36

Анонимен

преди 2 години

Влизането на Македония в ЕС обезсмисля партийката на Джамбазки - това е. Затова реват. Македония в ЕС значи, че няма вече граница между нас и тях. Със Сърбия обаче не е така. А цялата омраза към България и тормозът над българите там идва от Сърбия с протекцията на мацква.

35

Виктор

преди 2 години

От 30 години сме със западен и американски парламент, а не руски... откъде такъв късмет за нас? Цял живот сме в тинята и мизерията на тюркстан и покрайнините на Европа.

34

Анонимен

преди 2 години

Сега ВМРО ще останат без мисия и смисъл на съществуване, а и без бизнеса с паспортите. Ако е така им предлагам да се захванат с Черна гова, и там имаме някои различия в историческите интерпретации, език на омразата и други подобни дивотии. Затова трябва да им поставим незаобиколими условия за членство в ЕС.

33

Анонимен

преди 2 години

Джамбазки и той не е искрен, не му вярвайте, но в момента може да е полезен ид**т. Разлика между политиките на ГЕРБ,ДПС,ИТН,ПП и БСП няма. Те просто се състезават по между си, кой е по-верен на ЕС и САЩ. За един кокъл се бият и за това не се харесват.

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя пияндурник от тука мирише на джибри, какви ги говори, чел ли е предложението че говори? Бяха създадени като патерица на герб, а сега плюят. Храни куче да те лае.

31

Анонимен

преди 2 години

ВМРО изтъргуваха България за власт и затова са на бунището на историята.

30

Анонимен

преди 2 години

ВМРО кадрите са на ниво селски бандюги, особено Джамбаза :) Каракачанов русенец, прави се на по македонец от самите македонци, Джамбазки некакъв пицар навремето, другите са ми малко по неизвестни, но не искам и да ги научавам :))

29

Анонимен

преди 2 години

Македония никога не е била центъра на славянството. Нещата не се нареждат а западните империи рухват.

28

Dinosaurus

преди 2 години

В самата РСМ, ВМРО-опозицията им направи бесен и истеричен митинг срещу промяната на "Уставот" (Конституцията) за да регистрират и българите, ние кво очакваме, тук да не лаят ли? Ама заслужават ЕС да раздели кандидатурата им от албанската и да си се целуват със сърбаците и Русия до насита. Ние сме в ЕС, не те, като не искат, "кво щат", обаче Кирето НЕ Е премиер на РСМ, нито НС е македонско, писна ни!

27

SuCkMyD1Ck

преди 2 години

От 30 години чакаме западен и американски парламент, а не руски... откъде такъв късмет за нас? Цял живот сме в тинята и мизерията на ръшистан.

26

Това се очакваше

преди 2 години

За пореден път има намеса на външна сила (франция) за да ни казват какво да правим, а "нашите" партийки послушно безропотно изпълняват!

25

Анонимен

преди 2 години

Македония е и винаги е била центъра на славянството. Нещата се нареждат а азиатските империи рухват.

24

Анонимен

преди 2 години

Затвор за всички предатели, които насаждат омраза с Македония в интерес на Русия!

23

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да му е европейската заплата на Джамбазки, в случая защитатава българското достойнство, българската история и българщината, за която дедите ни са дали живота си! Който помни историята, знае какво трябва да се направи днес. Времето за Молитви свърши!

22

Анонимен

преди 2 години

Целият европейски парламент разбра, че Джамбазки е неук и необразован с остарели и закостенели разбирания. Неговото поведение се свежда до това да кряка срещу РСМ. ЦЯЛА ЕВРОПА РАЗБРА, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПЯТ ЕДИН ЕСНАФ И ЛУЗЪР.

21

Анонимен

преди 2 години

Френското предложение е в наша полза, не напълно разбира се, те затова макетата го отхвърлят :)

20

6 МЕСЕЦА СТИГАТ

преди 2 години

ГЕРБ ПАК ЩЕ СА ПЪРВИ И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ, А КЪДЕ СА ДРУГИТЕ? ПАТРИОТИ, АТАКИСТИ, ЦАРИСТИ, БАБИКЯНИСТИ, МАНОЛОВИСТИ, КУНЕВИ, БАРЕКОВИ, ЯНЕ ЯНЕВИ, СЕГА ОТТИЧАТ И ЧАЛГАРИ, ЛОДКАРИ И БЕСЕПАРИ И ДРУГИ ...АРИ?

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 Ама и като дигнем ветото няма гаранция че маке ще ни залюбят. Както след балканските ги освобдоихме и те ни туриха маке език или след Нато ни намаразиха. Затова вето докато не почнат да ни уважават.

18

Анонимен

преди 2 години

То хубаво подкрепяме френското предложение, ама макетата не го подкрепят :)) Значи първо требва да се подпише договор между България и РСМ по това предложение, но те ако не искат френското и си отстояват сръбското, как да стане работата :)

17

Муахаха

преди 2 години

сега разбрахте ли кои са Коалиционните Партньори?!