272

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 300 "те са застинали в миналото" Когато 75 години си си крил нацистката физиономия, и си останал безнаказан, ти се иска пак да пробваш да повториш упражнението. И Вовката не устиска, горкичкия, подаде се на изкушението. А за руснаците не ми е жал грам. Народ, който допуска монументите в градовете им да са танкове Т-34 си заслужават мизерията.

271

1

преди 1 година

До Анонимен298,абе трудовак,като ги видиш руските войници,ще се на..ак..аш,сега много смело коментираш.

270

Анонимен

преди 1 година

Кремльовците удариха дъното толкова изпростяли и злобни коментари се чуват от Раша че те не са мръднали в човешкото си развитие дори и войната им е от втората световна зверска и варварска ние сме в 21 век те са застинали в миналото

269

Анонимен

преди 1 година

А кой виновен джудж, сигурно извънземните :))) Пък и кой ти е казал на тебе, че европейците ще мръзнат, това да не ти е ледената Раша, че да мръзнат :)))

268

МАЙОРА

преди 1 година

Забележете нивото на изразяване на тоя спиртосан гн0M Медведев! Махленски. елементарен и разбираем за руският подЧеловек с изгладен от съветската пропаганда мозък! Всички руски "политици" се изразяват в този "стил"! Можете да се сетите и какво е нивото на "еволюция" в последователите им!

267

Анонимен

преди 1 година

До Натовеца Не чакай да идват насам, запиши се в руската армия сега и отивай първо да биеш "укри" и след това ела към БГ. С такива като теб с най-голямо удоволствие ще се позанимаваме :))))

266

Космонавт

преди 1 година

Не зная за студа в Европа, но в най богатите на газ области на Русия са газифицирани около 5% от домакинствата. Там всички са националисти, готови да умрат за Путин, омотани в георгиевски лентички и газещи в кал до колене. Русия никога няма да се оправи, защото биомасата населяваща територията и се отглежда за умирачка и войни.

265

Анонимен

преди 1 година

До МАЙОРА Ми то е написано за колхозниците това, да не мислиш, че руските терористи мислят, че някой от нормалните хора ги взема насериозно? :)))))

264

Натовеца

преди 1 година

След Украйна Русия трябва да намине насам ,ставам доброволец в руската армия и почвам да цепа натовски -американски продажни кофи !Нов 9-ти само ще ни оправи не положим ли транс-атлантическата помияяя в гроба ,спасение за нас няма!Срещу американският окупатор на нож!

263

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 290 "Чета за милиони бягащи руснаци, даже за милиарди. Но не виждам такива," Веееееерно? :)))))))) Щото аз чета, че Грузия, Молдова, Саудитска Арабия, Турция и (който има виза) Европа са ФРАШКАНИ с такива. Кво викаш, ти "не виждаш" такива, а?:)))))))

262

МАЙОРА

преди 1 година

Забележете нивото на изразяване на тоя спиртосан гн0M Медведев! Махленски. елементарен и разбираем за руският подЧеловек с изгладен от съветската пропаганда мозък!

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 286 "Но щом българските атлантици казват, че всичко е ОК, аз им вервам. Безрезервно." Ти със СИГУРНОСТ имаш обяснение защо рускис бегат с милиони от Просия. Няма начин, да нямаш :)))) Доста от тях в "замръзващата" Европа. Що така? :)))))

260

САКУРУХ

преди 1 година

Айде престанете да се дървите толкова много че като ви дойде бате путин ще ни разбие жалката държава за по малко от 20 минути

259

Анонимен

преди 1 година

Тия който се възхищават на Русия ако сега бяха Руснаци дали щяха да останат живеят в рая на земята :) Русия ???? За един приятел питам :)

258

До Космонавт

преди 1 година

Знам и аз това казвам! всяко нещо което москва каже в момента е ели откровена лъжа или има не повече от 0.0001% истина в него! Така, че пак клони към откровена лъжа! Инак знам, това за п.ткин! той не веднъж е казвал, че русия не е нападала украйна! е това вече показва мозъчни увреди!

257

Щерю

преди 1 година

Изтрещелият Медвед скоро ще се срещне с Бога май...

256

НИЕ СМЕ ПРОСТИ

преди 1 година

До IQ 3.14НИМА ВОЙНАТА В ИРАК ПРЕЗ 80ТЕ ЛИ ЗАПОЧНА? ЩЕ ТИ КАЖА, ЗАПОЧНА ПРЕЗ 2003 И ОЩЕ НЕ Е СВЪРШИЛА НАПЪЛНО. В АФГАНИСТАН ВОЙНАТА СВЪРШИ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОЛКО ХОРА ИЗТРЕПАХА ЗА ЕДНО НИЩО И НАКРАЯ СЕ ОТТЕГЛИХА БЕЗСРАМНО. СЕГА ЦЯЛА ЕВРОПА Е ПЪЛНА С АРАБСКИ МИГРАНТИ. МОЖЕШ ДА БЛАГОДАРИШ НА ВЕЛИКИТЕ КРАВАРИ ЗА ТОВА

255

Анонимен

преди 1 година

Руснаците предпочитат студа в Европа пред глада в Русия :) затова стегнаха куфарите и бягат от лудия диктатор :)

254

герои

преди 1 година

българския мозък е колкото грахово зърно заклевам се

253

Анонимен

преди 1 година

Баси дъртите генерали,как са си присвили очите,не виждат,но не носят очила.Този в дясно го мъчи простатата.