164

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, руския кораб потъва бавно, ще има вода за всички

163

ХеХеееее

преди 1 година

е нали беше ''Специална операция'' и всичко вървеше по план... Каква е тая масова мобилизация все едно че губят истинска война :D :D :D руски цирк и миз..ерия

162

анализатор

преди 1 година

"Нравится не нравитсья, империя развалится!"В ход е третата среща на форума на свободните народи на поструските независими държави!!!А това горното им е мото. Вече открито се говори за депутинизация и деколонизация на Русия! Сега се събират за трети път.

161

Анонимен

преди 1 година

Да наистина, защо руснаците бягат в чужбина, молят се да ги признаят за болни, самонараняват се и искат да попаднат в плен, само да избегнат мобилизацията, вместо да се МОБИЛИЗИРАТ като нация и да свалят от власт виновника, който им причинява това?!! Така до никъде няма да стигнат. Мислех руснаците за смели, а те се държат като същински роби...

160

Анонимен

преди 1 година

Те така ако поркат и на фронта, нищо чудно че украинците ги мачкат. И 1 милион пияндета да докарат, няма да има ефект, щом воюват пияни.

159

Анонимен

преди 1 година

Целия свят им гледа сейра на сибирските пияници. Неориентирани, нулева организация, нулеви средства дори за най-елементарна мобилизация срещу едни фермерчета в Украйна. Прибягват до освобождаване на затворници от колхозите в Сибир за да имат достатъчно хора за фронта, но едва ли рейсовете Лада ще успеят да ги возят по-далеч от Иркутск.

158

Анонимен

преди 1 година

Пак под 60 рубли за долар и евро.

157

Анонимен

преди 1 година

ЗДРАСТВУЙТЕ БРАТУШКИ! ЩЕ ВИ ПРИЕМЕМ! БЯГАЙТЕ ОТ АЗИАТСКИЯ ТИРАН!

156

Бял Орел

преди 1 година

До Пичове смрадливиХахах и какво като са 25 милиона ве момчее, ще се бият с тояги ли ? Я малко помисли то Расия сега изнемогва с оръжието камо ли ако вкара 25 млн души в армията :D

155

хахаха

преди 1 година

Голяма ''мотивация'' имат рашките да ходя за пушечно месо на украинския фронт като гледам. Иначе на приказки много велики. В дейвстителност пълни страхливци и неориентирани пияници. Не случайно на времето една малка Финландия с по-организирана (макар и 100 пъти по-малобройна) армия разказа играта на цялата Червена армия.

154

Unknown

преди 1 година

Русия се разпада , путин тотално и е.бава майката....

153

Някой

преди 1 година

Офф,какъв *** си ти.Няма сила да те мобилизира.***

152

:D

преди 1 година

До Анонимен 156 Дори и такива със спиртосан мозък.

151

Анонимен

преди 1 година

В общи линии всички дори с половин мозък в момента бягат от Рашката.

150

До 69

преди 1 година

Защото има ново прекрояване на територии. Преди да започне Путин войната , разговаря с всички останали. Всичко това е прах в очите на хората. И много други точат лиги , чакат момента в който да поискат това, което смятат за тяхно . Светът,е пред световна война. Но този път ядреното оръжие го има , а не се разработва . До година,две светът няма да е същият.

149

хахаха

преди 1 година

Руското блато се разпада. Всичките гранични пунктове са блокирани от бягащи руснаци. Само във Финландия за една сутрин са влезли 12 000 руснаци, граничните пунктове към Грузия пък имат опашки от 10-15 километра с коли. Ето толкова е ''велика'' матушкатя и ''великая'' армия.

148

:D

преди 1 година

До Българин Бахта у българина. Руска подводница си тиииии....

147

Анонимен

преди 1 година

Тия пияндета каква абситенция ще ги повали след някой ден, ще са готови да убиват всичко за една чашка, без значение свой или чужд.

146

Анонимен

преди 1 година

Аз прочетох не едно място, че Шолц вече нищо не разбирал от тази война. А пък Фон била против спирането на военните действия. Бягащи от "режима на Путин" не се приемат. А пък КСНС ще заседава неотложно.

145

Анонимен

преди 1 година

Много ме дразни че недоразвити монголоиди като теб си позволяват да си сложат псевдоним "Българин"