464

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.477 Значи според теб тоалетната хартия и филмите спадат към интелектуалната собственост? Тогава по количество тоалетна хартия на човек от населението Бг трябва да е сред първите държави в ЕС. Само че се котират и купуват 2-3 вида такава хартия, другите са пълнеж. За филмите в БГ: да си ги гледат тези,които са ги произвели. От американски филми по ТВ ми писна: един полицай/детектив/ герой от спецчастите половин час се бие с лошите/криминалните/убийците и накрая ПОБЖДАВА!

463

Бате Иво

преди 2 години

Аз тоалетна хартия не ползвамМия си г...Така че не виждам как липсата на тоалетна хартия как ще събори РусияОбаче ям хлябА и зимата искам да ми е топлоМежду другото обичам като си сипя една ракийка салатата ми да е с олиоА и съм почнал да строя един нужникЗа съжаление замразих строежаНяма желязо за плочатаЕвентуално може с дървен материалМа и това няма

462

Аз сега

преди 2 години

Дзверя холивудски филм ....два трансджендъра искат да се оженят за горила, но тя нещо им бега, после я обявяват за руска и я санкционират да й бършат г.з без тоалетна хартия.

461

Анонимен

преди 2 години

До Светът срещу Русия____ Това се случва с войни и тази няма да е последната.

460

Анонимен

преди 2 години

До Петър Пешо, нали разбираш, че колкото по-голяма глупост за Русия измисли даден (псевдо)експерт или сътрудник/член на екипа на дадена медия/сайт, толкова повече се заплаща?

459

ГНУСНА ПРОПАГАНДА

преди 2 години

Аре стига глупости. Затова всички нови филми се свалят от Руски торент тракери. А за тоалетната хартия .WTF . Русия е най големия производител и износител на дървесина и целулоза в света от която се прави тоалетната хартия !!!

458

Анонимен

преди 2 години

До Светът срещу Русия____Западът е изградил икономически модел,в който получава пари срещу т. н. интелектуална собственост.Това е системата от патенти.С тези пари Западът плаща за съвсем реалното богатство на народите: петрол,метали,зърно и т.н.Самата система,в която собственикът на технологията печели от всички потребители е експлоатация.Така са наложени съществуващите социално икономически условия.Ресурсните икономики искат това да се промени и да се наложат нови социално-икономически условия.

457

Анонимен

преди 2 години

До Не сме, нищо не си изгледал. Политически сме на правилната страна, но един голям процент селски бушшмени сте на грешната страна. Някои от вас са платени, други сте подкрепяли и обичали Путин повече от България вече две десетилетия и не можете да се откажете. Провала на българския дъртак, пак е от грешната страна на историята.

456

Смях в залата

преди 2 години

Как ли ще живеят без холивудски простотии....вече никой не ги гледа и без това.

455

Анонимен

преди 2 години

. . . Те не могат да обърнат ситуацията, така че неизбежно ще видим икономическо забавяне, намаляване на потребителските разходи и общо влошаване на повечето икономически показа-тели. . . . . . . . . . Реалност от 30 години в българските географски ширини!

454

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Славова, избрали сте много интересна тема за публикация: нали ме смятате, че хората в Русия, особено тези в Москва, Петербург и поне още десетина големи градове си трият задните части с ръкавите на дрехите или с хартия от газета Правда, така че статиите от вашите руски колеги да се отпечатат отзад? За филмите: в тая насока руснаците са сред първите по мащаб нации в света. Да на съдите за тях по факта, че не купуват от Бг филми? То кой ли купува от нас филми?

453

Петър

преди 2 години

Без Холивудски бози !!! Как ли ще я карат? Всичко друго се прави в Китай, как по точно ще им спрете мивките? Не оправдавам Руснаците, но и да пишете глупости няма смисъл.

452

Анонимен

преди 2 години

Повече от половината свят не подкрепят САЩ във войната им срещу Русия. Например Индия, Китай, Индонезия, Бразилия, Мексико, Аржентина, ЮАР, Турция и т.н. Срещу Русия да наглосаксонците и васалите им в Европа и Япония. Но такава е съдбата на васалите - да се подчиняват на господаря си

451

Не сме!

преди 2 години

До Светът срещу Русия: Реванша не сме го гледали. НО пак сме от губещата страна - по традиция!

450

Анонимен

преди 2 години

България да изпрати всички краваропитеци в краваристан да живеят гордо и спокойно. Благодата ги чака. Знаят как се пълнят буркани, знаят как се ползва вестника в тоалета, знаят как се ходи в казарма . Господа време е да тръгвате: ) Капитализма оживя . Ако не отидете .... значи сте просто една свиручица на стотинки: ) Хората който обичат САЩ са там, .... чакаме и вас демократи.

449

Анонимен

преди 2 години

До Светът срещу Русия;Там е работата,че войната е вече между ''колективния Запад'' и Русия,Китай и ''Останалия свят''.Освен САЩ и НАТО,почти всички държави гласно или негласно подкрепят Русия.

448

Анонимен

преди 2 години

Именно тези дефицити ще стимулират бензиностанцията с ракети да започне да произвежда стоки за дома и разни други неща, и след 5 години примерно няма да имат такъв проблем. Май и Запада имаме нужда от малко дефицитни стоки, за да си върнем производството на някои стоки отново при нас, защото ако Китай утре реши да се бъзика със Запада даже и лекарства няма да имаме.

447

Анонимен

преди 2 години

България да изпрати всички червенопитеците в рашистан да живеят гордо и спокойно. Благодата ги чака. Знаят как се пълнят буркани, знаят как се ползва вестника в тоалета, знаят как се ходи в казарма . Господа време е да тръгвате: ) Соца оживя . Ако не отидете .... значи сте просто едно балалайки на стотинки: ) Хората който обичат Германия са там, други в САЩ, в Англия .... чакаме и вас другари

446

по-далече от Русия

преди 2 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

445

Руснаците зле

преди 2 години

А пък нашата нова реалност е супер......направо сме цъфнали и вързали.