66

по-вероятно е..

преди 1 година

По вероятно е ако Зеленски поиска Медведев да бъде екзекутиран и да се врънат границите от 24 феврурари - путин да се съгласи. Путин в момента с удоволствие би намерил виновник за кашата в която се набута. По-добре е за Медведев да си трайка ,че да не го нарочат него.

65

ХИЧ0

преди 1 година

Бегат по бели гaщu,а искат капитулация?Ей това се казва да си плюеш на петите

64

Анонимен

преди 1 година

Украйнците обстрелват Ростов на Дон, Таганрог, Белгород и други руски градове.Та, за каква капитолация говори този посредствен адвокат?! Той въобще не е в час!

63

ПРОФЕСОР Х

преди 1 година

Горкият....загубил е връзка с реалността,като шефа си-джуджето...

62

Германец

преди 1 година

Аз искам да съм астронавт, а в свободното си време да свиря в *** метъл банда. Толкова за исканията :)

61

Анонимен

преди 1 година

Допреди 30 години най богата страна все още имаше купони за основни хранителни стоки В големите градове беше по бедно от България / ние бяхме на опашката на Европа/, а навсякъде другаде беше просто мизерно. Слава богу, че вече не ми се налага да я посещавам тази страна / хората не коментирам, все пак битието определя съзнанието/ И те вместо да вложат парите от ресурси в хората, тръгнали да се правят на завоеватели / демек ще ни излезе по евтино/ Следващите години ще се запознаете с дъното

60

Влади-Мир

преди 1 година

Всеки може да си вЕрва в каквото си иска, но залозите се покачват, и просто Русия ще бъде "принудена" да възстанови СССР2))

59

До 66 абе

преди 1 година

Не, но ти ще видиш..

58

Марин

преди 1 година

Скоро ти и твоя завоавател си заминавате ще преговаряте с бай Ставри за сапуна

57

Варна

преди 1 година

Не знам Киев дали е Руски град, но Варна може да стане украйнски град с до няколко години. Фулл с украинци. Фулл на 1 българин 2 на украйнци нещо от сорта е в момента. Вече на плажа не се чува българска реч.

56

Анонимен

преди 1 година

В москва вече се иска оставката на башибозука путин.

55

Анонимен

преди 1 година

От как изхвърлиха синчето му от Щатите като мръсно коте Медведката не спира да беснее с пяна на устата.

54

Офф

преди 1 година

Смяххх..... ватенки, нафталин и простотия

53

Анонимен

преди 1 година

Абе Медвед ти що си беше пратил синчето в "лошата" Америка да си живее живота,пък на хората децата да ходят да мррът заради комплексите твоите и на джуджето.Наште комунисти са същите между другото все за Рассия ривът,пък децата им в Америка и Западна Европа,лицемери от класа.

52

Анонимен

преди 1 година

Тоз Медведев е много спрял.

51

Хаймърсите ги свалят

преди 1 година

"12:45 московско време въоръжените сили на Украйна отново изстреляха три ракети M142 HIMARS по железопътния мост. Руската противовъздушна отбрана е сработила навреме. Няма загинали и ранени сред цивилното население", каза представителят на службите за спешна помощ. ............... Според службите за спешна помощ около 11:00 часа московско време шест ракети от американската система HIMARS са били изстреляни по Антоновския мост в Херсон, като всички те са били прихванати от руската система за ПВО

50

Анонимен

преди 1 година

На този и Сидеров не вярва.

49

Анонимен

преди 1 година

Медведев отиди на фронта да им покажеш как се прави, хем ще ги надъхаш войските, ще им изпиеш алкохола да не се разсейват, а и няма да ти четем глупостите.

48

Анонимен

преди 1 година

Русофилите одили казарма сега е времето да оправдаят парите на данъкоплатеца, дето са изnлюckaли за две години, а не само да се хвалят, че знаят от коя страна се държи калачника! Помогнете на вашият идол путин!

47

Мазник

преди 1 година

Иска да се подмаже на психясалия си лидер....а положение старо хуже губернаторското.