90

Анонимен

преди 2 години

Копат нефт Чечения, заети са.

89

Алтернатор

преди 2 години

Н е л и продажнице, американско *** такова, карикатура на журналист си ти и заслушваш и трябва да те лиснат в лицето с основа.

88

Анонимен

преди 2 години

Е много ясно още дълго ще са в неведение да ви имам и статиите

87

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама то е кристално ясно: съдбата на предалите се укро-нацистки "герои"-карикатури от бившия полк Азов,успешно възнесъл се в небитието,ще бъде определена от РФ.Като начало,след кто изтрезнеят от дрогата,повечето от тях ще бъдат съдени в ДНР за престъпления,надлежно документирани от доста години.Екзекуциите на тези нашарени със свастики главорези също ще бъдат филмирани за назидание как се изкоренява кафявата чума.Останалите ще го отнесат доживот,с кошмари посред нощ,и викове: "Ахмат-Сила!"

86

Анонимен

преди 2 години

В момента в друг град се разиграва същия театър бандеровците се крият в жилщата на гражданите бронетехниката им е разположена до блоковете под терасите буквално ....гражданите са 90% руснаци както беше в мариопул

85

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледах Телеграм, какви надрусани, татуирани отррепки са,лошо ми стана.

84

Рамзан Ахматович

преди 2 години

Не се притеснявайте - близките ви са живи. В момента се намират в следствения арест на Грозни и са в процес на разработване на къртичините им. Веднъж щом всички азовци бъдат трансферирани към групата, която е рискова за заразяване с маймунска шарка (демек, от казаци станат кадъни), тези които нямат клипчета със зверства по телефоните си, ще бъдат върнати в укрорайха.

83

джен

преди 2 години

В момента им сменят пола .

82

Французите казват

преди 2 години

A la guerre comme a la guerre... какво очакват? да имат денонощна връзка с интернет да си чатят ли? военнопленници са и толкова, който оцелее ще разказва.такава е грозната истина.чудя се обаче кога ще прочета статия за руските съпруги и майки или те не са майки и съпруги, защото един джуджак е пратил синовете и мъжете им на война? не заемам страна, но в конфликт винаги има 2 гледни точки от февруари насам чета и гледам само едната...

81

Анонимен

преди 2 години

Путин превзема Украйна за 3 дни. Кадиршу унищожава Полша за 6 секунди! За колко минути двамата заедно ще налупкат велика Америка? Ами сега?!?! ######## Русофилите са злобари!

80

Анонимен

преди 2 години

Тези майки, не можаха ли да се борят, със синовете и дъщерите си да не влизат, в паравоенни фашистки формирования, ами сега цвилят?

79

Анонимен

преди 2 години

Верно не знаят?-:) Азовските фашисти са в Русия! В затвора! Ще бъдат съдени като военнопрестъпници,заради зверствата им в ДНР и ЛНР! Руски следователи разпитват всеки поотделно! Путин ще доведе нещата до край! Путин влезе Точно заради тези индивиди в Украйна! Русия ще свърши това, което държавата Украйна Не свърши!-:)))Путин взе каквото искаше Азовците!

78

Анонимен

преди 2 години

Украинската държава ясно каза къде са всички от "Азовстал" - евакуирани са. Даже и нашето "правителство" и ЕС казаха същото. Не виждам от какво се оплакват роднините. Да не би да искат да кажат, че тяхната държава и ЕС лъжат?

77

На Путин постижениет

преди 2 години

Ще е унищожаване на тоталитарна и полицейска Русия и пълна демократизация и приобщаване към свободния свят ! Да трусове и стягане на коланите е възможно ,но Путин няма да управлява и плаши със атом целия свят ! Тоя път ще го приключат ,реваншиста Путин сбърка и си отива !

76

Аз

преди 2 години

Какви бойци бе *** сайт. Всички знаем че са фашисти а вие тъпите нагъзени медии докога ще се продавате и ще ни пробутвате фалшива информация?. Защитници на фашизма.

75

Обикновен фашизъм

преди 2 години

Днес от обстрел на ВСУ срещу училище в гр.Донецк са загинали 6 деца!!!Фашагите обстрелват училища и магазини а не военни обекти.

74

каква да е

преди 2 години

След като са се хванали на хорото, ще го играят. Не може години да убиваш беззащитни хора, след това да се криеш в канализацията, а за награда да бъдат изпратени по живо, по здраво. Сега ще си понесат отговорността. Може да ги пратят на безсрочен семинар в Сибир. Ще обучават мечки как да се крият от лошите руснаци.

73

Анонимен

преди 2 години

Съдбата им е вечна слава! Тоз който падне в бой за свобода, той не умира! Техните дела са живи! СЛАВА УКРАИНЕ !######## Русофилите са злобари!

72

Анонимен

преди 2 години

Koмунизъм, Сър. Където и да се е появил - злоба за оправдание на немотията. Всеко опит за цивилизоване се среща с гръмка медийна пропаганда и активиране на репресивния апарат, който пък после се захранва от кражбите на държавно ниво. Четете "Украйна е нападнала Русия и разграбва руското имущество"

71

Скорооо

преди 2 години

В Русия няма смъртно наказание но в ДНР и ЛНР има там щеги съдят.