28

Анонимен

преди 1 година

То и до Сталин постоянно са пишели писма за помощ и никой не им е отговарял. Сега е същото. Нали искаха СССР сега да пишат челобитни за всеки проблем до Путин и да чакат от умрял писмо отговор.

27

Анонимен

преди 1 година

Призракът на Киев ли го е писал това писмо?

26

Анонимен

преди 1 година

Гениалното Путиново изобретение - газовите камери в руската армия.Няма труп и ковчег няма проблем.

25

п.п.

преди 1 година

то не бе лъжи, не бе чудо....за украинските победи, за болния путин, сега за руските майки...е, каква е истината, как да ви вярва човек?

24

Хон Гил Дон

преди 1 година

Да ***! Къв го дирят там?

23

анонимен

преди 1 година

Дали статията представя нещата такива каквито са може да се съди по това, че когато роднините започват да ровят и да задълбават ги привикват и "учтиво" молят да си затварят устата. 100% е истина! Така се процедира на онези географски ширини.

22

Анонимен

преди 1 година

Мобилните газови камери на руската армия пушат яко.

21

Хобиист

преди 1 година

Хобито ми е да гледам как украинците пускат с дронове гранати и други върху главите на рускофашистките окупатори.

20

раша тудей

преди 1 година

Крият всякаква информация за загубите, за да не доведе до размирици. Не прибират труповете, при всяка възможност загиналите ги пишат безследно изчезнали. Така близките не получават нито обезщетения, нито текущата заработка на войника - сметките по преводите не са лични, а държавни. А мечтаната Лада си остава мечта :( Но не всичко е толкова черно - семействата с по няколко сина статистически увеличават шансовете за нова кола :)

19

Анонимен

преди 1 година

На 1 юни 14 съпруги на бойци от 20-и черкаски батальон всу са написали писмо до главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни и депутата Антон Яценко защо хвърлят мъжете им под танкове и артилерия в Северодонецк, без патрони, без храна, огромни загуби, помощ.На 21 въпросните мъже с още дузина са обявени за дезертьори и изчезват без следа

18

Джамбазки

преди 1 година

Те не воюват там, а са на специална операция. Като приключи, ще се върнат.

17

Doomer

преди 1 година

За да знам, че Русия е велика трябва постоянно да ми го повтарят руските медии иплатените *** из фейсбук и коментарските секции. Аз поне друга причина не виждам да чувам за Русия. На практика както арабите съществуват в сегашния си вид, защото имат късмета под тях да блика нефт, русия съществува поради същата причина. Снежни араби и нищо повече... а то се и видя от хилядите тик-ток видеа на които "освободителите" на Лисичанск и Северодонетск крещят АЛАХ АКБАР.

16

Анонимен

преди 1 година

Писмо до Путин = писмо на вятъра...

15

Нео

преди 1 година

В Мордор лъжат повече дори от Киро!

14

Много

преди 1 година

...има да пати Нация, на която един психопат праща 200-та хилядна армия за пушечно месо, защото го тресяли геополитически сърбежи, и целият Лужники да му ръкопляска ! Тепърва има да отрезняват, и майки да си търсят децата, а в същото време бройката да им нараства с пълна сила! Така е в Империята на Zлото, в която за истината за войната те наказват от 5-15 години затвор! Ще дойде време, когато и майките, и съпругите няма какво да губят!

13

Анонимен

преди 1 година

"Няма такъв "независим" източник. Или вярваш на руската пропаганда или на западни източници."_______Това е мотото на безмозъчен бот, който сам не може да вземе решение. Интелигентният човек взима ИНФОРМИРАНО решение на базата на информацията от двете страни в даден конфликт, а тук информацията се представя едностранно.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв "независим" източник. Или вярваш на руската пропаганда или на западни източници. Е сега осъдиха Марина Овсяникова на 800 евро за протеста си срещу Кремъл. Това нормално ли е да протестираш МИРНО и да те осъдят?

11

ами

преди 1 година

И за русофила няма значение колко руски войници са загинали И как страдат роднините им Пълни де били

10

Анонимен

преди 1 година

Пука му на пудинга за някеи си там руснаци дали са живи или мъртви. Да изпратят семействата им лагери - да не им знаят много човките. Ама-ха

9

Granik

преди 1 година

Путин поръча музиката и блюдата, но младите момчета платиха сметката му с живота си.