10

Анонимен

преди 1 година

Много хубава статия в духа на новото време.Съчетанието на вика на обезумелите прасета,които искали да си спасят прасенцата,"поне една изнасилена жена"и "пияните руски войници"стрелящи по невинния селскостопански камион ме разплака и забравих изгорените хора на Майдана от укрофашистите,децата в Донбас от "Алеята на ангелите",и мародерствата на фашистите над рускоговорящите в Украйна.

9

Анонимен

преди 1 година

Руските войници бяха отблъснати от украинска контраофанзива преди повече от два месеца. Защо този бълвоч не се появи тогава, а ни го поднасяте сега? Дълго го съчинявахте ли?

8

Анонимен

преди 1 година

Абсурдна пропаганда, Любов да реве за теленца, прасенца и прочие, а хората , жертвите и от двете страни кой ги брои за трагедия? Тези, където съчиняват подобни безчовечни истории, в същото време въоръжават и подстрекават към война? Целият свят има вина, че не се търсят дипломатически решения за мир, а се подстрекава безмислена, убийствена война между братски народи и държави. Зеленски вместо да седне да преговаря за примирие, брои трупове, които са на съветта му, ако има такава.

7

Анонимен

преди 1 година

Това на Зеленски жена му ли го съчини? Изглежда толкова неадекватно на ситуацията.

6

Татул

преди 1 година

*** искм да ми изброиш и докажеш с аргументи всички грабежи, убийства и изнасилвания от руснаците, които ти описваш. Факти, свидетели и други...

5

Пен

преди 1 година

Няма ли да има сърцераздирателна статия за Донбас или там не са хора?

4

Анонимен

преди 1 година

Руски диваци

3

дообрее

преди 1 година

една ненужна пропаганда. ***, не е необходима на никой. вземи интервю ти от някой украинец от Мариупол. тогава ще е интересно.

2

Анонимен

преди 1 година

Да свалят Зеленски

1

Права е

преди 1 година

Аз като сапьор първо минирам и после пускам хората си в атака. Кой мслооуумеен гений е написла тази простотия?