19

преди 15 години

*** селски метъли

18

PATRIOT

преди 15 години

То проблеми при тези промоутъри се случват винаги. То не е за първи път - сигурно за десети път все нещо по границата задържа тировете. Толково ли сте късопаметни?Това са техни евтини трикове, с които бъркат в джоба на феновете.

17

преди 15 години

Верно на Содом бехме Tired and red!!!

16

tombo

преди 15 години

Коментарите,които прочетох ме навяват на мисълта, че хората писали за концерта,че е страхотен са:1.Мега Мазохисти2.Не са били досега никога на рок концерт3.Не са слушали никога White Snake i Def Leppard4.Опитват се да си самовнушат,че не са ги прецакали жестоко5.Надявам се, причината да е 46.И не псувайте моля много по мен(и аз съм от ж.п.-жестоко прецакани) просто казвам нещата каквито са

15

1

преди 15 години

нй-якия концерт ще си остане на СОДОМ през 91г. на академик то не бяха боеве с металисти, с полиция помежду ни и все пак беше най-яко защото беше първият

14

dave

преди 15 години

101

13

Четящ новините

преди 15 години

Ако и ти си бил там, искрено се надяваме да си от първите. Мизерии се случват, но важното е, че концертът се състоя въпреки всичко.Хахахаххаааа, естествено, че ще има концерт от 2 часа, за да Ви вземат парите и да си делнат хонорарите!СЪЖАЛЯВАМ ВИ!!!!

12

преди 15 години

концерт+организация=пълен ***

11

FEN

преди 15 години

Ходил съм на почти всички концерти организирани в България през последните 10-11 години.Първият концерт на Whitesnake във Фестивална беше впечатляващ,вторият им в Б-я и първия на "Академик", за мен все още си остава най-великия,в Каварня - уникално.За концерта снощи мога да кажа само,че бе най-отвратителното преживяване в живота ми!Никаква организация,никакъво озвучение,никакв вокал,никакво шоу,никаква публика. 20000 хиляди, а може би повече,отегчени,премръзнали,наливащи се с два пръста бира-пет пяна зяпачи - туристи.Добре,че сношната агония на великите наистина Whitesnake продължи само час,така повечето публика се прибра без плевмония посред лято. Аз вярвам,че пак ще дойдат и ще направят грандиозен концерт-така,както си могат.

10

Miki

преди 15 години

въпреки лошите условия и *** време,концерта беше жесток i mean...истинските фенове са готови да чакат и да подкрепят изпълнителите,дори и при неочаквани ситуации като тази ...нз аз лично съм мнн доволна (rock) :))

9

фен

преди 15 години

Концертът беше страхотен въпреки чакането и дъжда. Колкото до организаторите имат още много да се учат докато стигнат чуждите си колеги!!!

8

преди 15 години

Според мен концерта не се получи!На много хора им писна да чакат от 7 до 11. Организаторите също имат вина въпреки че се оправдаха със закъснението.Много хора си тръгнаха след Whitesnake което просто показа че свичко почти се провали

7

let's get deeeeeef

преди 15 години

Номер 2,прав си за Whitesnake,Def Leppard направиха добро впечетление на всички с това че благодариха на феновете си че са направили концерта възможен ,след като всичко е изглеждало безнадеждно,както каза Джо Елиът-цяло чудо е че този концерт се състоя,и заслугата беше на хората който чакаха толкова време ,и дъжда не ги уплаши.Не случайно Деф бяха викнати на бис,направиха страхотно шоу,да не говорим за солата на Вивиан Кембъл и Рик Севидж-страхотни!!!Не съжалявам че бях 8 часа на крака,струваше си !!!!!И както обещаха-пак ще дойдат,и няма да ни забравят ..

6

back in black

преди 15 години

Пуснаха ни на стадиона към 19 часа ,не в 17...а иначе чакането на крака беше около 7 чАса...но абсолютно всичко си заслужаваше...Дъждът направи изживяването още по незабравимо

5

deni

преди 15 години

az gore dolu sam fovolna samo 4e za kvo trqbva6e da 4akame tolkova vreme pred stadiona ne razbrah mn ytrepana rabota + tva yzvy4enieto na white snake be6e otvrat a i glasa na deivid be6e padnal i vse pak mojeh da preglatna si4koto tova ako ne sviriha samo edin 4as i pone da bqha napravili crying in the rain ..... ama kakto i da e vapreki si4ko strahotno 6oy se poly4i :)

4

Georgi

преди 15 години

nomer 2 - Skrii se mom4e. Koncerta si zaslujavashe 4akaneto ! Whitesnake sa the best !

3

Val

преди 15 години

Започнаха да пускат в 7 и нещо, не в 5. Жалко, че Whitesnake свириха само 1 час.. А Def Leppard не можах да ги дочакам, след толкова висене, дъжд, бири;-) Като изключим часовете закъснение и скъпата биричка, концертът си беше впечатляващ:-)

2

преди 15 години

Дори и да изключим безумната организация на концерта, Whitesnake се представиха толкова разочароващо, че отблъснаха и най-верните си почитатели. Накрая дори не благодариха на феновете си, че са ги изчакали до 11 часа. Отсега нататък - само в Каварна на концерт и никога повече Whitesnake!

1

az

преди 15 години

Не бях от първите, но съм от тези които помнят само хубавото. За мен дъжда придаде още по-яка атмосфера на концерта. Беше уникално, беше ЖЕСТОКООООООО!!! ТОЗИ ВИД МУЗИКА НИКОГА НЯМА ДА УМРЕ!!!