54

Госпот Бок

преди 1 година

До Българин...Молбата ти беше чута... Ще изнемогваш от високи цени и ще обедняваш а децата ти ще студуват и ще се разболяват, НО НЯМА да бъдеш зависим от Газпром и да бъдеш роб на Путин и на русия. Гаранция..... ЩЕ СИ РОБ НА БРЮКСЕЛ И НА САЩ. .... Икономически роб. Виждам че вече ти харесва. Бъди добър роб търпи глада и миззерията си за да не те отстъпят господарите ти ОТНОВО на лошия Путин и русия ....

53

ТИ ДА ВИДИШ

преди 1 година

РУСИЯ НЕ Е ГАЗИФИЦИРАНА,НО СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ГАЗТА НА ЗАПАДА

52

Разпадът е неизбежен

преди 1 година

Разпадът на Русия е неизбежен, но този процес може да отнеме дори десетилетие. Това мнение изразява военният експерт Петр Черник, предава Канал 24, предаде УНИАР. "Решението за понижаване на стратегическия геополитически статут на Русия е взето. Преди всичко в англосаксонския свят. А ние, украинците, просто ще отнесем в гроба последното отражение на московския империализъм", отбелязва той. Това би могло да се случи и за един ден. Съветският съюз умря за три дни.

51

???

преди 1 година

Искате евтин газ от Русия ,а налагате санкции .............НАТО се приближава все по - близо до Русия!!!Западняците са много нагли............и нас ни мислят за много тъ.пи!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Трябва да използваме пълноценно международните организации в областта на спорта, културата, здравеопазването за изолиране на Русия. Всичко руско трябва да се забрани, всякаква руска култура - Достоевски, Тарковски, Рахманинов, Чайковски, Плисецкая, даже и Нуреев да се забрани, всичко трябва да се забрани в ЕС. Руските медии, телевизия, интернет, книги - всичко трябва да се блокира.

49

Анонимен

преди 1 година

До Газпром- И на какви цени мислиш,че рашките го продават на Китай. Онези може да са им казали,че им дават 30 рубли или руснаците да си го горят. Няма как да врътнат един кран и да спрат находищата да бълват. Та не си мислете,че като има къде да го продават ще са на хубава печалба

48

Анонимен

преди 1 година

Газ от Русия няма, защото не си плащаме. А не плащаме, защото сме "солидарни", сиреч подчинени на ЕС и налагаме никому ненужни колективни санкции на приятелска (доскоро) държава. А американосите ни клатят с техния газ и като цена и като количества, т.е. няма как да стане в целия нужен обем, и за малкото което могат ще платим космическа цена. Така че плюхме на питомното и сега гоним Михаля.

47

Българин

преди 1 година

Дреме ми на климатика,колко струвала руската газ!

46

Анонимен

преди 1 година

Латвия забрани руската песен Катюша. Който слуша или пуска Катюша - глоба до 5 хиляди евро.

45

до 51 и 53

преди 1 година

Да, Индия и Пакистран, С.Корея и Израел имат ядрено оръжие,но не са подписали договора за неразпространението му!!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Ооо ако имаше алтернатива на евтин руски газ, Германия щеше досига да я е реализира, но няма! Сиверен поток 2 беше по молба на Германия, не на Путин..

43

Анонимен

преди 1 година

Разни балами ни обясняват как е по-добре да сме с Русия,Китай,Иран,Пакистан и Северна Корея. Абе вие нормални ли сте

42

Газпром

преди 1 година

Щом ЕС не искате руската газ............ще изнасяме за Китай и Индия,само двете държави имат около 3 милиарда население.............пък вие в ЕС се оправяйте сами!!!

41

до 51

преди 1 година

И Пакистан също , за Израел е почти сигурно само че няма официална информация

40

Русия предупреди

преди 1 година

А наглите западняци се смяха. Декември 2021 световните елити игнорираха искането на Русия за сигурност в Европа. Ако тогава бяха изтеглили НАТО от източна Европа и се бяха изнесли от Украйна, сега нямаше да има никаква криза, никаква военна операция, никакво обедняване. Но от сега нататък положението на запад ще става все по тежко и населението ще обеднява стремително. И Русия ще си върне цялата Украйна и източна Европа. И не само Украйна, но и Европа ще бъде денацифицирана и демилитаризирана.

39

Анонимен

преди 1 година

Газта се плаща...........при капитализма е така...............безплатен обяд няма!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Газта не мирише ни на демокрация ни на диктатура и еднакво си гори където требе.

37

ядрени сили

преди 1 година

Иран все още няма ядрено оръжие, поне официално няма такава информация!!Освен петте велики сили(САЩ, Русия, Китай, Франция и Великобритания) ядрено оръжие имат само Индия, Пакистан, Северна Корея и Израел!

36

Споко

преди 1 година

Споко, ацките санции не действат веднага, трябва да мине време да задействат. След време ацките санции ще задействат и Русия ще фалира, Путин ще бъде свален и руснаците отново ще ни продават евтини енергии и ресурси за икономиката на ЕС която е най-мощмата икономика в света за да се развиваме и да потребляваме и да живеем самодоволно в материално богатство и удобства, да си угаждаме и да си доставяме удоволствия, животът да ни минава леко и приятно да си купуваме хай-тek гаджети и да пътуваме на романтични екскурзии на френската Ривиера и на екзотични острови в 5* хотели.

35

До Анонимен 49

преди 1 година

Иран все още няма ядрено оръжие, поне официално няма такава информация!!Освен петте велики сили(САЩ, Русия, Китай, Франция и Великобритания) ядрено оръжие имат само Индия, Китай, Северна Корея и Израел!!!