229

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам разлика м/у това което се случи днес и това което искаше кирчо да прави, разликата е само, че щом боко го прави е герой, а когато кирчо го прави е предателство?

228

до 215

преди 1 година

До Анонимен -- Чети, друже, история/ не само на български, а на всички езици, които евентуално разбираш и говориш/ и класическа литература, за да черпиш знания и правиш заклчения."Вие бавни по рождение ли сте" дали в това число не попадат и твоите родители?"или в последствие сте се превърнали в тотални амеби?" - тук, се погледни в огледалото. Моите деца не са амеби, за твое съжаление. Аз, за теб, не бих съжалявал, компетентна амебо, изживявящ се като ГОРД ЕУГЛЕН.

227

Анонимен

преди 1 година

До 244 Руските мегафони защо са подкарали така агресивно лъжата, че приемането на френското предложение било лошо за България? :))))) Интересно как никой от вас не дава детайли кое точно е лошото в него?

226

ТЕСЛА ЗА ПИРОНИ

преди 1 година

ПРИ 10 ЛВ. ЗА ЛИТЪР БЕНЗИН СИ КУПУВАМ ТЕСЛА.

225

L.

преди 1 година

Камелийке, гугутке шарена! За стотен път ти обяснявам, че РМС и РСМ са коренно различни неща !!! Бaхти тъпата гъска!

224

Анонимен

преди 1 година

Преди 2-3 месеца писах, да забравите да РСМ:)) Слугите никой не ги уважава. Няма Путин, няма Байден и т.н. Има само вожд на племето и задачи за вършене. , по 1 студена вода и отивайте да бачкате, че Укр има нужда от мангизи (на никой не му дреме, искате или не искате да плащате) Трябва! :)

223

Анонимен

преди 1 година

ПП, ГЕРБ -СДС, ДПС са гласували за вдигането на ветото..

222

Анонимен

преди 1 година

До наебани отново Тва руските мегафони станали по необходимост "симпатизанти" на ИТН много посредствени - веднага се вижда кои сте. Другарите в Кремъл нямат ли някоя по--интелигентна стратегия или покрай войната напълно изпуснаха контрола какви ги вършите тук?

221

ЧАПАЕВ

преди 1 година

МАДУРО Е БАШ МАКЕДОНЕЦ!

220

Въпрос?

преди 1 година

Ако няма Македонски език може ли Тошко да ми отговори какво означава на Български език думата "ракометари"?

219

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КРАЛИ МАРКО И МАРКО ТОТЕВ МАКЕДОНЦИ ЛИ СА? А ЦЕПЕШ - ДРАКУЛА? ЗА ПУТИН Е ЯСНО - ОТ БИТОЛЯ, СТАЛИНГРАДСКО. И МАЙКАЛ ДЖАКСАН БЕШЕ МАКЕДОНЕЦ, АМА СЕ СПОМИНА...

218

ЕВАЛЛА НА БОЙКО...

преди 1 година

.....У МАКЕДОНИЯ ТРЕБВА ДА МУ ДИГНАТ ПАМЕТНИК --ПРИЖИВЕ...ха,ха,хааааааа....Кире е слаба ракия още...!

217

До 216

преди 1 година

Хахахах

216

маке

преди 1 година

Щом макетата не харесват предложението, значи е добро за нас...не мога да разбера какво ревете. Тоя бил предател, оня бил предател , нова коалиция ала бала. Точно така се случва в една нормална демократична държава - партийте да гласуват различно. Не казвам, че са прави...това времето ще покаже

215

СМЕХ...

преди 1 година

РУСОФИЛЧО --- е из ме кяр ин и не е БЪЛГАРИН...ха,ха,хаааа....

214

Ха ха ха

преди 1 година

Защо им трябваше на ЕС да си вкарат таралеж в гащите с тия макета?!

213

Анонимен

преди 1 година

Има все пак нещо хубаво в цялата история.Сега макетата ще трябват да се репчат на ЕС.Хората от ЕС ще запознаят отблизо с тези изключително културни, толерантни и възпитани македонски преговарящи.

212

Анонимен

преди 1 година

вижте кой гласува против и въздържал се и ще разберете кои са русофилите в България

211

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Сега разбрахте ли, че русофилите са истинските българи ?

210

Анонимен

преди 1 година

БРАВО! Най-накрая някакъв здрав разум! Крайно време беше този проблем да се реши между ЕС и Македония, не между нас и Македония. Нека ЕС да следи за изпълнението на договора, а Скопие да се прави на силни пред Брюксел, а ЕС да защитава нашите интереси.