154

Анонимен

преди 2 години

След потока бежанци от женски пол от Украйна, броя на заразените с венерически болести в България нарастнс значително. Особено във Варненско и Бургаско.

153

Анонимен

преди 2 години

До 176 Оберщурмбанфюрер . . . Исток се пише Изток на български. (У)Оправи си правописа!

152

Анонимен

преди 2 години

Украинците действително са работливи хора, познавам украинки, сръчни и работливи са, по принцип в източна Европа хората са научени на трудолюбие и се адаптират бързо, дайте им възможност поне на майките с деца и възрастните, единственото опасно е украинската страшна мафия и нацизма, който голяма част от украинците не подкрепят, но когато са заети и се занимават по цял ден с работа и деца, няма да имат време да мислят за глупости и нацизъм!

151

Анонимен

преди 2 години

Украинец да си в Булг.ристан. Живееш безплатно в петзвездни хотели, хранят те, поят те, плащат ти осигуровките, лижат ти зад.ика, дуд.ци ти правят, не плащаш за нищо, ако натупаш някого (става дума за ***.с-българин), изкарват ***.са виновен. Ако някой те погледне накриво бива съден за тежко военно престъпление. И такива ми ти работи. Но има още накъде да се отварят буз.ките. Е, после стълбовете, че този път бягане няма да има.

150

Анонимен

преди 2 години

Браво ,,журналисти,, и ,,правителство,, всеки ден за Украйна и бежанците, а за България и българите интересува ли ви ???

149

Анонимен

преди 2 години

Украина е огромна държава в сранение с България! Ако приемем че 10% са богати,това са четири милиона лексуса ! Нека да бъде един! Пак стига май за да ви затвори устата!

148

Анонимен

преди 2 години

Средната заплата в Украйна е 600 лева преди войната е как ще се връщат като тук за да си бъркат в носа по цял ден им дават по 1200

147

Анонимен

преди 2 години

До От Германия Да, също така в Германия тези, които имат собствени средства са задължени да си поемат сами разходите. Тези, които имат коли на стойност над 7,5 хил евро, да ги продадат и да живеят с тези пари. Ех, кога ще ги стигнем европейците? А у нас претенциозни лелки със собствени имоти по морето искат да живеят безплатно в хотели.

146

Анонимен

преди 2 години

Не сте желани тук. Махайте се от държавата ни!

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164То си беше ненормално да настаняваш урки в скъпи хотели, те свикнаха на лукса и сега са в шок и ужас :))) Да ги успокоя урките, че ще вземат да ревнат - повечето българи не могат да си позволят такава почивка по курортите ни, те требва да се чувстват късметлии :))) Сега требва да слезнат малко на земята и да живеят сред простолюдието :))

144

Анонимен

преди 2 години

Абе незнам но вчера в МОЛ Сердика се чуваше само украинска реч. Пазарят яко и са доста нагли, пререждат се спорят и викат.. Нещо като нашите роми са. Всеки им е длъжен и трябва да се държи с почитание към тях.

143

Анонимен

преди 2 години

Украинско семейство в офиса на А1 настояваше да им предоставят безплатен телефон, с безплатна карта и пакет безплатни минути в роуминг, защото те били бежанци от войната и имали роднини в Киев с кото искали да се свържат.... А сирийците ги държаха в лагери и им взимаха телефоните и парите.

142

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До До 161 *** --- Защо?! Пенсионерите трябва ли да работят. Е, ако имат някаква въшкава пенсия може и да се опитат на черно, но тук пенсиите са трицифрени суми, плащат ми къщата, водата, газта, отоплението, давата ми талони за безплатен бензин, чедицинската помощ - безплатна,... На тебе, все още, не ти ли е просветнало из въобръщението в черепната кутия, че е по-добре БЕЗработен на Запад, отколкото работещ на Исток.

141

Анонимен

преди 2 години

На тези хора им дайте работа и ще работят,ще си плащат данъците и ще излезнат да живеят на частни квартири! Така е в Полша! Ние ги изпращаме в Паничище при мечките! Не използваме работната ръка,която сама е дошла!

140

Анонимен

преди 2 години

През последните 5-6 седмици минавах румъно-българската граница през 6 различни места; ходих за лечение до няколко клиники там. искам да ви кажа, че колкото украински Q7-ици на 'бежанци' видях за тези по-малко от 20 дни, не вярвах, че въобще ще видя за целия си живот. имаше щастливи двойки, правиха си селфита на ферибота, говореха си за бизнес със желязо и приличаха на ексурзианти. значи, ако не го бях видял 12 пъти подред, може би и аз щях да вярвам на американските купени медии.

139

Анонимен

преди 2 години

подобни центрове са за бежанци минали през зелена граница без документи за самоличност, нито един от украинските бежанци не е влязъл по този начин в страната, да не говорим че те не кандидатстват за бежански статут, а за временна закрила и за това има предвидени средства от ЕС , нещата са много различни, незнам на кой болен мозък от МС му е дошла тая идея, но ако утре имаме бежанска вълна през зелена граница от Турция къде ще ги настаняваме, или ще ги пуснем да си щъкат без документи из страната

138

От Германия

преди 2 години

...В Германия, украинците ги настаняват в палатки... Това беше самото начало ,защото не очакваха толкова много бежанци и ги настаняваха за по три-четири дена максимум докато им организират нормални подслони. В момента бежанците имат право на социални помощи ,безплатна квартира плюс странични разходи ,украинските деца учат в немски училища . Държавата поема също застраховките на колите. Тези които имат диплома за висше образование им се приравняват по бързата процедура...

137

Мда

преди 2 години

Ми нормален център като този в овча купел и орландовци за сирииските бежанци

136

прилича на

преди 2 години

Концлагер за жени к деца въдворени от другарката Калина.

135

До 167

преди 2 години

Ни лексус, ни камаро, ни жена имаш. И си някъде в южна България по-скоро.