26

АнонимеН

преди 1 година

САМО ГИ ПСУВАЙТЕ И КЪЛНЕТЕ БЕЗБОЖНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПУТАНИСТИ! ТЕ СА АБСОЛЮТНА ИЗ-МЕТ КОЯТО Е СПОСОБНА ДА ВИ СТОРИ ВСЯКАКВО ЗЛО!

25

Смях

преди 1 година

Този човек Зеленски наистина не е добре. Ще създаде нов Чернобил, само че умишлено и много по брутално! За чий му е на Путин да обстрелва окупирана от Русия територия ? По себе си ли стреля?

24

Няма нищо лошо.

преди 1 година

Като толкова обичате Русия, ходете да живеете в Москва. Проблема е, първо, че нямате толкова пари да живеете там, второ че в България е по-хубавко.. нищо че тролитe от ден до пладне колко било зле тука.

23

Анонимен

преди 1 година

Да не бяха правили Майдан сега Крим сигурно щеше да е украински и държавата им нямаше да бъде срината.

22

Дръгел

преди 1 година

Не заплашвай умрелия с убийство, приятел.

21

Анонимен

преди 1 година

"Украйна конфискувала руски активи на стойност 765 млн. долара" Русия прибира по 1 милиард долара на ден повече от преди смешните санкции на ЕССР дето ни тормозят само нас, пък някакви платени клоуни чак протестират това да продължи да не спира.

20

До Дръгел

преди 1 година

Тролиш, ама я виж в гуглето колко е висок зеленият наркоман... Изненада ха ха 1,70! Путин е велик лидер, милее за народа си и нищо друго няма значвние!

19

ЕКСклузивно!!

преди 1 година

Току що ми донесоха, че Лилипутьo е получил припадък, като видял трагичните прогнози за изборите в България и това, че САЩ ще ни монтират Асен Василев за премиер, чрез вече познатата манипулация на всички - гласуване на демократични избори.

18

да

преди 1 година

украйна е измислена държава бе, наркоман! и у нас видяхме народа ви какви са мър-льовци и бандити! земята е била руска и ще бъде пак, без укрите фашисти!

17

Анонимен

преди 1 година

Този професионален ментарджия и просяк ще остане в най-черните страници на историята.

16

Ужас

преди 1 година

Стига с тази фашистка пропаганда.

15

Българка

преди 1 година

НаркОманЪт пак дрънка глуписти. Какво си построил ТИ бе, клоун!? Разпродаде построеното от СССР, газопроводи на сина на Байдън.

14

Дръгел

преди 1 година

Какво толкова - да се разделят на Западна Русия и Източна Русия. Западната ще са по-европейци, източната по-китайски. Слагате една граница от Москва и всичко да се раздели на 2.. едната половина взима господин Зеленски, а степите ги взима господин Лилипyтьо. Ето - реших ви проблема за нула време ХАХАХАХАХА

13

АнонимеН

преди 1 година

ТЕРОРИСТИЧНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ В МОРДОРСКВА Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ И ТО РЕАЛНА!

12

Анонимен

преди 1 година

Бай Тошо, ако беше останал още 5 години щяхме да имаме още един АЕЦ, а краварите не могат да ни дадат 8 самолеа за 3445333 години ае у лево със статуса ви на суперсила пишман суперсила може.

11

Обикновен фашизъм

преди 1 година

Украйна обстрелва централната а Русия да понесе отговорност?!

10

Анонимен

преди 1 година

Те са я строили бе клоун. Кого заблуждаваш краварите дет се изпонабодоха ли?

9

999

преди 1 година

Нали Украина щеше да снабдява ЕС с евтин ток? Нямат контрол над най- голямата АЕЦ в Европа,но за сметка на това я обстрелват.Почвам да се чудя Зеленски има ли контрол над ВСУ или е единствено медийното лице на Украина.Не трябва да се позволява отново да се случи 1986г.

8

Анонимен

преди 1 година

Ей циркаджия, махай се от поста, само говориш и ревеш за да предизвикал НАТО да се забърка срещу Русия. А иначе слушаш американците

7

Хахувел

преди 1 година

Представите ми за света напълно се сринаха, след като разбрах, че Запорожец, който по традиция го свързвам с най-готината кола, създавана ever, имал и НАЙ-ГОЛЯМАТА АЕЦ на континента Европа. Това е епично. Типично грандоманско, по комунистически. Знам че коментара е безсмислен, но ми стана много любопитно, благодаръ за вниманието Ви уважаеми.