65

ДДРОнег

преди 1 година

Стига с тази пропаганда за "студена зима", ето я истината - "Германия, обаче, обяви че попълва запасите си от газ по-бързо от очакваното." !!!

64

Анонимен

преди 1 година

Ами ако не беше спала Европа, а беше подкрепила по сериозно Украйна, с кремълската хунта вече щеше да е свършено и търговията щеше да си върви. Едно поне стана ясно, докато ядреният терорист и мародер Путин е на власт, нито мир, нито газ ще има.

63

Copy Paste bbc

преди 1 година

EU faces awful winters without gas cap - minister.Страшна медия сте. Никаква журналистика. Трябвва да се прекръстите на Папагал.бг

62

Анонимен

преди 1 година

Зимата ще бъде много мека! Хич да не ви пука!

61

Ужас

преди 1 година

Европа страда а виновника за всички беди на Европа, Украйна продължава да получава от Русия газ по газопровода "Дружба"

60

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета. Някакви лобисти си изработват комисионната. Европа има предостатъчно алтернативни източници на енергия, включително и въглища. Въпросът е по възможност да не се стига до тях, защото замърсяват, а и да се намери дългосрочен заместител на руския газ, като не е задължително изобщо да е газ.

59

До 69 членството

преди 1 година

Поне в кръчмата имате WIFI...

58

Хора

преди 1 година

Ама чакайте сега Европа под натиска на сащ сами се отказаха от Руската газ и петрол,кой е виновен за страданията на Европа?!

57

Анонимен

преди 1 година

Членство в НАТО означава да нямаш армия, членство в ЕС - да нямаш икономика.

56

младен

преди 1 година

Някой може ли да ми обясни, че аз не мога да вдена, с това замразяване какво точно ще направят?Нали аз като съм продавач ако купувача не иска да ми плати цената която искам просто ще си продам стоката не на него ами на друг! Та май освен ще получиме комбинацията "хем скъпо, хем и го няма"

55

Анонимен

преди 1 година

Упс... Къде изчезна глобалното затопляне? Или Путин и него го излекува, както излекува ковида?

54

До Shark

преди 1 година

Добре де като сме започнали да казваме нещата с истинските им имена, тоо ти защо не кажеш, че русия започна една война!? Само това те питам по повод на нещата и истинските, според теб, имена! :)

53

Анонимен

преди 1 година

Това което се случва е глупавата политика на евролидерите и чиновници. Не може да разчиташ на Путин, който е защитил докторат по използване на енергоносителите като оръжие. Някой сетил ли се е за това да намерят други доставчици.. А зелена политика- в место да се намерят начини и технологии да се използват местните ресурси всички използваха евтиния руски газ... Само се замислете най-голямата икономика в Европа Германската няма терминал за регазификация...

52

БрюкСелски зелки

преди 1 година

в шок! Народите ще ги изритат от топлите и меки кресла! Новия световен ред,грейт ресет, глобален дигитален свят било конспирация, мхм, вярваме ви!

51

Йосарян

преди 1 година

Путин сега определя и цената на електроенергията в Европа, при това всеки ден? Има ли сериозно дори един толкова TЪП че да вярва на смешките ви? За кого ги пишете тези безсмислици? Путин определя и цената на кренвиршите във Фантастико, сутрин му носят да подпише днешната цена.

50

Струва ми се

преди 1 година

Тук има пишещи, от град Свети Петър!?

49

До 59

преди 1 година

П.ткинофил си нали? :) Колко ти се плаща за специалното военно коментарче?

48

Анонимен

преди 1 година

1989 г: Глад, студ, мизерия! Що е то? СССР.2022 г: Глад, студ, мизерия! Що е то? ЕС.

47

Има ли пилот в самол

преди 1 година

Отменете санкциите, мозАци! Югоизточна Украйна не е западна Украйна. Това действително е специална военна операция в помощ на югоизточното украинско население. Фактите са очевадни и безспорни. Говорим за 40% от населението на бившата УССР

46

...

преди 1 година

Епа това тука в БГ ние сме го релиши много лесно! В БГ хората плащат 22 до 27ст. за киловат час ел. енергия! При положение, че на борсата цените от много отдавана са над 750лв за мегават! Така, че гледайте БГ примера бря!!!