159

Куку

преди 2 години

Три месеца Раша побеждава и стои на едно място!!!След още три обратно в 18 век

158

И какво ще постигне

преди 2 години

Путин по пътя на войната?Ще направи от тези очевидно вече определили се за Украинци хора Руснаци ли?Или ще генерира вълна на обич с тези зверства и повсеместни разрушения?Войната е най-примитивния начин за решаване на конфликти и различия.За мен лично Путин и Русия сбъркаха много и загубиха един от най-ценните ресурси в очите на света - ДОВЕРИЕТО!

157

Глок

преди 2 години

Украйна няма да отстъпи,защото следващите са Полша , Прибалтика и Молдова.Истината е,че до края на годината украинците ще имат един милион армия въоръжена до зъби от Запада.Свиквайте с мисълта,че самая непобедимая ще изгуби катастрофално както изгуби от Финландия,Авганистан,Кримската война с Турция и така!

156

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да отстъпи. С хегемонията на САЩ е свършено. Новите силни играчи са Китай, Русия и Индия. Довиждане на "добродушните световни жандармеристи" ФАЩ.

155

sss

преди 2 години

Честно, да ти завземат 20 % от територията и то тази с ресурсите и излаз на море... да го описвате като провал...

154

фактите говорят

преди 2 години

Русия загуби тази война.Да се изтегля и да плаща репарации 200 години.

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 "Когато Путин настояваше да се спазват Минските споразумения," Русия никога не е спазвала Минските споразумения, затова не допускаше мисии на ОССЕ в районните на бойни действия ЗАД ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ в Донбас, за да не се види, че използва тежки оръжия в определен радиус, които бяха забранени според същите Мински споразумения.

152

Анонимен

преди 2 години

Русия да отстъпи? Вие на Марс ли сте? Но дори да сте граждани на Марс, пак ще знаете туй-онуй и няма да се цепите като л....но на релси.

151

IQ 3.14

преди 2 години

До Адолф Хит.Мустакати няа ми даваш тон за песен да ти не спре интернета след малко, чепик. казали са ти да поддържаш дискусия, не да ми се ерчиш като балкански пред пратера. ясно? и внимавай като се разхождаш, да ти не стане лошо от жегата. стигат ви толко безплатни кликове.

150

Анонимен

преди 2 години

Първата оферта на Путин е най-изгодна! Когато Путин настояваше да се спазват Минските споразумения, които бяха с гаранти Германия, Франция и др. Зеленски подскачаше като див петел и казваше, че тези споразумения са ***. Сега ще бъде изправен да приеме втората оферта на Путин. Съмнявам се, че Зеленски ще я приеме. И накрая няма да има оферта, просто държавата Украйна ще бъде разпарчетосана на територии, които няма да имат стратегическо значение! От това се страхува Запада!

149

Анонимен

преди 2 години

До до 134/154 "какви земеделци във Францив и Германия ли, ами такива които ще фалират ако на еврооейския пазар се налее свободно земеделска продукция от Украина. Май не знаеш че и сега на България се налагат квоти за износ в ЕС" Противоречиш си (отново). Както сам казваш, в ЕС има квоти, и то за КОНКУРИРАЩИ се производства. Във Франция и Германия НЯМА конкуриращи се с украинските производства например на слънчоглед или жито. Абе, вие кога ще започнете да си използвате мозъците?

148

...

преди 2 години

Епа какото немеца е казъл зеленски пък и целия останал свят няма как да вярва на путин! Той нееднократно е доказвал, че лъже и ***! Та от таз гледна точка мирни преговори!? Ще е нещо което ще е мноого интересно да се гледа! Нещо като шампионска лига ще е! Че може и по-интересно да е! Но това ще е след години! Запада засега има нужда да види колко зле е руската армия и колко бързо ще и свършат ракетите! Не за друго ами война на изтощение русия-запада е ясно, че русия шанс няма и никога е намаля!

147

Анонимен

преди 2 години

Не може да има мир там докато Русия окупира чужди земи. Това е простата истина. До преди Русия да нахлуе 2014-та там имаше мир. Русия нахлу и 8г вече няма мир. Нароиха се всякакви нацисти, фашисти, крайно леви, крайно русофили, крайно десни, крайни всякакви. В Северна Осетя се трепят вече 20г. В Палестина се трепят вече 74г. Докато едни хора приемат, че земята им е открадната и окупирана мир няма как да има докато или не бъдат избити до крак или окупатора не си тръгне. Тук 500г е било така!

146

Анонимен

преди 2 години

До хм В кое "не си много сигурен"? Впрочем, те ВПОСЛЕДСТВИЕ разбраха, че ще станат "пишман". Преди това си мислеха, че ще проведат поредното "освобождение". Даже руски войници свидетелстваха, че планиране не е имало за повече от няколко дни. Не знам на "американците" дали им дреме, но 40 милиарда военна помощ не се гласуват ей така, тъй че .... дреме му на някого какви интерпретации ще вкарва някой за това колко им дреме. Ясно е, че Запада няма да остави тази работа така.

145

IQ 3.14

преди 2 години

До Адолф Хит.Мустакатикато сърбите отворят втори фронт ше те питам за поуките от историята с главна буква, що ше се наложи вместо да люскаш коментари да ходиш на фронта.

144

Анонимен

преди 2 години

Гемранците ми паднаха в очите много в последните няколко месеца. Няма такова мотаене, "ама то така, ама то иначе"... Източна Европа (с изключение на Унгаристан), че дори и България при целият натиск от руска страна, действа доста по-бързо и рационално. През това време Франция и Германия само се чудят колко пъти да звънят на джуджето да му кажат за н-ти път едно и също и се мотаят вече 3 месеца. Германия именно спъва и ембаргото, а Макрон се превърна в лична телефонистка на плешивото джудже...

143

Адолф Хит.Мустакати

преди 2 години

Русия да отстъпи :) :) :) Да бе , след като постигне целите и си вземе своето !!!! Можели да има толкова ******ти в НАТО бе ????? Не си ли взимат поука от Историята ????

142

до 134

преди 2 години

какви земеделци във Францив и Германия ли, ами такива които ще фалират ако на еврооейския пазар се налее свободно земеделска продукция от Украина. Май не знаеш че и сега на България се налагат квоти за износ в ЕС. Квоти за ниво на субсидии по сектори и тези квоти са доста пи ниски от тези за Полша примерно.

141

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама тоа генерал от Бундесвера и оня там военния експерт от Берлин ако желаят,могат да се набутат в бивша Уркиана и с Леопарди (бойците на РФ,ДНР+ЛНР много ще им се зарадват). Да изчакат до 22-и юни, и да тръгват. Но теа двамката първо внимателно да поразгледат архивни снимки отпреди има-няма 80г.,на които се вижда какво остава от танковете на вермахта и SS (барабар с екипажите им) на руска земя. След това, за всеки случай, да видят и снимки, какво пък е останало от любимия им Берлин

140

Анонимен

преди 2 години

Хубаво прочетете последните изречения в статията на германския експерт..... Ами те това руснаците от 8 години им го повтаряха на *** западни *** ама в кратуни мозък няма. Сега плащаме всички за тая простотия и най вече руснаци и украинци. Само оня сенилния отвътре океана се смее и протрива ръце за милиардите дето ще направят от продажбата на оръжия. Нищо, че тяхната *** е пълна с бездомни, гладни и хора без медицински грижи....важното е оръжията да се харчат и дрънкат