърна на пудел чудовище.

9

Анонимен

преди 1 година

В България има една прослойка от млади хора, които живеят в жиището на родителите си, оставят ги "благородно" да им плащат режийните и са приели, че е под достойнството им да разговарят с родителите си. Това са "младите надежди" на България. Разчитайте на тях за бъдещето на България.

8

ПП=ГАЗПРОМ

преди 1 година

САБРУТЕВ, ЗАЩО Е РАБОТИЛ ВЪВ ФИРМА НА ГАЗПРОМ..?.ПОСЛЕ ПАРАШУТИСТА Е СПУСНАТ В НЕК.. ЖЕНА Му Е КОВЧЕЖНИКА НА БЕХ, КОЯТО Е ШАПКА НА НЕК... БРУТАЛЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ... КОРУПЦИЯ ПО-КОРУПЦИЯ, САБРУТЕВ.....