178

Анонимен

преди 1 година

Да се чете, две години не съм крал.

177

Анонимен

преди 1 година

204 При Борисов заплатите бяха по-малки, но поне можеше с тях нещо да се купи. При ПП, не стигат за нищо, въпреки увеличението. Корупцията стана още по-голяма, а Кокорчо, Киро просто и надменната им компания, живеят в незапомнени лукс и престъпни схеми.

176

Анонимен

преди 1 година

*** управник,слаба държава.

175

Анонимен

преди 1 година

205 Повече от година ченгетата в президентството и престъпната коалиция начело с ПП, имаха цялата власт, силовите структури и не успяха да докажат "престъпленията" на Борисов. Изфабрикуваха само клевети, незаконен арест и монтирани снимки. Хора, ако все още ви е останал разум, мислете, дали пак да изберете тези крадци, водени от Киро ментата

174

Анонимен

преди 1 година

Гешев към Борисов:Шефе,и аз се пра'им на луд,ама ти по-добре го правиш./Из изтекъл запис между двамата).

173

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТото...НИКОЙ не му е "светил" на тупана бе!!!..ТОЙ САМ с гордост заяви,че бил прочел тези няколко страници от "Винету" !...Вие какво,акитата ли ще му забърсвате?

172

Анонимен

преди 1 година

ами защо не я оправи толкова година на власт? Виж си магистралите, виж си Софията.... един стадион на Бистрица и един в Бояна ... всичко друго упадък

171

Анонимен

преди 1 година

Никога повече ПорноПартията на роднини, любовници, приятели и баджанаци, каквато е ПП и компания. Които разпилява милиарди за няколко месеца. Защо големите телевизии не говорят за разкритията на ДАНС, от престъпната управление на ПП.

170

Анонимен

преди 1 година

Тоя крадец и лъжец,дето се кръсти и целува ръце на поповете за опрощаване на греховете,няма ли страх от Бога,заради лицемерието,лукавството и лъжите?

169

Специалист

преди 1 година

Демографията е показател за пълния упадък на държавата. България е на първо място в света по изчезване. Измислените ни политици не струват. Бойко се притеснил, че държавата била счупена. Това виц ли е? България е една дупка, накъдето и да погледнеш виждаш упадък и мизерия от 30 години е така.

168

До ПросТото

преди 1 година

И ти стоеше и му светеше на "Тиквун" ,докато ги четеше тези страници. Иму крепеше ***! По -скоро на Мата Хари ми мирише ! От ония, прекараните с 200!

167

Анонимен

преди 1 година

Путин и Митрофанова ще са доволни след изборите в България.

166

Възраждане

преди 1 година

Оказа се че в България е пълно с хора на хранилки към НПОта и фондации получават всеки месец по 1500 лв само за да крепят демокрацията. Няма оправия! Да разкараме атлантиците от България, да си вървят в щатите нали от там получават помощи.

165

Анонимен

преди 1 година

197 Колко пъти трябва да изтезават този изстрадал български народ, комунистите и техните деца от БСП,ПП,ДБ,ИТН, за избори, докато получат пълно болшинство? Не разбраха ли, че това няма да стане? Стига са разпилявали милиони, милиарди, от парите на данъкоплатците за избори и престъпни схеми.

164

Анонимен

преди 1 година

Хора,излезте и гласувайте.За да не избягат децата ви,които все още са останали тук,ако тази мутра дойде отново на власт.

163

ПроСоТо

преди 1 година

абе разбрааме,че Тиквун сай напънал и прочел неколко страници от една детска книжка,но не става ясно дали е изучил поне аритметиката...Защото "ДВЕ" години "застой",всъщност не са две,а ДВАНАДЕСЕТ !..Докато той пълнеше шкафчетата..Та бърка ли нещо числата,или просто си ръси неговитеМАЛОУМЩИНИ ?

162

Анонимен

преди 1 година

Само заради наглата му физионония ще отида да гласувам

161

Анонимен

преди 1 година

Само народ сайтове иска да се самоубие може отново, да гласува за ПП,БСП,ДБ,ИТН.

160

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

НИКОГА ШАЙКАТА ПЪПЪ НЯМА ДА ПРИПАРИ ДО ВЛАСТТА НИКОГА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ РАЗРУШИТЕЛИ НЯМА ПОВЕЧЕ ДА КРАДАТ А БКП ЕДВА ЩЕ ПРЕМИНАТ БАРИЕРАТА И ДБ И ТЕ ПОТРЕС ПОЗОР НЯКАКВИ НАЕТИ БОЖКОВИСТИ ДРАПАТ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДА КРАДАТ СТИГА ВЕЧЕ

159

Анонимен

преди 1 година

Това нещо на снимката трудно може да се нарече ЧОВЕК