72

Анонимен

преди 1 година

Жив световен нацист - постоянно призовава към световен конфликт. Престъпник.

71

БАНко

преди 1 година

ОТНОВО Е ПРЕД ВАС !!! ЖИВ Е !!!

70

Говедо

преди 1 година

До .... 73 Самостоятелна държава ли,просто удобно място за Бондстийл анексирано от Сърбия!

69

Зелен цръвул

преди 1 година

Ей тоя същия цръвул на снимката, 3 дена преди началото на операцията излезна и каза, че покрайна ще правят ядрено оръжие. Гледайте нормални новини, а не филтрирани от запада

68

Анонимен

преди 1 година

В България на изборите застъпници реално за ГЕРБ а формално за други партии """"помагат"""" даже на избирателите които могат да гласуват с машини и така вотът става явен за ГЕРБаджийската хунта. В България изборите са честни ама свръхчестни. Щото печелят правилните марионетки. ВИНАГИ ДОКАТО ИЗБИРАМЕ МАРИОНЕТКИ НА ПОСОЛСТВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е СЛАБА, БЕДНА И ЗАВИСИМА. МАРИОНЕТНИ ПАРТИИ 100 ПРОЗЦЕНТА СА ГЕРБ, ПП, ДБ, ИТН, ДПС, МАНОЛОВА, В ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ ,ВЪЗХОД, И ТОВА НИ Е """МЕНЮТО"""

67

До ....

преди 1 година

Не си схванал на човека примера, което е нормално за тр ол на параноидната пропаганда. Човекът набляга на това, че референдумите се признават или не се признават само когато и както и изнася на кравландия и колониатът й - ЕС.

66

Зеленски отново....

преди 1 година

....е строг, но справедлив - много впечатляващо нарежда на всички останали какво да правят! Комедия на строгостта....

65

Анонимен

преди 1 година

Изключително грозно впечатление прави това,че когато се цитира клоунът Зеленски /това му е професията, президент хе част от клоунадата/, той все призовавакъм световни размирици и намеса отвън, макар че такава е налице още от 2013 година в Украйна чрез насилствената смяна на избраното тогава по демократичен път управление. Нито веднъж не чух насрещната страна да подклажда към международни конфликти. Това е достатъчно показателно кой къде е в този спор.

64

:-)

преди 1 година

Парите от запад които се дават на изток за обработка на общественото мнение чрез медии чуждестранни агенти, каквито са основните в България всъщност са малки отчисления от грабежа, на които нашето и другите източни общества сме подложени от западните мултинационални карпорации. Самите троловее получавате мезерен надник, в същото време и на вас вашите спонсори са бръкнали и източват джоба ви с години напред.

63

Не гласуващ

преди 1 година

Видехте ли какво стана ДНР 97% изб. активност, 99.2% ЗА ))) А тука 20% изб. активност, което говори за нелигитимност на нашите избори и то от сума време вече. 80% не искат никой..

62

Анонимен

преди 1 година

Албания пък къде се вре?!?!

61

Анонимен

преди 1 година

До До русоробаЯ се дръж по-възпитано и не квалифицирай, щатния антибългарин.

60

Анонимен

преди 1 година

Откакто цар и Костав разкрадоприватизираха България минаха 22 години. В Сърбия и мобилния оператор е държавен - по 2 милиарда на година печели страната и си плаща 30 процента от пенсиите... това са 44 милиарда приход. В България 44 милиарда са ни след приватизацията разход само по това перо на телекомуникациите... Тролетеси против злия Путин опорките ама като остареете и вие щи взимате малки мизерни пенсии, защото сте работили против България. Спали сте докато държавата ни е декапитализирана

59

Говедо

преди 1 година

Признати-непризнати,референдумите вкарват четирите области в РФ.Замисля ли се някой,какво ще се случи на населението им ,ако Окраина си ги върне,Холокостът ще ни изглежда като детска игра!

58

Сандо

преди 1 година

Ааааа западата отвори кутията на Пандора с Косово, дори има решение на международният съд което гласи - разделянето на територи от държва където хората се самооперелят не е в разрив със международните закони. Русия ги предупреди че правят прецедент ... е сега цяла Украйна ще се самоупределеи малко по малко

57

Анонимен

преди 1 година

Искам да попитам да правиш държавни преврати - майдан, в Турция, в Беларус, в Грузия, да правиш хиперинфлация срещу България за да свалиш Жан Виденов защото не иска бандитската приватизация изпълнена робски от Костов ... ти доброто ли мислиш на държавите и техните народи, приятел ли си им или си им отявлен саморазобличаващ се враг и мислиш само за обогатяване на собствения си елит в хищнически настроена страна? Путин на този фон е като риба цаца.... украйна е 15 % руска и 85% на баш хищника.

56

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Албания двойката на мечтите! Без коментар нататък!

55

Анонимен

преди 1 година

Когато една "държава" през ден заплашва с ядрена война, определено няма място в ООН. А мястото на ръководители ѝ е в затвора.

54

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами така е, путинова РАША ще бъде обявена за непризната държава с незаконно присвоени територии, ще бъде отритната от всички затъвща в блатото на своя разпад и самоунищожение ... !!!

53

Антинатовец

преди 1 година

Жал ми е за този *** и наркоман ходещ 7 месеца с една и съща зелена тениска и няма кой да я изпере. Жал ми е за Украйна изчезва от световната карта Путин си прибира своето, Полша западната част, Румъния и Унгария и те вземат част и за Укрите остава само Киев държава столица щото и Харков и Одеса също минават към Русия.Жал ми е за синчето на Байдън че няма вече власт над Украйна и няма да прибира милиарди от там.Жал ми е и за Урсула че ще духа супата.