43

Левски

преди 1 година

Всички партии готови да изкоренят всяко руско влияние = корупция да се обединят. Това е ! Време е да изчистим държавата от злото !

42

Тричков

преди 1 година

Точно така ! Хора трябва да гласуваме за тези хора. Иначе цялата борба да се освободим от тоталитарното робство при герб отива на кино !!! Не бива да позволяваме този крадец да се връща отново на власт !!! Върнахме си българия с труд и пот. Сега трябва да я пазим.

41

пик

преди 1 година

На тази коалиция са и достатъчни 10 %.

40

правилно

преди 1 година

Умно и навременно предложение. Нека да стане ясно---който е доволен от досегашното развитие на нещата в България--да се нареди под знамето на Тиквата и ***---който иска промяна и ЕС да се нареди за Промяна....

39

Анонимен

преди 1 година

ей там е вратата

38

Иска

преди 1 година

Широооока метла и лопата!!!

37

къща в Барцелона

преди 1 година

чекмеджетата на борисофф и пеефски все някога ще спрат да се пълнят. И тогава разните му писари по форумите за пари, ще трябва да си намерят нормална работа!

36

Анонимен

преди 1 година

Това е добра идея, стига да има добри и качествени хора. Нека да има обединение и да победят обедително поне с 35%. Нека да направят кампания в която да гласуват повече българи и да се вдигне избирателната активност.

35

Анонимен

преди 1 година

Това което постигна тоя и компания, е че ДПС и Гешев сега ми изглеждат приемливи, балансирани и можещи ... а беше време когато мислех че са най голямото зло под небето! Марш в небитието! Дано ви свършат парите за реклама по скоро че ми писна от вас!

34

Нео

преди 1 година

На мястото на Пинокио и аз бих искал широка коалиция, за да имам поне малък шанс да се докопам до кокала! Защото мафията дава пари, ама иска облаги срещу това. Пинокио, имаш поздрави от Маджо!

33

Калеко Алеко

преди 1 година

Боже ... и това недоразумение на природата хибридна форма м/у мра.во.яд и тюлен с гумена лодка, продължава да дълбае дъното на своето падение ... както казват хората няма срама и няма очи ... да се сдружават с ПП-тата всички те са от една порода, въпросът е доколко е изтрещял народа за да се доверява на подобни творения и докъде могат да стигнат разрухата и заколението които се завормиха под юмрука на фигуранта ... !!!

32

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

ПП отново на избори?!Това е смехотворно.......

31

Анонимен

преди 1 година

Голям хейт по тоя Христо, от бая време искат да го очернят. Като гледам какви го плюят, ясна е картинката.

30

Анонимен

преди 1 година

Как работи? Устройствата излъчват насочен звук, който достига единствено до слушател или слушатели, които попадат в обхвата му. Останалите хора в помещението не чуват излъчвания от лазерните тонколони звук. Така е напълно възможно да слушате силно музика без да пречите на заобикалящите Ви хора. Устройствата могат да спрат скандалите в многодетни семейства, породени от желанието на децата да слушат различна музика.Използва се за терор от МВР, ДАНС и мутри!

29

Анонимен

преди 1 година

до Ха-ха-ха - в краварската култура е да правиш нещо, само ако ти платят. Там в кравария има само един цар и той се казва КЕШ! Не ми трябват пари за да изразя ненавистта си към некадърните продажни политици, въпросния ми се струва точно такъв, от които за съжаление зависи колко ще ми струва хляба и дали ще седя на студено зимата!

28

Анонимен

преди 1 година

Ристьооо, няма ли да се разкараш бе. Отивай при майка си - член на БКП. Сега разбирам защо е тази любов между теб и Нинова.

27

До Ха-ха-ха

преди 1 година

Още ли водиш жaлкoто си "съществуване" бе трoл фигурантски?

26

перко

преди 1 година

Може. Прокопиев, Маджо, Черепа, Бобококови и други знайни и незнайни! Забравих и Руди Гела!

25

Анонимен

преди 1 година

Явно има задгробен политически живот. Този още мърда.

24

Анонимен

преди 1 година

Не съм ходил на протести заради теб, шишо! Време е за Възраждане!!!