488

Вечен

преди 1 година

Хонорар от Сорос, тоя не умира.

487

русофили

преди 1 година

Безродни русофилски отр _ пки, ние българите не сме пияния руски електорат на дегенерата Путин дето целува момченцата по коремчетата, нито сме доведените до животинско пиянство руски мужици така че на пошлите пропагандни руски лъжи ние не вярваме. Руснаците всички ги видяха що за изм _ т са, а начина по който Путин ни извива ръцете за да ни направи Задунайска Губерния показва и на последния *** кой ни е приятел и кой не. Захари Стоянов: "най големий ни неприятел днес е...русия"

486

Анонимен

преди 1 година

До ОберщурмбанфюрерНаписал си, че до края на годината няма да остане нито един войник на руския Хитлер. Ти с немския Хитлер ли се консултира по този въпрос? Не се ли досети, че руснаците гониха немците до Берлин? Мисля, че Киев е доста по-близко до Русия от Берлин.

485

Зеленото бебенце

преди 1 година

Скоро ще напълни гащите.

484

Анонимен

преди 1 година

превърнаха убиеца им Бандера в национален герой, стигнаха до там, че ги принуждаваха да величаят собствения си убиец и немско-нацистки и английски шпионин - Бандера, който е убивал масово дедите им и техните баби и дядовци, една-две държави от запада , вредят на украинското население и го убиват, изтезават, принуждават да върши неща, които не иска, да се махат нацистите, вън! Между другото, беше приготвена да се случи голяма война, но за щастие, се размина, положих всички усилия да няма война

483

Анонимен

преди 1 година

Руснаците публикуват перодично данни за загубите на армията в жива сила и техника. Но на Фрогнюз тези данни не им харесали и се обърнали към Генералния щаб на ВСУ. Оттам им отговорили убити руснаци 38000. На екипа на Фрогнюз тези данни им харесали и тях публикували, нищо че са 2 пъти повече от публикуваните в други държави.Но за Фрогнюз достоверни са украинските сводки.

482

Анонимен

преди 1 година

До РФ Ти лекуваш ли се?

481

Хм, да

преди 1 година

Хохлите са селяните от покрайнините, с който не си е имал работа със селяци, нищо не знае. Селската злоба и простотия са страшно нещо. Играта ще загрубее и гадните хохлета няма да имат удоволствието да убиват руснаци. Най - добре да с ги разселят в Германия и Франция в арабските гета.

480

Смърт на нацизма!

преди 1 година

До рашиски *** И да лъжеш, все тая, "хубавия" живот на украинците беше да ги изтезават, убиват, използват за експерименти като Менгеле и лабораторни мишки, за пушечно месо, тъпкаха ги и с незивестно какви вещества, реанимираха нацизма, чрез който са били убивани маса поляци, евреи, руснаци, украинци, белоруси , превърнаха убиеца им Бандера в нацинален герой, стигнаха до там, че ги принуждаваха да величаят собствения си убец и немско-нацистки и английски шпионин - Бандера

479

Love

преди 1 година

Russia!

478

ЦРУ

преди 1 година

Украйнските войници и бандеровци на НАТО и САЩ са обречени.Посолството на краварите в Киев призовава всички американски граждани,независимо къде се намират да напуснат Украйна.Ясно е че руснаците ще започнат да действат брутално.

477

рашиски безродници

преди 1 година

Не разбирате ли че вашата антизападна пропаганда е смотана въпреки множеството русофилски ***! Нямате подкрепата на младите всички искат да живеят в ЕС не в русия. С путин са само застаряващите бивши ***, младите руснаци искат да се освободят от фашисткия режим на Путин, затова бягат на Запад за да могат да живеят свободно и да не ги измъчва повече кремълската нацистка хунта на дегенерата Путин дето целува коремчетата на момченцата Целия нормален свят мрази диктатора Путин

476

РФ

преди 1 година

Играта става много груба.Укрите всеки ден обстрелват Донецк с ракети и гаубици от НАТО.Загиват хора по автогари,пазари и жиЛищни сгради.Причината е че на фронта тотално губят войната и затова действат с терористични начини.Руснаците им отвръщат.Но търпението им се изчерпва и вече всичко може да се очаква.Тук в България нещата се представят по съвсем друг начин.

475

Анонимен

преди 1 година

https://rusvesna.su/news/1657877746

474

aZ-ът

преди 1 година

оффффф цял ден ли ще я гледаме таз "новинка"... Ми умират хора, нарича се война...

473

Доцент Георгиев

преди 1 година

"Трябва да изразя тъжната си гледна точка: Аман от академици"

472

Академик Павлов:

преди 1 година

"Трябва да изразя тъжната си гледна точка за руския човек: той има толкова слаба мозъчна система,че не е в състояние да възприема реалността като такава"

471

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До края на годината няма да остане един кьорав мераклия да се бие за превъртялият съветски Хитлер.

470

Анонимен

преди 1 година

До Слава УкраiнаРазбираш ли, че вашата антируска пропаганда е самотна, въпреки множеството ***? Нямате подкрепа от никой, дори и тези, които официално уж ви подкрепят, ви подкрепят от страх, а не искрено и защото искат! Украинците също не ви искат и чакат с нетърпение руснаците да ги освободят, за да могат свободно да живеят и говорят, да не ги измъчва повече Киевската хунта на Зеленски! Европейците пострадаха най-много от руските санкции и също не ви искат, почти целия свят е срещу вас, в

469

Невинните

преди 1 година

Винаги страдат обикновените и невинни хора. И Зеленски и Путин (и Байдън) са за Ада - незабавно. Жалко за всички мирни хора, независимо от коя страна.