216

Анонимен

преди 2 години

Тея където пишат "Слава" на чужди държави са платени тpoлове,кпито искат да ни вкарат във война,а самите те са извън България.

215

Анонимен

преди 2 години

Те северомакедонците как да го пуснат от Косово ли ще изскочи ????

214

Анонимен

преди 2 години

Да върви в Еритриея през Азия

213

Дами и господа,

преди 2 години

Другари! УКРАЙНА трябва да победи!На всяка цена! Заради нас!

212

Анонимен

преди 2 години

Ако прелети над България може само да го ескортират с два Миг-а, докато напусне въздушното ни пространство. Нищо друго няма да посмеят, нито пък е разумно да се направи. И въобще цялата тази забрана е една голяма детинщина от наша страна и излишнно нагнетяване на напражение. Ако съм на мястото на Лавров, ще прелетя. И на връщане пак!

211

Оучудващ се

преди 2 години

Ми нормально. Съветски самальот фърчащ над НАТО територия го свалят. Нима тавагишча Лаврова е забравил какво каза един Фантом на една СУшка наулязла над турско въздушно НАТОвско пространство.

210

Браво

преди 2 години

Сега разбрахте ли,защо толкова много Русия обича "неутралните" държави и нейните шпиони Копейкини Руменчовци Яневци го повтарят? Защото,когато са в съюз,дори и малките държави стават силни и равнопоставени,пример-първия дипломат на най-голямата страна не може да им заповяда. Затова Копейката и другите предатели говорят да излезем от НАТО и ЕС за да сме слаби. Дали Молдова и Армения,които са "неутрални"могат да си го позволят.

209

До Въпросче

преди 2 години

Питаш "Колко трябва да е пропаднал един човек за да каже Слава на Х... след като самия той е българин?"Отговарям ти веднага. Думите нямат значение. Има значение дали си плащаш данъците, дали си плащаш пълните осигуровки и дали даваш рушвети за да минеш метър. Та по тази дефиниция, пропадналите в България са доста, ама доста много. Викат Слава на България, ама не си плащат.

208

Анонимен

преди 2 години

Предопредели са го . А риска е за него. За България и с него и без него вече не е интересен.

207

Светозар

преди 2 години

Македонците и те не го пускат в тяхното небе. Що така, бе ? Нали, се сърбеят ?

206

Анонимен

преди 2 години

До Бгг, нека прелети, ще го ескортират натовски самолети и ще го принудят да кацне в Пловдив. Може и директно да го свалят някъде из билото на Стара Планина, няма лошо.

205

Влад

преди 2 години

Много добра новина.

204

Анонимен

преди 2 години

Дърпате дявола за опашката. НАТО няма да ви помогне ако решат да акостират на Черно море.Слушайте още ХерОмикрон и ще цъфнете,та ще вържете.Нито армия имате, нито оръжие.Имате три тараляски ПВО от 1989г.пред разпад..Не е рекъл Лавров да ви стресне с една бомба над София и сте напълно и памперса..Нито Бай Дън ще ви помогне, нито Байдъновица.Народът ще зъзне зимата и ще брои стотинки за хляб..слуги на чужди държави сте.Учете се от Орбан!Нацията загива, деца не се раждат,а те с Лавров се занимават!

203

Анонимен

преди 2 години

Който е работил в охранителните сфери в БГ, знае, че ядосаме ли се, нема прошка :)) Естествено българина гледа да е учтив, ама прекалиш ли с доверието му, става лошо :)) Лавров е типичен ***, но явно затова го е сложил Путин :)

202

Бгг

преди 2 години

Това нашите политслуги са големи дpиcни. И като прелети какво ще стане ???

201

Чочоолу

преди 2 години

Да последва моя пример: От с.Опан до Ески Заара с каруца и циганориан кочияш. Иначе НАТО ще му прихванат леталото и задължително ще се получи аксидент или инцидент. Лавров да си носи повече памперси.

200

БАНко

преди 2 години

БЯХМЕ СТРАШНИ С ЛЪЖИТЕ ЗА РУБЛИ И ГАЗ , СЕГА ЗА ДИПЛОМАТ , А УТРЕ КОГАТО ПУТИН СПРЕ И НЕФТА ПАК РУСИЯ ЕДНОСТРАННО !!! ЖАЛКИ ОТРЕПЕЧЕТА !!!

199

анонимен келеш

преди 2 години

Никой вече не иска да има нищо общо с русия и путин нали така руски тролеи?:):):)

198

Анонимен

преди 2 години

Сърбите дори не могат да воюват, винаги са разчитали на заговори :))) Ако рашките си мислят, че могат да ни заменят с тех, в голяма грешка са :)))

197

Анонимен

преди 2 години

Що се отнася до бензина то бензина в Сърбия е с 40 стотинки по скъп от българския, така че когато се кланяш на московските диктатори не означава че горивото ти е евтино! Всеки може да провери цената в Интернет.