159

Реалист

преди 2 години

До 157. Глу.пак, и ти си обсебен от главата до петите от Борисов. А досега защо не стана? При две служебни на рундю и едно редовно антигербаджийско? Защото няма за какво. И пак няма да стане.

158

9988

преди 2 години

Кириле, вземай си американското знаменце, заври си го и да те няма ***

157

Обаче

преди 2 години

Наред да каже "тежката си дума" е кака Корни, след което е наред Рунцо Чорапа.

156

Уууу брее

преди 2 години

Обирайте си мизериите и бегом марш към щатите и Канада и двамцата.

155

Анонимен

преди 2 години

ако някой се е заблуждавал къде стоят ИТН, е вече е ясно :)

154

ха-ха-ха

преди 2 години

Киро *** си вярва, а Рашков ще разследва себе си! Хайде омитайте се час по скоро!

153

Кънчо

преди 2 години

Най-накрая... Марш веднага гриндъри. Закопахте страната, канихте се да вдигнете ветото, да дърпате още заеми, източихте резерва, не се справихте с обедняването на българите, абсолютно неадекватна въшна политика по отношение на войната ( бежанци, оръжие, призив за даряване на заплата) и представяте някакви смешни мерки за инфлацията. Сложихте решетки в МС - нечувано досега. Вие сте позор и днес с облекчение ще изпия една бира и искам в следващия парламент изобщо да ви няма..

152

Анонимен

преди 2 години

Нагъл и упорит, няма други такива социопати като Кирил Петков който ще се окаже май е изкарал някакъв курс за секретарка в Харвард.

151

Знаеше се

преди 2 години

Казали са хората - "Орташкото и кучетата не го щат" - кой и защо повярва че четворно орташко може да оцелее. В случая - Кирташко. Още като раздаде министерства беше обявена агония.

150

Анонимен

преди 2 години

Сега тия млади хора без житейски опит си мислят, че ако подадат оставка и светът ще свърши, че слънцето няма да изгрее утре вече. Ще направят много бели.

149

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Премиершата май ще затваря сладкарницата?

148

Уууууууууууу

преди 2 години

Съд и затвор за Лъжливия и Крадливия, окрадоха милиарди от България.

147

12 МАШИНИ ОТ МАДУРО.

преди 2 години

И КОМУНИСТИТЕ ОЦЕЛЯВАТ....

146

По същество

преди 2 години

Довиждане! 1-2 предсрочни избори и ще имаме нормални хора от Възраждане във властта. А тогава - довиждане НАТО и САЩ!

145

Анонимен

преди 2 години

айде към Канада,некадърници

144

Анонимен

преди 2 години

Буци потрива ръце, одеве го видях в Банкя в двора му, усмихнат е!

143

Хехе

преди 2 години

Репортерка на Бтв ни убеждава, че премиера приел спокойно заявката на Трифонов. По изявлението на Петков обаче повече личеше раздразнение,яд и изумление, че са хързулнати! Наивници, къс се оказва мандата май?

142

Анонимен

преди 2 години

кире, началота на края ти е поставен. Не си кадър, особено във външната политика с изцепките и хамериканското ли заче ство!

141

Анонимен

преди 2 години

Хайде махайте го това канадско окупационно правителство! Власт на народа и управление с пряка демокрация по площадите! Излезте на площадите и не се прибирайте, докато не направите цивилизована европейска държава с демократично управление! Писна ни от ориенталските ви чалги и циркове в парламента и отФатмашката ви военна диктатура! Това просто не е цивилизована държава! Диваци!

140

Гражданин

преди 2 години

България отново показа типичната си политическа ганьовщина. Когато основната партия в коалицията смята, че държи Господ за шлифера и не се съобразява с другите, а те пък имат по-големи претенции, отколкото заслужават. И те така, не знам докога