63

Анонимен

преди 1 година

Не е важно колко ще умрат, а да не си между тях.

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 Единствените, които плашат с ядрено оръжие, са руските терористи и техните слуги русофилите. Можеш да го прочетеш в коментарите им под абсолютно всяка статия по въпроса.

61

Анонимен

преди 1 година

заради дърттакка Байдън на които му остават до 5 г живот ли трябва да унищожим света, да угодим на старческата му лудост.

60

Русия ще остане

преди 1 година

САЩ и ЕС имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с поражения. Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ и ЕС са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети САРМАТ, достатъчни са старите като Булава и Топол.

59

до 69

преди 1 година

да бв, няма да е язрена зима а ядрено лято, тя разликата не е голяма

58

Времето решава

преди 1 година

От едната страна часове. От другата - няколко минути. Разделяш разстоянието на скоростта на ракетата и получаваш времето.

57

Анонимен

преди 1 година

До Ноев Ковчег "Русия започва проект "Русский ковчег"." Виждаме. Досега над 43 хиляди руски войници са се включили в него.

56

Ноев Ковчег

преди 1 година

Русия започва проект "Русский ковчег". Столицата се премества в Сибир, на хиляди километри от Европа недосегаема за ракети и започва строителство на нови градове от съвременен тип и логика на разполагане, чието развитие ще се свърже с природните ресурси. Това ще бъдат градове с най-модерна архитектура, с развита инфраструктура и наука, образование и здравеопазване, удобни градове, привлекателни и интересни за живот, най-вече за младежта. По границата ще останат само ядрените установки и ракети.

55

Анонимен

преди 1 година

ядрен сценарий уважаеми миссирркки означава край на света бе. Не се опитвайте да прокарвате американския модел за частичен удар тук до Украина.

54

Анонимен

преди 1 година

Аууу браво. Ей така като ми преплакнете мозъка със студена новина и на мен ми е една идея по стресирано. Не мисла за напред ами вече ден за ден.

53

Анонимен

преди 1 година

Американските учени са доказали, че при ядрена война няма да има ядрена зима. Няколко милиона жертви в Америка и Европа си заслужават цената за да унищожим Русия с масирани ядрени удари, като нанесем ударите са внезапно Русия няма да може да отговори ефективно, жертвите в САЩ и Европа ще бъдат огреничени.

52

Егати оптимистите!

преди 1 година

Откъде ви хрумна че след ядрена война на Земята ще останат 5 милиона души живи???

51

Анонимен

преди 1 година

До Миризливците Винаги ми е било смешно колко нисък е интелекта на русофилите, щом това е най-многото, което могат да "измислят" :))))

50

Да доубием гадината

преди 1 година

Целият цивилизован свят иска унищожаването на Русия. "please finish off the bastard" Арестович разказа в предаването на Гордон, как шефовете на военните ведомства на ЕС и НАТО умоляват министъра на отбраната на Украйна Резников - "доубийте Русия". На Рамщайн всички се ръкуваха с него и казваха - "Моля ви, доубийте гадината". Шведите добавиха - за Полтава, французите - за Бородино, и т.н. Немците мълчаха, но намигваха. Доубийте руснаците, накрая вие ще приключите с тях. Направете го, дайте заедно да го напрвим" - разказа Арестович. youtu.be/dtAbQYffGhg?t=4908

49

Анонимен

преди 1 година

Е като говориха, че заради кризата с украинското зърно гладувала цяла Африка и умирали деца, какво направиха? Първия пуснат кораб от украинското пристанище отиде не в Африка, а в Италия... Толкова относно загрижеността на запада!!!

48

На

преди 1 година

Путин много му се иска ядрена война! Спира го само, че после няма да има кой да чете, колко е бил велик! Така, че без паника!

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 "Единственият начина да спрем Путин и да не позволим на Русия да спечели в Украйна е ядрена война с Русия." Глу-пости :))) Едно време едно актьорче разказа играта на СССР без никаква ядрена война, а сега едно комедиантче ще разкаже играта на проскубаната оср-а Расия без никаква ядрена война. :))))

46

Анонимен

преди 1 година

По-добре ядрена война отколкото да позволим на Путин да спечели каквато и да е победа в Украйна. НАТО ще ни пази с високотехнологичен противоракетне щит, Русия няма ефективни ядрени ракети, Русия е бедна и технологично изостанала, БВП на Русия е по-малък от този на Италия.

45

Анонимен

преди 1 година

АКО ПОБЕДИ РУСИЯ, ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА СРЕДНОВЕКОВИЕТО..

44

Кеф

преди 1 година

Пука им на Руснаците държат 1/5 от Света