247

42

преди 1 година

Защо назначават платени сексуални работнички в МВР?

246

Анонимен

преди 1 година

Днес подобен наркоман-убиец получи 5 години затвор в ПЛОВДИВСКИЯ СЪД. Защитата щяла да иска сега условна присъда...! Кой още си въобразява че има съд, провораздаване, раздаване на справедливост. Беден ми е речника, за да спра да ги обиждам тези гну.сн.ици.............................................................................................................................................................................................................................................

245

Анонимен

преди 1 година

Права е майка му - Той си е добро момчето , ама с такиваи "полицайки" ....?!

244

Анонимен

преди 1 година

Ама не ги слагайте такива полицайки , че може да стане някоя катастрофа , или поне и дайте някакви дрехи ?!

243

Анонимен

преди 1 година

Моля, някой да ми припомни колко процента беше завършена реформата в, така наречената, полиция? А, и колко процента искаха увеличение на заплатите тези........................................................................................................................???

242

Анонимен

преди 1 година

Майката я разбирам, син и е тоя хубостник, ама да го изкарва ангелче в тая ситуация хич не върви, не знаела това, не знаела онова, той явно отдавна е на бяло, ама тя не била забелязала. Ама много бил добър, накрая се оказва по-буен, най-добре е да не се включва жената.

241

Лесно предсказание

преди 1 година

Тоя няма да влезе в затвора за повече от 2..3 години. А може и условна да получи и глоба. Тъй де, защо да съсипват живота на момчето. Толкова е младо! Има грешка, трябва да има и прошка. Спомнете си за този пост, като мине съда.

240

Матинов

преди 1 година

Взел и страха на момичето.Къде ще иде да не го слуша.... Или обратното.Тя го действа....Кой да ти каже? Ще си драааскаме тук,но жертвите няма да се върнат. Трагедия по нашенски.

239

Анонимен

преди 1 година

бааахти маааастията. това ли отглеждаме за да му дадем после 20 заплати. сливенския та очаква тъъъпа кууурвооо

238

MC DJ

преди 1 година

Има предпазни средства за мъже, които светят в различни цветове при различни зарази. Тези двамата ако ги ползват няма нужда да ходят на дискотека!

237

Анонимен

преди 1 година

Държанка на наркобос, какво повече да кажем!

236

Факт

преди 1 година

Днес над 30% от служителките в МВР са получили обаждане от родителите си с настоятелна молба да спрат да се занимават с мръсотии!

235

Ко? Вра!

преди 1 година

Според мен е редно тя да излезе и да защити сводника си ! Представям си нещо от сорта " За мен той е просто Гошо"

234

Анонимен

преди 1 година

А на тази майка и знае ли че работи в МВР , или и тя е гледана с много любов ?!

233

WC Ковpa

преди 1 година

Eдинствено по-приятно от среща с мутра на пътя е среща с мутреса! Като ти каже ти знаеш ли кой ме пребива вечер и се изхожда върху мен, но с други думи и всява респект!

232

Анонимен

преди 1 година

Да му пише любовни писма в затвора ама то там ще изтърве сапунчето и ще мине на другия бряг.

231

Анонимен

преди 1 година

ПРОСТО КИФЛА !

230

Анонимен

преди 1 година

А през това време, в Русия, в Санкт Петербург трима генерала от МВР са арестувани за това, че със държавни пари отделени за МВР си купували вещи за лично ползване. В особено големи размери. Грозят ги присъди от 10 години. Не знам дали 10 години, но ще лежат 100%. Не сменям темата -- просто илюстрирам как се действа в авторитарните държави. Уважавани хора ще лежат в затвора! Това ли искате или европейските ценности?

229

Зозо

преди 1 година

Момчето било се променило след затвора :))))) Явно са го любили здраво...... сега пак ще ака навътре в кауша :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

228

Анонимен

преди 1 година

Еми то цялата държава БАРДАК - Каква да и е полицията ?!