132

Браво на Г7!

преди 1 година

Така ще помогнат и на развиващите се страни да се развият! А Г7 ще върнат жълтата фланелка и ще поправят неравенството. Браво!

131

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Закарпатска област в Украйна днес втори септември са обявили ден на траур в памет на избитите войни от 128-*** щурмова бригада на Украинската армия участвала в контратаката на украинците срещу Херсон. От Закарпатската ОГА съобщават. Вечна памет на героите! Това е резултата от контранастъплението на украинската армия срещу руснаците. Унищожена 128-*** щурмова бригада.

130

До руските предатели

преди 1 година

А вие *** чета руски, кат е толкоз хубаво в Рассия що не сте там? Що всички бегат от Рассия в ЕС и САЩ, а не на обратно? За колко копейки на пост драскате тука?

129

Хитрата ЕС сврака

преди 1 година

Хитрата евросврака - и със двата крака! Пак ще получават руски суровини на пазарни цени НО със повече пркупчици по веригата. ТО ясно! Никой жив още не се е научил да не диша и да не яде!

128

Стига глупости

преди 1 година

До МАЙОРА: Докога ще ръсиш г'лупости тук. Нещо по темата на статията да напишеш?

127

Българин

преди 1 година

Кхерсон из Юкрейн, йее, йеееее!

126

Гиб Мелсън

преди 1 година

ЕЕ, пуделът на САЩ. Пуделът, който ще става все по-беден и с по редки и по жълти зъби, докато амриканците ще мажат все по дебели филии и ще стават все по богати от глупостта и страхливостта на европейците. Много добро решение на руснаците.

125

електротехник

преди 1 година

До: номер 153 На мен това ми беше ясно отдавна. Още при "коронацията" на Путин ми светнаха червените крушки!!! Беше на встъпването му в длъжност, но така го беше организирал, че да прилича като коронация на император.И Меркел и други европейски политици му се мазнеха без да се усетят...

124

Анонимен

преди 1 година

До: МАЙОРА Така е да. Ами той Тръмп нали е човек на Путин, нормално е да пие белина. Може дори самият Путин да му е дал идеята!!!

123

Ръ

преди 1 година

Таван на цените за шистовия газ и американците щайги f16Заради тях бюджет 2022 вече свети червено.

122

Анонимен

преди 1 година

Ну да... колкото повече мърдаш и опорстваш, толкова по-дълбоко ще влиза... но важното е да се вика с пълно гърло слава хохаина и да се слуша какво ти казват господарите от другата страна на океана!

121

Малко за политика

преди 1 година

Пазарът ще регулира всичко. Когато Русия откаже да продава нефт на ЕС, Саудитска Арабия ще вдигне цените. И резултата ше е това, че тарикатите от ЕС ще купуват по-скъп нефт от преди това. А пазар за руският нефт ще се намери и извън ЕС.

120

Анонимен

преди 1 година

До МАЙОРА А бе мишок, родителите ти да не са първи братовчеди?

119

до 146

преди 1 година

"цялата менделеева таблица е в земята на русия - хич не и пука кой какво си дрънка!" Чудесно! Значи, Русия не се притеснява че ще и вземем таблицата?

118

електротехник

преди 1 година

До: номер 140 "Започвам да си мисля че..." Браво бе! Стопли най-после, а?Но нещо много бавно ти загряват реотаните в главата?Да нямаш нещо изгоряло, изпушило?

117

Анонимен

преди 1 година

И да не сложите пределни цени на лозиона за вана?

116

Какво следва

преди 1 година

Русия ще насочи енергоресурсите си на изток. Китай и Индия ще купуват това, което досега са купували от ЕС.

115

анализатор

преди 1 година

До: МАЙОРА Прав си. Но да обобщя, чуй песничката на руския шоумен и певец Семьон Слепаков "В моей стране все есть"! Ако не си я слушал досега де.Впрочем, Слепаков избяга от Русия още в началото на войната с Украйна.

114

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са много страшни, щото видиш ли са алфа мъжкари, пък нали еврогeйци тва онова. Путинофилите си правят страшна самозаблуда, ама то си е за тях.

113

Даа,

преди 1 година

сещам се за едно заглавие на Стайнбек ,,Зимата на нашето недоволство,, Това я чака Европа!