59

До 69

преди 1 година

Ела в София, тук е пълно с новородени и бременни. Такава раждаемост от години не сме имали!

58

До 66

преди 1 година

Няма да има достатъчно деца в бъдеще, а не, че сега няма! Слана Богу в България шараните са само 15-20%

57

До 63

преди 1 година

Ами просто 59 няма деца, затова се пъчи, че е Бог и той диктува на жените!

56

Анонимен

преди 1 година

Какъв шок?! Напишете една публикация за ваксините и колко случая има на жени в ЕС в детеродна възраст, които няма да имат деца заради тях

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен64Грешка до 53

54

До 61

преди 1 година

Ти правиш ли разлика между " население" и " обичани, щастливи, пълноценни хора"?

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59Виж какво вместо само да умотвориш по- добре се включи в отглеждането на децата си и поне веднъж изпери сготви и направи основно чистене на апартамента. И си дай сметка колко ще издържиш. Тогава пак започни да умотвориш но вече на базата на собствен опит. Тук никой не говори жените да се откажат да раждат. Въпросът е да го правят по желание а не по задължение. Това е тяхно право.

52

До 59

преди 1 година

Не се мисли за Бог, защото вече си си получил заслуженото!

51

Анонимен

преди 1 година

Откакто са разрешени абортите са убити 6 милиона деца,а са се родили 7 милиона. Т.е убити са почти толкова деца, колкото са и родени. България можеше да е с два пъти по-голямо население и да няма демографски срив.

50

Анонимен

преди 1 година

Дайте излишните новородени бебета на мумията на чичо Джо! Той ще ги принесе в жертва на Великия Бог Ваал Хамон и ще живее ВЕЧНО!

49

Анонимен

преди 1 година

Отчаян опит на демократите да си вдигат рейтинга,САЩ влизат в рецесия и се задава мощна победа на републиканците и тръмпистите

48

Чичо

преди 1 година

Проблемите да им имам! А за нашта бг кочuна, дето имаме безкрайно много проблеми, никой нищо не казва...

47

Анонимен

преди 1 година

До 46 То да оставите жените да ви раждат само деца и да ви перат мръсните....Личния ти опит си е твой личен. Не го казвай все едно е така навсякъде. И е нормално жената да се грижи първите 2 г за детето понеже е устроена да се грижи по-добре. Или ти си от тези дето купува и готова кърма щото да не си развали фигурата ако се храни от теб. Пък за България като ми заговориш за кариера става смешно. По начина ти на писане ми изглеждаш като някакъв инат с който живее сам и дълго ще си седи сам.

46

Анонимен

преди 1 година

70% от българчетата са без официален баща, защото са ромчета! Бащата не ги припознава и така ромката може да роди 10 от един и същи мъж, с когото живее, но се води самотна майка. За пари! За такива глупавата ни държава се грижи доста добре! Това е съвсем различно от живеещите без брак на семейни начала, както е модерно сега, защото, ако такава двойка има деца, бащата си ги припознава и носят неговото име. А ония носят името на майка си.

45

До Цанко

преди 1 година

Естествено, че за описаните от теб случай аборта трябва да е позволен.Само че 99 процента от абортите са на здрави деца без никакви медицински причини.

44

Анонимен

преди 1 година

Да оставим ромките да раждат на воля казвате, божа работа, само дето малко ромски деца доживяват до пълнолетие, нали ги правят на конвейр :)))

43

Анонимен

преди 1 година

тази забрана е много демократична спрямо жените...

42

Цанко

преди 1 година

Не знам как е сега, но трябва да има изключения и да може аборт в определени ситуации:до 18г, доказано изнасилване, кръвосмешателство, да се спаси живота на майката при усложнения, умствена изостаналост и тн

41

Анонимен

преди 1 година

Следва закон за задължителна кастрация :) и всичко се нарежа!

40

Анонимен

преди 1 година

Евала на съда в щатите! Рядка победа на нормалност!!