18

Анонимен

преди 1 година

Как да не спечели ПП пълен провал? Толкова много построиха за София!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

ПП ще разбие ГЕРБ на местните избори в София през 2023 година

16

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ сега да правят правителство. Щом могат да свалят предишното, ще могат и да съставят новото. И да свалят бензина с 1 лева.

15

Анонимен

преди 1 година

Отдавна провинцията е в Сф!Предвид съсипаното селско стопанство и липса на препитание по селата и малките грсдове,точно техните жители се приселиха в Сф.София беше коректив и символ на интелекруалния разум до 2000година !

14

Случаен минувач

преди 1 година

До 9 и 13Това е положението. Интелектуалното равнище на нашия народ е твърде ниско, за съжаление. Да гласуват толкова много хора за мошениците от ПП - какво повече да говорим?

13

Анонимен

преди 1 година

"Петков печели 20%, това е 1/5 от гласувалите. И излиза преди да е станало въпрос за каквото и да е, и казва: ние загубихме, ще сме опозиция, да му мислят ГЕРБ. ??! Чакай, бе! Опозиция на какво?" - така като гледам избирателната активност, се оказва, че в парламента има 7 партии опозиция на 65% от народа, който каза - "няма как да гласувам, за подлизурковци, крадци, лицемери, имигранти и дилъри" - страшни партии нема що. Няма партия събрала над 10% от народния глас. Пълни смешковци и аутсайдери.

12

До 9

преди 1 година

Не е виновен Киро, че лъже, а тези дето са му повярвали отново. Обаче и на мутрата от Банкя хич няма да му е лесно в опита да състави правителство.

11

Ко

преди 1 година

ДПС с много големи резултати в големите градове. Всички партии са работили за това.

10

Анонимен

преди 1 година

Въпреки неуспешните опити за саботаж на лидера използвайки любимата ни кметица чрез ремонта на жълтите павета на площада пред народното събрание изпълнен перфектно на невероятно ниската цена от 17 милиона лева хейтърите не успяха и се провалиха

9

Анонимен

преди 1 година

Тошко от ИТН е мъжката заявил, с кого няма да правят коалиция! Принципен човек! Браво!

8

Киро безотговорния

преди 1 година

При толкова фрагментиран парламент, Кирил Петков печели 20%, това е 1/5 от гласувалите. И излиза преди да е станало въпрос за каквото и да е, и казва: ние загубихме, ще сме опозиция, да му мислят ГЕРБ. ??! Чакай, бе! Опозиция на какво? Ти трябва да опитваш да говориш, да правиш коалиции. Вече самостоятелно никой няма да управлява. Те оплескали каквото успели, сега се оттеглят в опозиция. След 6 месеца управление. Това е безотговорно и детинско. Но пак излъга толкова народ.

7

еххх

преди 1 година

ПП бият на слона,нали си сещате какво ,в софия !

6

Анонимен

преди 1 година

Така е не само в България. В САЩ прогресивния вот е в Ню Йорк И Лос Анжелис, а реднеците в южните щати вярват в кемтрейлс и всичките глупости, които може да си представите.

5

Анонимен

преди 1 година

Столицата винаги е показателна спрямо провинцията - повече млади хора, по-добро образование, по-висок стандарт. През 90те години провинцията все гласуваше за БКП/БСП и ДПС, което забави развитието на държавата с 10 години.

4

Анонимен

преди 1 година

Срам за гласувалите за Киро Парапета. Срам!

3

До Анонимен 2

преди 1 година

Бате, умря тая! Стой си в провинцията...

2

Анонимен

преди 1 година

Българи вземете пример от софиянци,това е пътя на промяната! Провинцията е овладяна от герб,това показва и нивото на хората там.Аз също съм от провинцията но избрах новите и млади хора, адмирации за софиянци те показаха накъде е пътя! Герб си отива, това е краят им !Да живее България!

1

Анонимен

преди 1 година

София не обича Мая Манолова.. национал-социалистически град..