60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79..Бъди сигурен че ще им преседне.Не разбирам твоят ...кяр...какъв е та си така надъхан...

59

999

преди 1 година

А всичко започна с НЕспазването на Минските споразумения, на които Меркел и Макрон бяха уж гаранти!!!

58

Мдааа Дааа

преди 1 година

Ей това е демокрацията за всичко да се пита НАРОДА.... ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИЙ....Както и да се пита, кога и къде да се пита, но да се пита.... няма нелегитимно питане, щом е общонародно!!!Референдумът е най демократичния начин да бъде установено какво е желанието на мнозинството граждани в дадена територия при решаването на даден въпрос.Мнението по въпроса на хората извън тази територия няма значение, защото не може да промени резултатът от референдума.

57

Анонимен

преди 1 година

Голям рев на Евроджендъри и неолибероли! Аз още в началото на военната операция казвах, че Русия ще си вземе териториите които и принадлежат а НАТО и сащ само ще гледат. Въпроса ми е вярвате ли. че Русия ако изтряска Полша НАТО ще реагира аз не вярвам. НАТО е за сащ. Англия. Германия, Франция и Испания. Другите членки са просто донори и пушечно месо хайде лайте коклкото си искате но това е истината.

56

Анонимен

преди 1 година

Господа, реално погледнато, трябваше или цялата територия на Украйна или нищо. Какъв живот ще живеят сега тези новоприсъединените, като през новата граница ще има непрекъснато диверсии, саботажи, набези, провокации и каквото се сетите от страна на останалата част на Украйна?

55

?

преди 1 година

Разделението е голямо. Младите бягат, а старите са патриотично настроени в Русия и дори доносничат срещу собствените си деца, ако откажат да се яват. Тъжно, нали?

54

Бай Димо

преди 1 година

Водиха се по акъъла на Запада укрите и загубиха още територии. Путин им предлагаше широка автономия за Донбас в рамките на Украйна. Много като се звеериш на силните, накрая губиш всичко!

53

Анонимен

преди 1 година

Таз година Украйна, догодина Аляска! Молодец, товарищи!

52

Тука има, тука нема

преди 1 година

Вовата щял да закриля не знам кого си в "нови" територии, а от вече наличната територия на Русия през последните дни вече се изнизаха стотици хиляди души - работоспособни, в разцвета на силите си. Те що тъй не му искат закрилата, да се чуди човек. Да не би защото путинска Русия е прогнил от корупция фашистки режим с разкапана икономика?

51

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм комунист от България и членувам в новата модерна лява партия ГЕРБ.Не ме изненадват резултатите.....Още по времето на стария наш вожд ,вечно му чекмедже, разнасянето на бюлетини в чували беше редовна практика за постигане набелязаните цели.А те бяха...Построяването на Руски поток и омерзяването на демократичния свят.Мисля постигнахме известни успехи за 12 годишен терор и репресии..

50

Z

преди 1 година

Значи, НАТО да се разширява към Украйна, без да превзема и завладява нищо, било лошо, ама Русия да се разшири като превземе насила части от Украйна и да плаши света с ядрени бомби е добре?

49

наглеци-2

преди 1 година

докато още бомбите падат,с автомат на шията ти нахълтват в дома и те питат-искаш ли да "Гласуваш" за присъединяване към тях,преведено-"Искаш ли да останеш жив?".Нито Косово е провежддало референдуми под падащи бомби(а поне 7-8 години след войните и мирните договори),нито е имало сухопътна агресия с танкове и РСЗО в бивша Югославия,нито мащабите на жертвите са съпоставими,нитоКосово е станало част от страната,която е бомбардирала,тогава САЩ,нито пък съпбия е била невинна за косовския геноцид и з

48

Наглеци

преди 1 година

Такава наглост и арогантност дори и Хитлерова Германия не го е правила-Да нападнеш вероломно съседна страна с международно признати граници,да бомбардираш по въздух,суша и вода, с танкове и артилерия,да сринеш със земята техните градове,а който не е успял да се скрие или е изгорен жив,или е на части в изтърбушените бетонни сгради,масово се откриват трупове на вързани,измъчвани и разстреляни от руските окупатори местни жители,а после,докато още бомбите падат,с автомат на шията ти нахълтват в дома

47

Анонимен

преди 1 година

Заблудените русофили да гледат последните интервюта с руския терорист и националист Игор Гиркин-Стрелков за да им стане ясно, какво се случва с руския башибозук през последните дни... Знаем всичките им мокри сънища и болни фантазии.

46

Ами какъв да е

преди 1 година

Ами съпротивата пак ще си чеши езика - " РУКИ ЛИ Е ХЕРСОН" ! или другите ...

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67..Ти там ли беше ...или да си заработиш...денежките....

44

Анонимен

преди 1 година

Хайде..Байдън,похвали се че имате хиперзвукови оръжия и ще ги използвате при нужда.Един път да прочетем че и ти заплашваш...На Джуджака пришки му излязоха на устата да го повтаря...Използват ли ядрено оръжие...незабавен отговор...незабавен...пък каквото стане.Този .....................не може постоянно да заплашва Света...не може...

43

Анонимен

преди 1 година

България е изправена пред катострофа тия ме занимават с украйна. махайте се от тук

42

Анонимен

преди 1 година

Аааа, ся ривети, Укри! Га избивахте невинни в Донбас ни ривахти!

41

Анонимен

преди 1 година

Пък аз съм комунист от Б...И мога да заявя категорично....разнасянето на бюлетини в чували е чудесна идея.Но нека припомним чия идея беше.Та ние пак изпреварване братята нацисти в Русия с десетилетие напред.Българският гений е непризнат в ЕС .Дано бъдем признати в Евразийски народен юмрук...Лични ще оведомя Путин..