61

Анонимен

преди 1 година

Борисов не би държал Кирчо и Кокорчо дори и като слуги и лакеи.

60

хаха

преди 1 година

Всеки път като видя тази снимка имам чувството, че Кокорчо лъска бастуня на Кирчо под масата.

59

stiling

преди 1 година

Ей пак тоя Бойко много лош човек излезе. Не е на власт ама държи депутатите се като слуги! Стига се оправдавахте с тоя Бойко бе, както ще да ги държи. Бойко вече не е на власт Вие управлявахте повече от година вече. Освен, че спряхте руската газ и изгонихте дипломатите та да затворите и последната врата към Москва да договорят тия след вас нещо ако закъсаме яко какво друго направихте? СЪДЕБНА РРЕФОРМА - НУЛА! ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ- НУЛА.БОРБА С КОРУПЦИЯТА- НУЛА.СЕГА САМО БОЙКО ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО!

58

Анонимен

преди 1 година

Че трябва и тях да ги разследват или да не ги пипат според тях понеже заради неадекватни реакци в управлението и грешни приети решения с объркани изявления българската газова фирма Булгаргаз числящи се към ДКЕВР холдингово управление към Министерството на енергетиката под управлението на Министетския Съвет с управляващ Министър Председателя е закъсала до фалит по показатели обявени за налични средства за възможна дейност по дейността й регистрирана като предмет на дейност участваща към споменати

57

Анонимен

преди 1 година

До 63. Айде и ти с тая глу.пост за хартиените бюлетини. Че какво пречи да се купят гласовете и при изцяло машинно гласуване? Който си е купен си е купен и ще си гласува купено независимо дали е с хартия или на машината. Така че, коментарът ти е т.ъ.пп.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 - Каква нужда от МаяМата? На тая колко пъти вече и сърбаме попарата, ти да не би сега да си разбрал, че има такава?

55

анонимен

преди 1 година

Това че дипломата от Харвард не означава кадърност вече вие двамата сте го показали и доказали на целокупния български народ. Недейте да се излагате повече с приказките за шкафчета и кюлчета, народът ни не е чак толкова ***, не го подценявайте.

54

БАЧКАТОР

преди 1 година

Бойко Борисов, при всичките си недостатъци е класи над киро и асито като премиер. Евтин газ имахме в изобилие, бензин на 2.20, храната беше двойно по-евтина, разбираше се с руснаци, турци, с всички. ПП какво добро дадохте на България? Нищо.

53

Гражданин

преди 1 година

До 60. Ай стига с тва народът. Два милиона гласували не са народът.

52

Анонимен

преди 1 година

Това им е сравнително силна страна на тия - плюене по другите, щот те са целите в бЕло. Малко на фантасмагории ги избива, ако е от младостта - има надежда да поумнеят. От друга страна пък....не са баш младежи.....

51

Анонимен

преди 1 година

Когато политик ти говори за "евроатлантическо бъдеще", това означава, че се готви да смуче американски муй под прикритието на европейска ориентация.

50

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

ПП герб сте ИСТОРИЯ

49

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ме интересува кой плащал данъци ,кой не.Важно е ,че нафтата беше 1,7 лв , а сега е 3,3.Като са такива евро Яс треби ПП тата ,защо Кокора единствен и Орбан поискаха дерогация за руския нефт,след като нефт може да с купува от 100 места на същите цени.НЯма как да скъсваш с Руски газ ,преди да си уредил алтернатива. НАй-хубавото на промяната е че свърши. Дано никога повече не ни управят.

48

Анонимен

преди 1 година

България има нужда от Мая Манолова. Стига вече българската съдба да се решава в сараи, кучкарници, или по молове.. Заслужаваме истинско управление! Има една приказка : двама се карат, трети печели.

47

Анонимен

преди 1 година

"в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще."_______Не ви искам ска.паното евроатлантическо бъдеще, искам нормално българско бъдеще.

46

Анонимен

преди 1 година

Тея не са добре у главЪтъ...

45

Анонимен

преди 1 година

Канадеца ви изработи от всякъде - и с газта, и с Македония, и развали отношенията с Русия като настрои срещу България най-голямата световна военна сила.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Нарушението в Конституцията е от чорапа Радев. Той подписа указ в разрез с Конституцията, а в последствие нищо не каза..

43

Анонимен

преди 1 година

Много му е болно на банкянския неук крадлив кофпомпиер и арестант,че го изритаха от хранилката,че бе позорно арестуван. Голямо крадене петнадесет години,голямо нещо. Няма сфера която да не е опропастил оскотелия папуняк

42

Анонимен

преди 1 година

Не може човек, който стана министър в нарушение на Конституцията да ми говори за борба с корупцията.