180

Ginekolog

преди 2 години

Чухте ли, че на Ленето не й е дошло?! Киреееее, окакакакакака се! ПАК!

179

Анонимен

преди 2 години

Киро, поздрав! Лятна жълта рокляяя....

178

К0мунизъмаНеСиОтива

преди 2 години

Отново имаме ЕдноЛично и ЕдноПартийно Управление - Честито!

177

Анонимен

преди 2 години

Ленчето е затова, да разведе всеки мъж :))) Нема лошо, само жената да не разбере, че тогава става страшно :))

176

Анонимен

преди 2 години

Петков, в Унгария щеше вече да си свален и забравен, но там има истинския народ и държава, не те ли е срам, вместо да оправиш нещо, ти го доразрушаваш

175

Сега наред е

преди 2 години

*** ! С тях на руска рулетка !Като Чапаев и Петка !

174

Истукан

преди 2 години

Киро оцеля, ще трябва да черпи.

173

Хм

преди 2 години

Ако наистина Доган стои зад ИТН, то Доган изобщо не би бил доволен от днешните събития и няма да остави така нещата. ПП да не си мислят, че са много хитри или големи тарикати, защото ще останат с пръст в уста накрая (или нещо друго в уста). Просто Киро не е достатъчно умен, за да се задържи дълго, съвсем скоро и той ще е аут.

172

Анонимен

преди 2 години

Едно село не са им поверили да управляват в щатите, а дошли тук с някакво фалщиво самочувствие, как го постигате , вярвате че САЩ са незаменим хегемон ли ? Идва Видов ден

171

profetey

преди 2 години

Дори личност като Бойко Борисов, за който имам много ниско мнение, за колко години управление не купи единични депутати. Колко ниско падна Петков. Ако министър председателя смята че е прав защо не отиде на избори.

170

Анонимен

преди 2 години

Кирчо сподели с българския народ как си изкарахте с Ленчето у Солун на срещата на държавите от Югозападна Европа за която заминахте,но НЕ ПРИСЪСТВАХТЕ.

169

хахо

преди 2 години

100 кила ракия давам само лен4ето да притежавам

168

П.К.

преди 2 години

Учудвам се. Колебая се да нарека всичко това с истинските им имена. Но, все пак. Този човек притежава ли някакви, или по-точно, поне някои от добрите, от положителните човешки качества? На какво се надява, като всичко това е по-длост, измя-на, преда-телство, политическа корупция. На аплодисменти? Мили Боже. Боже мили. До какви ужасии и мракобесни дни доживяхме???

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176Записа е на дълбок глас, не е на Василев определено, все едно аз да заплашвам с "дебели" децибели, което е малко вероятно при звуковите знаци на Василев :)) Василев дори дори да е заплашвал, не може да звучи така, заклевам се :))

166

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Тоя Киро голям *** излезе ама Славун си е виновен понеже му хвана вяра и му пристана за коалиция. Беше ясно че тея покрай тоя сбирщайн на Радев в ПП има нещо гнило още в началото. Държавата ни не беше хич цъфнала ама сега отиваме право към дъното благодарение на овчите мозъци дето гласуваха за вас.

165

ПП San Francisco, CA

преди 2 години

Цяла Америка е с Кирил Петков и Асен Василев. Смело напред.

164

СТРАНДЖАТА за 172

преди 2 години

До Анонимен Не го бъркам, говоря реални неща. Кирето е бита карта, както и цялото ПП, тоест последната надежда на БКП за прераждане. Но, това се очакваше, само наивчиците вярваха че ще има реставрация и бг комунистите ще излъжат ЗАПАДА. Дори самите дърти комунисти не са го вярвали никога, те просто излъгаха хората и лъжат за да поживеят още малко политически.

163

Анонимен

преди 2 години

Руди като адвокат е поел търговията на депутати, ама незнае че Дългия е гърмян заек, сготвиха ли те Руди, сготвиха те:) аре бегай за Дубай докато е време

162

Анонимен

преди 2 години

Киро Парапета да благодари на Линда,че още не го е пречукала с точилката!

161

Анонимен

преди 2 години

Гласът от записа е на Руди Гела.