79

До 73

преди 1 година

Затова ли в Кремъл се разсмърдяха, когато Байдън нарече Путин убиец?

78

Василев

преди 1 година

Еврейче стига си експлоатирал тази теза за лошите народи , които вкарали евреите в концлагер!И малките деца вече знаят, че точно най-богатите еврейски банкерски фамилии от Уолстрийт бяха идеолози на нацизма и те създадоха и надуха балона Хитлер, за да може последните сто години да вменяват вина, да им се плащат репарации, да си създадът държавата и да продължават да правят войни и да крадат хората по света, и да си вкарват неолиберализма!Даже и това вече не е достатъчно, а пуснаха ковид!Лео!ЦРУ

77

Искам

преди 1 година

руски танкове и катюши да преминатШипка

76

Анонимен

преди 1 година

До Василев 62 Наистина ли не проумяваш ,защо не се разполагат оръжия и армия в жилищни сгради , училища , болници ?

75

Анонимен

преди 1 година

Ако казваш нещо вярно за Украйна, то не значи, че непременно си путинист! Ами да спрат украинците да ползват рускоговорящите като жив щит!

74

Само

преди 1 година

Възраждане! И референдум за влизане в РФ.

73

6matarok

преди 1 година

Tez ot amnesti trqbva da se kriqt, ni6to hubavo ne gi 4aka , tqhniq doklad e ultra polit NEkorekten za globalniq hegemon.NO i tova e maluk la4 v mraka, koito moje i samite Fa6t da sa napravili tozi scenariy za da ne izglejda 4e kontrolirat vsi4ko i sveta e zalojnik na tqhnite interesi

72

Анонимен

преди 1 година

На евреина Зелщайн не може да се има доверие. По принцип чуете ли евреин да ви говори, веднага трябва да ви светне под шапката, че може би нещо ви лъже.

71

Анонимен

преди 1 година

Z Z Z ZZZZZ...

70

До 61

преди 1 година

Руска честност - казваш, че няма да нападаш съседната държава, след няколко седмици я нападаш и казваш, че не си я нападнал.

69

2022

преди 1 година

На европейците ще и доде акъла но след като руските танкове достигнат границата на Полша.Не разбраха ли,че това е война на англосакцонците срещу руснаците за да ги фалират и разграбят в последствие.Сега ще мръзнат заради наведените глави на политическите им ръководства и елити пред Байгън и компания.

68

Анонимен

преди 1 година

те и за американските лаборатории по света скоро ще пишат ..най накрая да разбере светът от къде дойде Ковид и Спин и тн.... ползвали са украинчетата като опитни мишки

67

Димка

преди 1 година

Харесвам и Янев и Костадинов! Ако не се коалира, все пак клоня към Костадинов. Ерудиран, честен мъж! И Цонко Ганев шеф на МВР!

66

Анонимен

преди 1 година

62 В Крим винаги е имало руски бази ве нещастен ***.

65

Анонимен

преди 1 година

аз съм..Z...ама не З като Зеленски ..

64

Анонимен

преди 1 година

Щом укрите толкова са се разпенили значи е истина иначе щяха да го приемат с насмешка.

63

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама освен доклада на Амнести Интернешънъл за защита на правата, ще се появят и маса други разследвания и разкрития на криминалните и военни престъпления на укро-нацисткия режим. А като заловят някой и друг 'отговорен фактор' като "език", ще има и признания... Е, тогава ко праим като лъсне истината? Да стане така, че да погнат укрите, дори worlwide, както се случи с германците, след като се разкри истината за концлагерите на техните нацисти и есесовци, а?

62

Анонимен

преди 1 година

"непоколебима" била - затова ли от срам напускат нейни служители, след като излезе докладът? Кой е писал тази "новина"?! А, да - Сашко, бъркащ си в носа на снимката.

61

Анонимен

преди 1 година

най после Амнести се осмели да каже истината ..и са западняците ореваха орталъкА...САМО ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ТРЕБВАЛО ДА СЛУШАМЕ а те избирателно публикуват информация която е угодна ..мразя ви .Браво на АМНЕСТИ ЧЕ СЕ ОСМЕЛИ

60

Василев

преди 1 година

А Амнести питали ли са украинското население кой иска да е при тях, руската или украинската армия, защото украинци не са канели руската армия в градовете си, нито на милиметър в украинска територия, даже и в Крим никой не ги е канил, те се самопоканиха!???Агент Трейси Лордс!ЦРУ!!!