380

ПУТИН У.М.Р.Я

преди 1 година

РУСКИТЕ ВОЙСКИ ИЗОСТАВЯТ БОЙНА ТЕХНИКА И ОТСТЪПВАТ. РУСКИТЕ ОФИЦЕРИ, ДЕТО НЕ СА ПОМИРИСВАЛИ БАРУТ НАСТОЯХА ЗА ЧАСТИЧНА МОБИЛИЗАЦИЯ. ДВОЙНИКЪТ НА ПУТИН Я ОБЯВИ. РАМЗАН КАДИРОВ ИМ ПОКАЗА ДЯДОВИЯ СИ. В КИТАЙ БИВШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ ! КРЕМЪЛСКИТЕ ФИГУРАНТИ СА В ПАНИКА. ЗАПЛАШВАТ С ЯДРЕНА АТАКА.ОТ НАТО ГИ ПРЕДУПРЕДИХА ДА НЕ СИ ИГРАЯТ С ОГЪНЯ !

379

Анализатор

преди 1 година

Ако съдим по мнението на българина (основно русофили) то би следвало Русия да спечели, но само погледнете военната история на българите - загуба след загуба. Логично е Украйна да победи щом българите са за Русия, а всички знаем че българите не са айнщайн във военните действия.

378

Анонимен

преди 1 година

Фащ се надяваха както през двайсти век да подпалват тук и там войни, да печелят от тях и да управляват света. Финито, край на гювеча, вече ще трябва да се борят със зъби и нокти за собственото си уцеляване. Скоро и европейците ще се събудят.

377

Анонимен

преди 1 година

до ЦРУ САЩ-35......Ко викаш нямат загубена война ами от Виетнам след 20 години се изнизаха като бити пеераси, първа загубена война. В Афганистан направиха същото и в Ирак втория път се наакаха. В Афганистан дори оставиха бронирана техника, джипове и въоръжение на талибаните абе какви свешници сте с тези проснотии които пишете.

376

КОКО

преди 1 година

Зеленски посъветва руснаците да бягат и всички се втурнаха към Киев....

375

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 540 Много ясно, че ще им отказват. Да са се борили срещу режима.

374

Анонимен

преди 1 година

Да бягат обаче умните съюзници на зеления им отказват достъп в държавите си. Слава кокаине.

373

Истината е една

преди 1 година

"Фащ официално са обявили че никога няма да воюват срещу Русия -- интересно защо ?" Тва дребния по руската национална тв ли го каза ?!?

372

Анонимен

преди 1 година

Фащ официално са обявили че никога няма да воюват срещу Русия -- интересно защо ?

371

Анонимен

преди 1 година

Путин много ми аресва кат личност! Затуй кръстих пpacенцето си в koчuнaта Путин! Чекаме коледа! Какво хубаво име само! ВЛАДИ МИР ПУТИН!!!

370

Ром'с

преди 1 година

А ти защо затвори веднага границите за мъже от 18 до 60 години... да не богат ли...а те бягаха за по 2-5 000 долари КАТО даваха подкупи на...

369

Анонимен

преди 1 година

Страхотно задръстване на главите на разни учили и недоучили на запад -- паралелната реалност се сгромолясва.

368

ЦРУ САЩ Ф-35

преди 1 година

Руските *** много ама много могат да се учат от Съединените Американски Щати които нямат нито една загубена важна война, безплатни уроци не се дават всичко се научава по трудния начин.

367

Анонимен

преди 1 година

Сериозно ? От къде изпълзявате все такива умни ? Фащ се надяваха да стоят настрана и да гледат как Русия и ес се самоунищожават. Но не се получава -- около 20 големи промишлени обекта на газопреработващата промишленост във фащ стават жертва на големи пожари и експлозии и няма никакви обяснения за причините. Само един такъв пожар предизвика 20% вдигане цената на горивата. Много голяма паника сигурно има в Москва по повод на тези загуби на фащ.

366

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин мисли че с повече хора ще промени нещо значи има нужда от нова тактика. За пореден път руснаците доказват че са повече азиатци отколкото европейци. В Европа е важно качеството не количеството. Бай бай Путиййин

365

Грешно послание

преди 1 година

Той Зеленски го каза на руските войници, а пък то руснаците в Русия решиха, че става дума за тях и се втурнаха да напускат путиновия "рай" :))))

364

Анонимен

преди 1 година

Ами тя авторката ги трие и пише пронатовски коментари, друг няма кой. Ха-ха, хи-хи !

363

Анонимен

преди 1 година

Ракетите ХАЙ МАРКС ги видоме що могат! Сега чекаме ХАЙ ЕНГЕЛС с по далечно действие!

362

Анонимен

преди 1 година

Пpocтите пиндофили все още живеят в миналото и историята, която в болшинството случаи няма нищо общо с реалността... Всички диктатори и агресори са се проваляли и тогава ... Това е истината и за тази безсмислена война и глyпостта на фашингтонския пcиxoпат. Русия пpocто ще прогони вaтниците... Не е нужно да побеждава. Цивилизованият свят не може да позволи на един амарукански психопат да прави каквото си иска и това ще стане по един или друг начин. Референдумите слагат кръст на хегемонския напън.

361

Анонимен

преди 1 година

Виждам, че само про-натовски коментари оцеляват, всичко останало се трие, но това няма да промени новите световни реалности.. Факт.