200

Анонимен

преди 1 година

Русия е Велика.

199

До до солар

преди 1 година

Говоря за въздушните течения...

198

Анонимен

преди 1 година

До 205 -------- А какво се случи преди референдума в Крим ? Кво беш там ? Помним ли ? Организирано от САЩ . Курабийки раздаваше една леличка .

197

Анонимен

преди 1 година

До Laravel 212: Историята се повтаря :) Предните 2 пъти бяхме срещу САЩ даже и война им обявихме. Радвам се ,че сега сме с тях и свободния свят ! Ако русия беше свободна то сега някой би трябвало да може да отиде на червения площад с плакат "Спрете войната" и нищо да не му се случи :)

196

Анонимен

преди 1 година

Освен да плаши гаргите лилипута, друго не остана :)))

195

До истината

преди 1 година

Нали от 24.02, вече стреля???

194

Анонимен

преди 1 година

От влак се не плаша, ама ако ми покажат ядрено джудже с 3 глави, 8 ръце и 16 крака ще се уплаша!

193

Анонимен

преди 1 година

Абе , другаре, какви са тия приказки за ядрено оръжие, нали "специалната операция" вървеше точно както я бяха планували другарете терористи в Кремлин? :))) Всеки ден ни пишете за руските "тактически маневри" Всичко им е "планувано". Как стигнахте до злобна паника и ядрени оръжия? :)))))

192

Анонимен

преди 1 година

До До солар: Как се обръща ? Губят по всички фронотове. Ако ползва ЯО , то Зеленски ще поиска помощ и ще я получи. Ще има Ф-35, далекобойни ракети, НАТО танкове, НАТО дронове. САЩ и коалиция от желаещо (без България , тук са руски предатели) ще обяви свободно небе над Украйна. Възможности много :) Войната е загубена отдавна за русия. Започна ленд/лийз ! Най-добрия ход е изтегляне на руските войски и мир с репараций преди да се е разпаднала РФ !

191

Laravel

преди 1 година

да не стане като всеки път, да дойдат американците, да покажат невиждано оръжие и всичко да приключи за един ден. Нали казвате, че историята се повтаря.

190

Анонимен

преди 1 година

Какво да дойдем на себе си. *** генерали на Путин само чакат да почнат с ядреното оръжие .. те вече се самоубиха ритуално под Киев ..

189

анонимен келеш

преди 1 година

А Кими Райконен Севернокорейски вече е напълнил памперса и спи с противогаз в бункера:):):)

188

Истината

преди 1 година

Путин никога няма да стреля по Украйна с ядрени оръжия, по-скоро ще ги пусне тука в България за да опипа почвата. Все пак сме най-слабото звено на НАТО.

187

До солар

преди 1 година

До сега е западен, но започва да се обръща...

186

до 201

преди 1 година

И кой им пречеше на руснаците да си живеят там? Всичко си беше нормално до 2014, докато джуджето не реши да откъсне Крим. До преди това какъв проблем е имало?

185

РАКИШИ

преди 1 година

Вова давай,не си играй.Укрофашистите трябва да бъдат унищожени.

184

Що

преди 1 година

не му подаря една супер видео игра, да си разиграва ядрени удари и посейдони по запада? И да си кютне на садника...

183

Анонимен

преди 1 година

Украинските националисти ще ни закрият всички! За нас воювали - я да ходят.. ! Забравиха че няколкостотин години са споделяли земята си с Русия!

182

Solar Power

преди 1 година

До Боби 160: Няма страшно ! Вятъра е западен и ще издуха всичко към пиндирацията :) Да му муслят в масква. Хохохо :) Най-много ракетата да се самовзриви още при старта както се случи днес с калибъра в Белград ли беше. И защо пък пак някой да не си смазва автомата със смазка от 1964-та и да пуши Лъки Страйк :) ? Не,че не се е случвало вече. Хихихихи

181

Анонимен

преди 1 година

До 90% Не мисля така. Това е дори по-лошо за Просия от това да използват ЯО срещу Запада. Направят ли такова нещо, ще ги изтрият от лицето на земята в Украйна и Черно море. Ядрен конфликт няма да има. Много е просто.