28

Анонимен

преди 1 година

Към семейство Петкови: -Хайде, вдигнете сизадниците и ходете да си ги бършете с вестници, на друго място, не на площад Народно събрание. Както рева бащата на Киро просто, на протеста срещу опозицията?! Как може, такъв човек да бъде премиер изобщо?

27

Анонимен

преди 1 година

29 Полуграмотен некадърник се доказа Киро просто, който се изразява еднакво лошо, на български и на английски. Явно, пробил в системата на образованието в САЩ. Който има бели петна по история и география на България. Който разбърква Бацирикус Бургарикус и Блатно кокиче/български патенти/ и си пробута някакъв пробиотик на америщански и други лапнишарани. Който съсипа държавата България, чиято конституция непрекъснато погазва.

26

До 33

преди 1 година

Абе на тебе нещо не ти е в ред тиквата!

25

Анонимен

преди 1 година

Чолачето е от московците в ГЕРБ.

24

Един там

преди 1 година

Най-големия крадец е този от Банкя! Да го приемат в затвора, там му е мястото на този!

23

Анонимен

преди 1 година

27 Борисов никога не е бил, поне публично, арогантен. Завършил е гимназия с отличие, за разлика от Киро просто, както и висшия институт Пожарна защита. Докторската му работа е достъпна и се използва в практиката на тези служби. Не се бие в гърдите, но действа в полза на държавата. Което му признават в Брюксел, наричайки го "ефективен политик".

22

Анонимен

преди 1 година

Борисов е водач на престъпна група. Нищо повече.

21

Поручика

преди 1 година

Борисов е полуграмотен некадърник, когото презират и на Изток, и на Запад. А неговите калинки са крадци и изнудвачи. През 2003 покупателната способност на българите беше с 10% по-висока от тази на румънците. След управлението на Борисов и калинките му качествените инвеститори отидоха в Румъния и сега румънските заплати са с 50% по-високи от българските. В Румъния се произвеждат 4 вида автомобили и 1 вид хеликоптери. А в България - чушкопеци, политически скандали и едно чекмедже с кюлчета.

20

Анонимен

преди 1 година

Да му ядете на Боко, кюлчето да му ядете...

19

Анонимен

преди 1 година

23 Петкови, вдигайте си задницитеи се омитайте от властта! Не забравяйте да си вземете пъстрата свита от роднини, и любовници, както и БСП. БАЙ!

18

Анонимен

преди 1 година

При Боката беше добре, даже много добре! Румъния и преди него ни беше изпреварила, а освен това е върло френско и американско протеже! А сега при Промената ше гоним Горна Волта, барабар с Долна...

17

Анонимен

преди 1 година

Борисов е държавник и въпреки народния стил на който говори с хората понякога, никога не си е позволявал да се изразява публично, като Киро просто и баща му Петко. Премиерът нарече онзи ден лидерът на най-голямата партия в опозиция"мутрата в Банкя".Отецът на случайно станалия премиер Киро ментата Петков, на "протеста"в защита на своя син/нов абсурд/, изрева с пълно гърло, като нарече медиите "жълти вестници, с които не струва и задницитеда си избършете"?! Това вече шокира нормалните хора тотално

16

да ама не

преди 1 година

Борисов подари на путин два милиарда за ненужни реактори за белене ,още два вмилиарда за ненужния на страната турски поток и ежегодно по два милиарда от неплатени данъци на Нефтохим , кито тй упорито не желае да платят защото уволни Дянков за искането да извърши контрол.Такъв лидер е тиквата Борисов -работи срещу интересите на България.

15

Един

преди 1 година

Вече ми изтриха мнението за чобана Боко!Явно пак плаща да завземе властта и да цензурира сайтчета и средствата за масова пропаганда?Знаем го че е водач...на държавна джипка и сигурно и книжка няма даже!

14

Анонимен

преди 1 година

Е то няма ден да не споменете Тиквата-слънце

13

Анонимен

преди 1 година

Няма да сте първи бе, ***. Само ПП!

12

Анонимен

преди 1 година

Борисов отива в затвора ! Приеми го и ти най сетне крадльо

11

преди 1 година

Водач тип Вис и Сик я се скрии некъде бе взел пари да му правят статии за тиквун

10

Анонимен

преди 1 година

Ми нека си ви води, за мене не е водач.

9

Анонимен

преди 1 година

:))))))))))))))))