132

до дрогарете от ДС

преди 1 година

кажете опят, кое е скандалното?

131

До 146

преди 1 година

Май не си гледал целия запис от Росенец, с репетицията на вожда ти Гаргамел Бойкикев Пинокиов, който инсценира и боя и т.нар. превземане на плажа. Това се казва извъртане. На шарани като вас и кука не им трябва даже.

130

Анонимен

преди 1 година

Скандален запис?!!!Айде ,бе.Нищо такова нямаше.Скандална е устата на ТоЖко кокошко и Слафчо безславний.Каквото е трябвало е станало.Изпълниха си поръчката срещу солидна престация от онзи с пачките.До тук бяха.Сега *** са наред.

129

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Невиния Славчо е пак...употребен,ясно от кой. Той и така ще си отиде,като употребен и,,,изоставен.

128

Анонимен

преди 1 година

ДъБъ се изложиха като кроасанаджии. Кой им е крив?

127

133 и аз попитах

преди 1 година

същото и др0гарете от ДС дружно ревнаха.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 143 "ДБ значело Демократична Бухалка. Най-накрая разбрахме." Отчаянието на ДС да извърти истината е очевидно точно в постове като твоите. Реагираха правилно като пуснаха целия запис, да ви спрат лъжите овреме. Всеки може да види лично как лъжете. :)

125

Анонимен

преди 1 година

ОПГ ДъБъ не случйно изпадат в истерия, ако им кажеш, че трябва да отидат на избори.

124

Щерю

преди 1 година

Как не - Гаргамел направо се нас ра...

123

Анонимен

преди 1 година

ДБ значело Демократична Бухалка. Най-накрая разбрахме.

122

до 132

преди 1 година

Вероятно е закрито заседание на ПГ ДБ.Така е. Но защо не отидоха до администрацията и не заявиха, че ще ползват залата за тяхното заседание? Тази зала не е предназначена за закрити заседания.Тя е известна на всички хора гледащи живите предавания от НС.Сайта на НС излъчва от тази зала работата на комисиите. Разберете, има си правила! Ако бяха отишли да заявят,че влизат в залата-нямаше да има лайф на живо. Аз нямам никакъв интерес да споря. Споделям ви което знам.Камерата в залата излъчва на живо

121

Анонимен

преди 1 година

Да България официално вече е Не България

120

Анонимен

преди 1 година

Слави се изложи, ама много, а до преди 2 години го харесвах, сега сменям канала като го видя. Пецака цели 2 години на българския народ.

119

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде ще слушате какво казва Христо бе роби? Слушайте избирателно и само това което се харесва на ортодоксалните комунискти от ДъБъ.

118

И какво му е

преди 1 година

скандалното ? Нещо задкулисно за сделка да се е чуло ? Излезе онова *** от ИТН с голата глава на тъмен фон и изказа за пореден път гнусотии и уйдорми и единствената истина беше, че наистина никой нормален човек не ги смята тези чалгари за "БЕЛИ" хора ! Скандално е, че телевизията излъчва директно и спира предаване заради една неадекватна реакция на един ЧАЛГАР ! Всяка партия има своето право да разисква каквото и било, нали всички са свободни каза Чалгата !

117

Анонимен

преди 1 година

На канадския парапет му трябвало еди какво си мнозинство този път... И на мен ми трябва бентли, ама няма. Чудя се дали изобщо ще влезе в парламента тоя неадекватник.

116

Анонимен

преди 1 година

До Вече знаем "ПП са децата на комунистите! ИТН са свястни....бели." Тук приключи. Пробвай другаде с ДС пропагандата. Или си мислиш че не сме гледали записа как ИТН искат бухалката КПКОНПИ, ако има план да я превръщат в такава?

115

Хм

преди 1 година

Слушах тоя запис и нищо скандално не намерих, някой да цитира кое е точно скандалното в тоя запис?!

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131 "Това не е незаконен запис" Това АБСОЛЮТНО Е незаконен запис. Това е ЗАКРИТО заседание на парламентарна група.

113

Анонимен

преди 1 година

ТЕ СА СЕ САМОЗАПИСАЛИ. СЛУШАХМЕ ГИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ. Дори през цялото време Христо след всяка дума казваше ъъъъъ, ъъъъъ, ъъъъъ. Останахме изненадани, че не се излъчва Комисията за Меморандума с корпорацията Gemcorp (Джемкорп). Зала Запад в четвъртък излъчваше срещата на Гешев в комисията. Това не е незаконен запис или някой от друга политическа група да го е пуснал. Камерата се включва когато пуснат микрофоните. Кой накара Христо на 16 човека да говори с микрофон? Защо не отидоха в стаята си????