115

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

ПедеРадев....и ти си огромно огорчение.

114

Анонимен

преди 2 години

Ааа тука г-н Радев сбърка с оценката си! Има ли доказателства, че напусналите Слави са платени? Те хората се отвратиха и с облекчение избягаха от там, той им казва платени! Май и от Москва се изнервиха щом активизираха толкова бг политици!

113

Край

преди 2 години

На Референдума народа ясно и категорично каза как иска да избира представителите си и колко да са те - МАЖОРИТАРНО в 2 тура и да са 120 човека.Всичко след категоричното произнасяне на Суверана е нелегитимна тиня, която е затлачила историческия път на България. Тези хора не са избрани и от 30 % от българите.Президента е единствения легитимен държавен орган в момента.

112

Баче Кико

преди 2 години

А мен колко съм огорчен от разпада на Радев, който за половин година от президент на България стана Руска под лога, някой що не ме пита?

111

основния виновник

преди 2 години

Ако една шайка (според Радев) е съсипвала България 12 години , но е оставила след себе си доста добри неща , то друга шайка лансирана от Фигуранта, много по-мащабна и яростна, за 6 месеца със своята отчайваща некомпетентност оставя след себе си международна изолация , омраза , разделение ,отчаяние от високата инфлация,съмнение във върховенството на закона от безпрецедентно потъпкване на конституцията и никаква перспектива за развитие на България.

110

Анонимен

преди 2 години

Защо не говори за продаване на българските национални интереси?

109

Анонимен

преди 2 години

Една камара текезесари и продажници съжаляват че са влезли в парламента от БСП и Дебе, а не от Итн. Чиста загуба на милиони евро.

108

шимпанзе с фуражка

преди 2 години

Румен Радев: Следя с огорчение разпада на това Народно събрание ........ е нали ти ги докара тия оръфлеци с машинките на Мадуро. Преди това два твои служебни кабинета. Сега кво ревеш, че някой ти е *** в гащите?

107

Случаен минувач

преди 2 години

До 113Точно това е, разчита, че хората ще кажат за него: Ела зло, че без тебе по-зло!

106

Анонимен

преди 2 години

ДПС + *** = вечната забранена любов (открито припламваща само когато мафията е в крайна необходимост)

105

Р.Радев

преди 2 години

Огорчен съм от моето протеже Кирил Петков!

104

Случаен минувач

преди 2 години

Единствено за Македония е прав. За нищо друго обаче не е прав! Той първи започна да разрушава системата в България. През 2020 първо на 3 март на Шипка обяви пред множеството: Това са пълни глупости! Няма никакъв вирус! След това през цялото лято на 2020 поощряваше протестите, с вдигнат юмрук нагнетяваше напрежението. А по Конституция той не трябва да взема страна, на го направи. Ами това е. Който сее ветрове, ще пожъне бури.

103

Анонимен

преди 2 години

Точно ти Радев натресе своите протежета от ПП като с вдигнат юмрук подкрепи миналото лято протестите на ПОДМЯНАТА. Ето ''радвай'' се на резултата като си правиш експерименти на гърба на българския народ. Мечтаеш за еднолична власт чрез служебни правителства.

102

Анонимен

преди 2 години

Взимай властта че идва глад и студ!

101

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Подмяната е единствената партия в света която организира протест срещу опозицията.

100

Анонимен

преди 2 години

Имате избор: или диван-чапраз при Борисов, или рахат локум при доган! Останалото е европейски близалки..

99

фигурант отвсякъде

преди 2 години

Този човечец наистина е кух и много-зависим човек ! Никога толкова празен индивид не е бил поставян на върха на държавата ! Станахме за смях и на севернокорейските кокошки !

98

Господи!

преди 2 години

Господи, какъв коварен, двуличен и нагъл пРезидент се оказа марионетката на Решетников!

97

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега всички на диван-чапраз пред Бойко...

96

Анонимен

преди 2 години

Взимай властта до края на мандата че се очертава криза след криза