9

Анонимен

преди 1 година

Така ще е като всички избягаха от селата. Никой вече не ще да работи истинска работа. Да произвежда. Ми то си е трудно наистина. Да работиш земята, да гледаш животни. Особено животните които се гледат по естествен начин трябва да се работи по 12 часа без почивен ден. Не е като в офиса да седиш на климатика и да се оплакваш от цените.

8

Анонимен

преди 1 година

Български "сирене" и "кашкавал" са опасни за вашето здраве

7

Анонимен

преди 1 година

И ножа и сиренето са у спекуланта!"Ако искаш" му е философията?

6

ПроСоТо

преди 1 година

До избори .... Това "сирене",което споменаваш,изобщо НЕ е сирене!..Но както и да е!.Що се отнася до кашкавала,научих нещо,пробвах го и знаете ли?..-Оказа се много интересно!..Та така:-Рецептата за производство на домашен кашкавал я има в нета..Много е лесна,а при това ви гарантира,че изделието наистина е от мляко БЕЗ пълнежи...що се отнася до сиренето,..там не смея да пипам..Просто си купувам едно сирене в едни кутии на една фирма../ не очаквате да й права реклама,нали?!/

5

Анонимен

преди 1 година

Сега им се е паднало. Никой не ги спира. Не купувайте.

4

Анонимен

преди 1 година

Къде я кака ти Корнелия да каже, а Бойко 12 години не беше вдигал цената.

3

Кон с татация

преди 1 година

Никой не купува,те вдигат цените да си прибират същите печалби,още повече никой не купува и те още вдигат цените да си печелят!Така е в България!В нормалните държави е обратното...не ти ли купуват стоката и намаляваш цената че да печелиш от продаденото количество!Тука и с бензина и с всичко е същата история!

2

Анонимен

преди 1 година

За Киро и Лорер проблем няма , изкуствено се създава

1

избори

преди 1 година

Нсй евтиното сирене в Лидл беше 6 лв преди Киро, сега е 10 лв. За какви 3 ле. иде реч.