162

Анонимен

преди 1 година

Оф добре че не съм роден руснак гледам ги на фронта млади момчета като мене ги залавят пленници в добрия случай ами ако бяхте руснаци и рулетката е срещу нас ?!?

161

Анонимен

преди 1 година

Злоба и неграмотност писмена и душевна се шири в коментарните страници на това безродно издание! Скоро пак ще има блокаж!

160

КРЪЩАНЕТО

преди 1 година

НИКОЛАЙ МИСТИК е КРЪСТНИКА и на Цар Симеон и на Цар Петър............Вие българите си имате проблем със СУЕВЕРНИТЕ ромеи покрай нашия Василевс Ираклий дет зарад туй Никифор нападна Крум а най-тачения от Християнските Светци унищожител на суеверията и щаманизма е Свети Петър затуй Николай Мистик първо е кръстник на Цар Симеон на когото обещал за сина му и титлата Цар и титлата Патриарх а кръстил сина му Петър!

159

Анонимен

преди 1 година

ЗИЕЗИ 374 година, Марк Аврелий Първи или Марк Аврелий Втори е родоначалникът на школата на стоицизма във философията? Питам, защото не знам.

158

Българската Империя

преди 1 година

Е мечката с плюсовете и VPN-а най-много да потъне като крайцера Москва нали това беше недосйно според вас комрадс

157

Анонимен

преди 1 година

"Мечтата му за победа в Украйна се изплъзва" ________________________________ Изречението безжалостно разкрива кухината на автора. Този автор търси мечтите на Президента Путин в плитки води, защото неговите разсъждения са приучени да се чипкат в плиткажа и не подозират за съществуването на бездната на мечтите на великите лидери.

156

Ментора бай Иван

преди 1 година

Ванга предсказа появата на Владимир ,който ще направи Русия велика и ще възцари справедливост в света!

155

Русофил

преди 1 година

Мечката мачка бавно и сигурно. Днес мечтата на всеки европеец е, да е руснак.

154

ЗИЕЗИ 374 година

преди 1 година

ИМПЕРИЯТА на РУСИЯМАРКАТА е може би с герб ОРЕЛ и ВЪЛК и дотам е Българска.........Кат че ли имало два водеще проекта за ХРИСТИЯНИЗАЦИЯ на РимоКонстантинопол този на Марк Аврелий Първи и този на Марк Аврелий Втори ПРОБ прокарван Първо чрез ХРИСТИЯНИЗАТОРА Канас ЮВентуса Византийския Християнски Патриций КУБРАТ

153

БУКЕТА Е ЗА ПУТИН

преди 1 година

ГУШНИ ГО, БЕ УБИЕЦ

152

Българската Империя

преди 1 година

Руснаците ако знаеха че стават за велики войници веднага щяха да си сложат за национален символ сибирския тигъp но там влизат в директен сблъсък с бългърския лъв и те предпочетоха мечката добре щото иначе лошо

151

Анонимен

преди 1 година

Мечката не е боеспособно животно и може да бъде победена от много - включително дори и от царя на въздуха орела който е тежък и бърз.

150

Пришълеца

преди 1 година

Уногундурското битие се вдига над световното име:))) явно предизвиква с комина в някои персони:)))

149

Анонимен

преди 1 година

Орлите са големи грабливи птици.Така, както лъвът се разглежда като цар на животните, орелът се разглежда като цар на птиците и е издигната птица в хералдиката.----- терирозираранта мечкка на Жyжo в Херсон ше я излекуват украинците ама той лично смени ли си памперса?

148

пуйката

преди 1 година

Грижата за войника трябва да първостепенна,за да се бие.Не са и достатъчно при милион мобилизирани отсреща.При липса на мобилизация отстреща устоя само населението 8 години,сега с руската подкрепа ту напред,ту назад.В кремъл снаряди не падат,могат ли да го разберат.Политиците навсякъде изглежда са един дол дренки.

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 211 .......И се появи СССР.

146

РУСОФИЛ КОМУНИСТ

преди 1 година

Мачкай, Вовчеее!

145

Анонимен

преди 1 година

Таман ще затварям нов лозунг опорка цъфнал....

144

Анонимен

преди 1 година

Задокеански трроляци си слагат лайки сами ,но това на кого помага освен че получават пари ами не е добре да се спи под мостовете. Зима идва...

143

sd

преди 1 година

ж-у-ж и, кобзонария те зове!