36

Космонавт

преди 1 година

До 30 Какъв СССР ще събере Русия? Украйна, Грузия, Азърбайджан, Литва, Латвия, Естония, Молдова - тези могат да ги забравят. Може да добавим и бившите, но никога повече съюзници и приятелски държави България и Румъния. Дагестан и Чечения са под диктатура, хората в тези държави ще се бият с радост срещу Русия, да не забравяме, че това са български гени.

35

Анонимен

преди 1 година

Е как така, нали писахте преди три месеца че на руснаците им свършили ракетите?!? Как настъпват?!?

34

До 35

преди 1 година

Нещо си прочел някъде но нищо не си разбрал ! Като влязат още един път руските войски в Казахстан и останат там ще го разбереш

33

Анонимен

преди 1 година

До До 27 Космонавт "иможе да го направи като нищо" Казахстан каза на пРосия да отива на ..... От злоба Кървавото джудже спря транзита на петрол за месец, но това само ще доведе до още 10 долара за барел надолу, следващия път, когато се срещне със Си, защото Казахстан вече са китайско предприятие. Шахматиста в Кремъл така се наигра, че сега най-големия му "приятел" го тряска на всяка крачка.

32

До 31

преди 1 година

Като знаеш, че ти липсва мозачен капацитет не се напъвай да се правиш на умен защото от страни е смешно

31

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама нали допреди дни същият тоа "институт" ни облъчваше с новини за "победоносните контра-офанзиви" на укро-вермахта и непрестанно повтаряше,че бойците на РФ,ДНР и ЛНР само се "опитват" това-онова-я да нападнат,я да обстрелват,я да обкръжат,я да завземат некое село,и т.н. А всъщност истината май е,че укро-нацистите ще се опитат да оцелеят при предстоящата огненеа дъга...ама само ще се опитат...като за последно. След което и останките им в бивша Укриана ще бъдат ефективно денацификацирани.

30

До 29

преди 1 година

Те вече го пишат с започналата криза в западния свят

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 "Китай, Русия и Индия ще пишат дневния ред." Русофилите си мечтаят да са богати като руснаци, организирани като индийци и свободни като Китайци. ЩЕ!

28

До 27 Космонавт

преди 1 година

Май искаш Русия отново да събере СССР иможе да го направи като нищо само дето Путин неиска но сега ако на негово място дойде Кадиров ще стане страшно за краварските ***

27

Анонимен

преди 1 година

Хората, които разбират от военно дело видяха, какво прави Русия. Тя систематично отслабваше и деформираше украинската система за сигурност. Украинците теоретично нямат възможност да удържат на руските атаки и трябваше да действат на полето на дипломацията. Русия ще завземе цяла Украйна, Молдова, Прибалтика и може би Полша. За да се стигне до това ще провокират НАТО. След това ще завземат позиции на балканите. Китай, Русия и Индия ще пишат дневния ред.

26

Анонимен

преди 1 година

Двамата терористи на снимката скоро ще се водят безследно изчезнали, а майките им ще ги търсят напразно в МО на пРосия по телефона.

25

Космонавт

преди 1 година

До РУСИЯ - НЯМА.. Да, има такава република, казва се Ичкерия. На Русия ще и се стъжни когато Северен Кавказ се включи във войната.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 "и се правят на готвачи" На готвачи и градинари се правят руските нацисти в пасольството.

23

Да

преди 1 година

С парите от запад режима в Киев купува ислямски терористи от ИД да воюват с Русия, показа Италянски журналист.Значи Украйна е вече терористична държава която трябва да се унищожи.

22

Анонимен

преди 1 година

На страха очите са големи. Що така бандерите пищят и се правят на готвачи като ги заловят? А уж щяха до Москва да стигат, ох леле. Дано Русия изтрепе всички западни пуделчета които наливат масло в огъня.

21

АнонимеН

преди 1 година

ПСЕВДО РЕПУБЛИКИТЕ ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ГИ ИМА САМО ЗАЩОТО РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ГО ИМА! ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ НЯМАТ ДОРИ НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО БЕШЕ ПРОКУДЕНО ОТ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ! ЗА 24 ЧАСА ЩЕ СА ИЗБЯГАЛИ ПУТАНИСТИТЕ ЩОМ РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ПАДНЕ А СМЪРТТА НА ФАЛШИВИЯ *** ВЕРОЯТНО И МЕДВЕДЕВ И ЛАВРОВ ЩЕ ГО ПОСЛЕДВАТ ЩЕ СТАНЕ ФАКТ ДО 1 ГОДИНА И ПОЛОВИНА!

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Връщайте се в земите, от които единствения начин да излезете, е в черни чували. Украйна и цивилизования свят ще изхвърлят в черни чували бооолкука.

19

Бум

преди 1 година

Руските и съюзни войски настъпват към гр.Северск.ВСУ иска разрешение да се оттеглят от града зада избегнат ново обкражение в направление Краматорск,Славянск.

18

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше! Братушки, връщайте си земите и повече никога не ги подарявайте така лекомислено на самозабравили се неблагодарници, които смятат, че всички са им длъжни. Укрите дойдоха в Европа със същата нагласа-да им подарят хубав и безоблачен живот, те се подиграват с домакините си. Който не вярва-има достатъчно видеа напускани от нагли украинки, възмутени, че не ги обгрижват достатъчно като вип персони.

17

Анонимен

преди 1 година

До РУСИЯ - НЯМА.. Има Ислямска Република Чечения - сигурно ще ти стане забавно да изгледаш едно клипче на върховния мюфтия на Русия - Шейх-ул-Ислам Талгат Сафа Таджуддин - клипа се казва "Ние сме българи" и е в канала на Ангел Христов Христов, където казва - От всички народи по света първи българите след арабите признаваме пророка Мохамед. - Не забравяй, че българите не са само Християни и не насаждай реглигиозна и расова омраза.