659

Карадайъ

преди 2 години

Даде курс за Нови избори! Факт!

658

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че най-важното за Слави са парите, липсата им в държавата /явно не е получил някой транш/.

657

!

преди 2 години

Другари комунизма умре, край. Новия свят е светът на САЩ НАТО и ЕС. Спрете с московската пропаганда. Ние сме държава в ЕС и трябва да се държим като такава. ЕС иска Македония в ЕС тогава ДА. Ние сме част от ЕС дори на московлията и коопейниците да не им харесва. Брюксел казва ДА на Македония и като равноправна страна трябва да подкрепим това решение.

656

Обективно

преди 2 години

СЛАВИ БЕШЕ ПРОТИВ ГЕРБ. СЕГА СЛАВИ Е ПРОТИВ ПП. СЛАВИ УТРЕ ЩЕ Е ПРОТИВ ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е ОТ ИТН. СЛАВИ Е ДИЛЕТАНТ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ. СЛАВИ Е ВЪРЗАН И С ТИЯ, КОИТО МУ ДАВАТ ПАРИ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА - ДПС!!! ДПС ДАДЕ ТОН ЗА НОВИ ИЗБОРИ ОЩЕ С ИЗКАЗВАНЕТО НА КАРАДАЙЪ. СЛАВИ ИЗПЪЛНЯВА. ТОЛКОЗ.

655

украински бежанец

преди 2 години

Преди година ви казах че ще молите Бойко да се върне, но не знаех че на колене ще молите

654

ж

преди 2 години

Само Слави !

653

ПП пресцетъро

преди 2 години

Кое бе къде излизаш бе кой ти разреши бе чалгар? Ти кой пита бе ее я ела тука бе о!

652

Анонимен

преди 2 години

Безотговорни чалгари!Нищо не става от вас!

651

Анонимен

преди 2 години

До Бунгар......МАШИНИТЕ СА ВИНОВНИ,А НЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ!

650

емигрант

преди 2 години

Ще гниете в мизерия докато съществувате като гл*упаци ! Не ми драскайте минуси, те няма да ви направят по-паралии, напротив по-бедни ще ставате защото прогресивно пр*остеете ! Мафията ви вакумира и последните микрони разум в кратуните, не можахте да се справите с чалгари, това е по-срамно от това да сте сравнявани с овце от стадото на старши овчар Тиква ! Петков ви обяснява истината вие нали сте кухари вярвате на тези на които отказаха управление на БНБ и не се сещате за това кой за какво се бор

649

Анонимен

преди 2 години

Да видим сега метрополията в лицето Херо Мустафа какви ще ги къдри,за наведените им "фаворитчета"Киро и Ко няма спасение!

648

Сатир

преди 2 години

Никой не знае за какво се изхарчи най-голямата сума в историята на България - 9 млрд. лева за 9 дни 4 млрд. се източиха от енергетиката и се изхарчиха за текущи нужди. 1,2 млрд. се взеха, за да се купи зърно. Зърно няма, а и 1,2 млрд. ги няма. Къде са? Къде е борбата с мръсните пари? Къде са осветлените корупционни схеми на предишното управление? Без коментар.

647

Анонимен

преди 2 години

Е, няма естествено да си признае, че прави това, което му нарежда ДПС.

646

Дон славун

преди 2 години

Ще останеш в историята Като най тъпия чалгар

645

Анонимен

преди 2 години

Ами, това което можеше да се открадне по този начин с парламентарни игри - свърши. Няколко служебни правителства плюс година официални марионетки на червения бизнес и резултата - опоскана държава. Оттук нататък само мизерия и фалит. Е, някой друг да се заеме с това. Докато мутрите контролират медиите - резултата ще е все същия.

644

Пак ще го напиша..

преди 2 години

Че е време агонията да свърши време е! Ама тепърва ще видиме цирк, преди да се свърши и да ви изчегъртаме всички *** и бездарници!!! Време ни е за взъраждане, от експерименти ще останем без лев в джоба!!!! Ич не ме е страх от избори, и 500 пъти да ги направите, 500 пъти ще съм за Възраждане! Баста предатели!

643

Слави Номер1

преди 2 години

Напълно подкрепям всяко начинание на Слави. Изтегля се с достойнство, защото не е съгласен с народното предателство. Слави е най-достойният и истински човек в България. Винаги себе си и никога жаден за власт. Завинаги пълна подкрепа за ИТН! Винаги бих ги подкрепила, колкото пъти е необходимо. Слави, обичам те! Горда съм, че има хора като теб!

642

!

преди 2 години

Гологлавият не е разбрал че сме в ЕС и НАТО. Гологлавият не е разбрал че когато светът иска Македония в ЕС значи Македония влиза в ЕС. До кога московлията ще вреди на нас нормалните европейски граждани. Време е да кажем не на Путин и компания. Ние сме част от ЕС и НАТО затова трябва да следваме политиката на запада дори да не ни харесва това. Запада иска Македония в ЕС тогава трябва да сме за това.

641

затвора зове

преди 2 години

ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

640

ФАКТ

преди 2 години

Kръв пикаяъ от страй поКлониците на управляващата коалиция както чета в коментарите.Има защо ! Правителството направи толкова бели ,че не могат да се сравнят с никое друго за годините демокрация.ФАКТИ Г-ДА