75

Пачо Топорков

преди 2 години

Зеленото кокаиново човече излезе много хитро и коварно, и вкара руснаците в смъртоносен капан. Започна да реве че му трябва много оръжие и руснаците се забързаха със спец операцията да я приключат преди оръжието да е доставено, а то оръжието вече на позиции и причаква юруша на рашките. В резултат Северо Донецк вече 80% е под украински контрол.

74

Анонимен

преди 2 години

До Емил Янев - леко, ше спукаш някоя вена, после само ще заемаш легло в болницата...

73

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Русия загубиха тая война, просто още не го знаят.

72

Анонимен

преди 2 години

Колетов кви глупости говориш бе братче? Кога Харков е бил завладяван? По твоята логика и Киев е бил завладян. Разлика от завладян и обсаден правил ли изобщо, "военен експерте"?

71

Емил Янев

преди 2 години

Володимир Зеленски тука се разхожда из цяла Европа -онлайн и агитира срещу Русия, нарочно, той не цели да има цялостен мир и за двете страни, той цели да насъска всички срещу Русия и ония му се връзват на въдицата. Иначе Зеленски се прави на един такъв кротък, мазен, сиропен, шербетен такъв, жив да го ожалиш, а иначе това е един мръъъснииик, един наркоман, терорист, убиец и подлееец!

70

Лозанов

преди 2 години

Прогнозата на виден руски икономист и блогър е военен преврат в Русия от 6 до 12 месеца. Ще управлява военна хунта и тогава режима на Путин ще им се види на рашките като най-демократичния и свободен на света.

69

Анонимен

преди 2 години

До Колетов много си зле,ще ме умориш от смях

68

Колетов

преди 2 години

И още нещо Харков също беше завладян, но вече не е. Аз не бих заложил много на победа на Русия.

67

Анонимен

преди 2 години

До Реалист хахахахахаааа,на кви хапчета си?

66

Анонимен

преди 2 години

До Инфлация - я дай за русия инфлацията, що я пропускаш?! Хаххаах

65

Анонимен

преди 2 години

В Русия гражданска война е невъзможност, първо, че страната е с територия от близо 18 милиона кв. км, и гражданска война във всички части на Русия е абсолютно невъзможна, второ, властите и полицейското присъствие е повече от засилено ,че да се състои гражданска война

64

Колетов

преди 2 години

Шансовете са 50 на 50, кантара може да се наклони в полза на Украйна ако САЩ и УК им пратят обещаното оръжие, а иначе ресурсите на руската армия също не са безконечни, например Т72ките им свършиха и сега карат на Т62.

63

До Колетов

преди 2 години

Всеки ден пишеш едно и същи и всеки ден след дневната сводка, излиза че Русия са взели още някое населено място. Между другото, изпратиха им "Американски Катюши", но разработка 1980год. Без лазерно или GPS насочване. Общо взето както и всички други така и Американците си разчистват застоялата техника

62

Анонимен

преди 2 години

Те и насам бяха дошли украинските мафиоти,но след убийството на Луканов избягаха.Бяхме се спасили.

61

Анонимен

преди 2 години

Украйна в последните няколко години, от 2012 г. насам направо не мога да я позная! И у нас има корупция, ама ние си бяхме направо ангели над тяхната корупция! Да не говорим за фашистките пропаганд край околиите на страната. Много наподобява Украйна на бившата Югославия.

60

До Колетов

преди 2 години

За съжаление фактите говорят друго. Въпреки героизма и смелостта на украинците, Русия бавно, но сигурно печели войната.

59

Анонимен

преди 2 години

Европа е в най неизгодна позиция. Фалирала Европа трябва да обезценява еврото а ресурсите пък ще поскъпват . От тази война Европа ще излезе с най големи загуби . Дори Украйна ще е с по малки.Според мен по важното ще се случи след войната. Русия ще се обърне към Азия и Шанхайската зона за търговия а това е половината свят. Ако успеят да се разберат за обща валута за търговията помежду си еврото няма големи шансове .Дори долара би бил заплашен.Не трябваше да се вземат заеми и да се печата за да ня

58

Колежанов

преди 2 години

Официалната инфлация в Русия обявена от самия путин е 17.4%. Някоя родна yшанка иска ли да опонира тук?

57

Анонимен

преди 2 години

К.Колетов,а на теб какво ти пука какво ще стане там?Роднини ли имаш там?Ти гледай България да не въвлекат във войната.

56

К.Колетов

преди 2 години

Ха-ха-ха много фантазират родните ватняци, обаче нещата на двете главни фронтови линии Херсон и Северен Донецк доста се закучиха и дори укрите имат лек превес за момента. Ако американеца се излъже да им достави и някоя американска катюша, положението за рушняка ще се сrовни съвсем.