41

Анонимен

преди 2 години

Разбирам пристрастията и... отчаянието на русофилите, но никъде по света не се гледа с добро око на агресори и масови убийци... Феодална Русия може да се върне в орбитата на цивилизования свят само, ако спре тази бeзyмна война и свали кремълския пcиxoпат от трона му....

40

до 32

преди 2 години

Клиенти за горива колкото искаш. Като не е този "най голям" клиент, ще се появи друг.

39

Анонимен

преди 2 години

"те поне купуват, на краварите им подаряваме!" - Колко кравари имат имоти в България и колко руснаци?

38

Анонимен

преди 2 години

България е водила много войни за да се докаже, урките ако си мислят, че само с медийна пропаганда ще се разминат, жестоко грешат :))

37

Факт

преди 2 години

ДНР съобщиха че този уж журналист е снайпер наемник.

36

(-_-)

преди 2 години

Украйна приключи своето съществуване отдавна. Тези територии тепърва предстои да се разпределят. Имаха своя шанс, но печално го пропиляха.

35

По същество

преди 2 години

Поправка: Украинците никога няма да окупират руските територии отново. Лично съм говорил с хора от там. Отвратени са да се считат за украинци вече. Кълнат се, че никога няма да се оставят на тези чудовища подтискащи ги почти десетилетие. Без геноцид тези територии никога няма да са техни. Какво мислите, че правят толкова години там? Борят се за мир? Превземат територия чрез геноцид.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32А клиентите останаха без гориво ... преди сезона за прибиране на реколтата ... Нищо, ЕС ще е гладен, но САЩ могат да си позволят тази жертва за да накажат руснаците !

33

Анонимен

преди 2 години

"Тези територии са безвъзвратно изгубени." - Единственото безвъзвратно загубено е сегашното управление на Русия, което няма да може да изкара до края на годината. Обикновенните руснаци ще страдат с десетилетия заради няколко дни слава на комплексарските си политици.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 А на украинци ли да продаваме бе, аграр? Те сега не можеш да ги мръднеш и то без да са ги платили, а ако дадат и някой лев ще искат българите да им прислужват. Видяхме ги колко пари струват!

31

Анонимен

преди 2 години

"Ето затова не трябва да продаваме имоти на руснаци. Ако някой ден руснаците по черноморието ни станат няколкостотин хиляди, току виж Путин решил и тях да освобождава от българско иго и да окупира цалата ни крайбрежна ивица." .....те поне купуват, на краварите им подаряваме!

30

Егати

преди 2 години

Този не е бил журналист, а "доброволец". И конфоя не е бил "хуманитарен", а с оръжия. Украина никакви хуманитарни товари не е доставяла в района на бойните действия - нито храна, нито вода, нито дрехи. Само оръжия и смърт доставя Украйна.

29

Кръстьо

преди 2 години

Бърза работа илмат ли ? Яваш-яваш ... и знае ли човек ...

28

Анонимен

преди 2 години

Днесаджиите ги е страх да напишат какво е приел ЕС и как рашистан го закъсва още повече. Сбербанк е чао-чао, отрязват официално доставките на горива също. Бензиностанцията с ракети остана без най-големия си клиент.

27

Анонимен

преди 2 години

Окраинците имат късмет че на територията им живеят много Руснаци иначе досега да са разорани като нива.

26

до 29

преди 2 години

Ти не си работодател, а наркозависим с халюцинации, лекувай се, бедняк!

25

Анонимен

преди 2 години

"Украинците имат цялото време на света и подкрепата му... Фашистка Русия предложи ли преговори, значи вече мисли за капитулация..." ..............ти си оли го френ, нали!?

24

Анонимен

преди 2 години

Ето затова не трябва да продаваме имоти на руснаци. Ако някой ден руснаците по черноморието ни станат няколкостотин хиляди, току виж Путин решил и тях да освобождава от българско иго и да окупира цалата ни крайбрежна ивица.

23

Анонимен

преди 2 години

До до 23 Ти парцалев не си ми на нищо!!! Няма как да съм тотално дъно, поради проста причина - аз съм РАБОТОДАТЕЛ! Не чакам някой да ми подхвърли заплата! Така че ако ти е свършила почивката - марш на работа!

22

Анонимен

преди 2 години

Изпуснаха момента , когато целия свят ги подкрепяше, сега изглеждат на жалка карикатура, сами са си виновни за това :))) Ако искат да имат нация, това става по два начина, единия е съседът ти да те признае за приятел, другия начин е кървав и безцеремонен, те избраха втория начин :))