21

Анонимен

преди 2 години

По времети на недоносеният соц всички излизахме от училище с професии. Аз завърших Попов Радио и Телевизия.Други завършиха стругари фрезисти. Трети елтехници. Имаше електроженисти и оксиженисти. Нито един нямаше без професия и на всички се осигуряваше работа до пенсия. Но по онова време имаше държава заводи сервизи всички работеха по професиите си. Нямаше Мутри които да се правят на Бизнесмени. Сега всичко е една голяма пародия. Децата взимат пример от Мутрите зарибяват ги с дрога. Пълен ужас.

20

Неолиберасти, сър!

преди 2 години

Объркана и изгубена реколта...

19

Анонимен

преди 2 години

До Споко По-вероятно това да са халюцинациите в следствие на хапчето, което ще ти дадат преди доброволната евтанизация.

18

Анонимен

преди 2 години

И за какво да имат умения? На кой са нужни умни инженери и филолози и хора с умения. Нужни са черноработници. Освен това в България няма икономика. Ако имаше икономика и стимул за работа младите сами щяха да търсят начин да се образоват и квалифицират.

17

Много материал

преди 2 години

А работните места за квалифицирани и способни не са чак толкова много. В икономиката не стават чудеса, колкото и да искат разни либерастчета да живеят в приказните си светове. Щом няма търсене на огромен броай високообразовани и продуктивни, няма и натиск върху образователните системи да се реформират драстично. ЮНЕСКО нека си хленчи и приема поредните програми за оправдаване на високите заплати в системата на ООН.

16

Анонимен

преди 2 години

До 10 г лежачка Щото не си се сетил 10г да си биеш камшика някъде извън концлагера. Аз например ги чаках точно 2 месеца след като заърших магистратура. Ходих на някакви изпити за стажове към министерства и ведомства и като видях как назначават селячките от МГЕРБ с бакалавър от филиала в Хасково, да не говорим, че беше и от боята и ми кипна и им теглих майната.

15

Споко

преди 2 години

Споко. Бъдещото при пост въглеродната зелена енергетика се базира на автоматизацията, изкуствен интелект, генно инжинерство, глобално информационно свързано локално производство със социум базиран на основата на различните способности. Няма да има собсвеност, всеки ще получи гаджети за виртуално общуване, машините ще работят за нас а хората ще се забавляват с пърформансите които им пускат по гаджетите.

14

работната стока

преди 2 години

Токът за бизнеса поскъпва с над 22%. Разходите за производство растат драстично. Работодателите са принудени да освобождават стоката наета от пазара на труда и да търсят варианти за наемане на по-евтина стока.

13

България

преди 2 години

И 80% от населението са аборигени с първичен начин на мислене. ТРАГЕДИЯ, но за сметка на това на първо място по биене в гърдите

12

НПО клати Кочината

преди 2 години

Прифронтовакът трябва само да знае откъде се хваша пушката.

11

Анонимен

преди 2 години

Огромната част от днешната младеж са най меко казано Т-Ъ.П,И ! Срам ме е от това ,което оставяме след нас. Целенасочено България по заповед на нашите " западни братя" унищожи всичко с, което се гордеехме. Сега пак гласувайте за либерастите дами и господа.

10

Анонимен

преди 2 години

Като гледам какво е нивото в харвард и се успокоявам

9

Анонимен

преди 2 години

То за бъдещото им поприще - миячи на чинии, берачи на бамя и ряпа такива умения не са им нужни.

8

Анонимен

преди 2 години

Процентът е по висок, но като всичко и образованието трябваше да се смачка. За гласуващ електорат не са нужни мислещи и знаещи хора. Всичко си има причина и следствие. Темата е дълга, но повечето вече знаят, че учителите "трябва" да ги избутат да завършат. Темата с ***....те, на.гли и скандални родители също е болна! Панайра тепърва ще става по брутален.

7

Анонимен

преди 2 години

Могат да броят до 12 и го доказват крещейки на всеки бал.

6

Анонимен

преди 2 години

Проценти? Тотална щета.

5

Асан

преди 2 години

Даскалята що им дават тогаз 2000 лв. заплата ;)))

4

Анонимен

преди 2 години

за 32 г чалга и 12 г ГЕРБ, толкоз

3

Анонимен

преди 2 години

Дипломата за професор от ГЕРБ'ово време се равнява на диплома за средно образование от преди 1995 година.

2

Do 1

преди 2 години

За съжаление, не само